Sizce boşanmalımıyım?

Freelady

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
208
87
13
Önceki konularda eşimle nasıl bir iletişiminin olduğunu anlatmıştım dün ilk defa ablama anlattm yazın boşanmayı düşünüyorm diye oda bana ben karışmam dedi açıkcası sonra düşündüm ben ayrılsam bana maddi manevi destek olacak kimsem yok yanımda ve bazı şeylerin kararlarını kendim vermem gerekiyor kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyor, eşimş artık sevmiyorum oda bunun farkında ve son sıralar bana iyi davranıyor evde onun dışında hala aynı ama ben o kadar soğumuşum ki istemediğimi iliklerime kadar hissediyorum acaba ayrılsam pişman olurmuyum eski konularımda bahsetmiştim bazen elim kolum bağlı gibi hissediyorum ne yapacağımı bilmez bi halde psikologa gitsem bana yardımcı olur mu, sevmediğinizi hissettiniz bi evliliği sürdürürmüydünüz tamamen hayalinizdeki evlilikten çok farklı bi evliliği sürdürürmüydünüz, aileniz size hiç yardım etmese boşanmayı düşünürmüydünüz

Eski konunuza bakamadım. Sorunları bilmiyorum..
Ama aile önemli bence destek konusunda maddi manevi..

ben o kadar soğumuşum ki istemediğimi iliklerime kadar hissediyorum

Söylenecek fazla bir şey yok. Sevmediğinizden kesinlikle eminseniz, eski sevginiz/saygınız kalmadıysa uzatmanın da bir anlamı yok diye düşünüyorum ben. Pişman olma durumu kişiden kişiye değişir; kimisi yalnız kalır, hayatına kimse girmez eskisinin ilgisini özler; kimisi eski düzenini arar da özler; kimisi gerçekten sevdiğini anlar da o yüzden pişman olur. O yüzden dediğim gibi duygularınızdan iyice emin olun. Boşanırsam beni neler bekliyor, boşanmazsam neler bekliyor bunları iyice kafanızda tartın. Hangi senaryoda daha mutlu oluyorsunuz onu düşünün ve ona göre kararınızı verin.

Bir önceki konunuzu okumamışım. Ondan öncekini hatırladım.
Siz tek başınıza bir evlilik yaşıyorsunuz. Eşiniz kendini hala bekar sanıyor. Ve size hiç değer vermiyor.
Çocuk yokken tek başınıza gayet rahat yeni bir hayat kurabilirsiniz.
Bence ortada evlilik falan olmamış zaten. Eşiniz eve yardımcı almış gibi yaşıyor.

Sevmemek mi kafa karışıklığı bi şeyin kızgınlığı mı bunu iyi ölçmen lazım.. Çocuk yoksa çok da zor değil boşanmak.. Çocuk olunca zor oluyor kopamıyorsun çocuk yüzünden tefferuatlı işler.. Çocuk yoksa sevmiyorsan ayrıl..

Tek başıma bi destekcim olmadan yapabilirmiyim sizce

sevgi olmadan ayni evde yasamak zamanla cekilmez olur bence cocuk flanda yokken bosanip kendinize yeni bi hayat kurabilirsiniz tabi oncelikle bir is bulup ayaklarinizin ustunde durduktan sonra

Eski konularınızı bilmiyorum ama kadınlarda boşanma fikri kolay kolay oluşmaz...sevmedigimi iliklerime kadar hissediyordum demişsiniz ya o duygu her geçen gün artacak...

Eski konularınızı bilmiyorum ama kadınlarda boşanma fikri kolay kolay oluşmaz...sevmedigimi iliklerime kadar hissediyordum demişsiniz ya o duygu her geçen gün artacak...

Bekara koca boşamak kolay. Ben dışarıdan bakıyorum boşan tabi diyorum ama ekonomik özgürlüğün yoksa cidden zor anlayabiliyorum

Tek başıma bi destekcim olmadan yapabilirmiyim sizce

Yapanlardan eksik olan tek şey cesaretiniz.
Neden yapamayasınız?
İsterseniz eşinize zaman verin ayrı kalın. Evden gitmesini isteyin. O sürede kendinizi dinleyin. Onu isteyip istemediğinize karar verin..
Eşiniz yola gelir de kendine çeki düzen verir mi bilmem ama pek ifla olacak birine benzemiyor..

ablam boşancam dese ben de 'ben karışmam' derim. bu işi var. kimse kimseye güvenerek boşanmamalı. mantığınız yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…