Sizce bosanmalimiyim?

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Ben 31 yasinda 5 yillik evli bir bayanim.evlendigim gunden itibaren cocuk sahibi olmak istedim ama esim istemedi.hep bi bahane bulup erteletti.kendi basima bosanmakla tehdit ederek 2 sene once 1 asilama 1 tup bebek yaptirdim ama kismet degilmis.derken isi bozuldu is yeri kapandi maddi sorunlar devam ediyor.su an az maasla calisiyor ama ben hala bebek istiyorum o istemiyor.esim bu arada cook ilgisiz cinsel birliktelik ben yalvara aglaya oluyor oda 2 3 ayda bir.aldatma yok eminim.yorgunum diyor.bunun gibi bir cok etken.ben normal.bir konuda karşılıklı oturup konusamiyorum hep assagilaniyorum.bi konuda hata yapsam ben seni bastan uyardim cek cezani der.ama artik 5 yildir yetti.sizce bu konular bosanmaya sebepmidir?

Bi fikir verirmisiniz arkadaslar?bu sorun aylardir kafami kurcaliyor.aileme hickimseye bidey demedim ama agir geliyor artik.tavsiyelere ihtiyacim var.

Deli gibi çocuk isteyen için sebeptir, ancak evlenmeden önce konuştunuz mu? Nişanlıyken "evet yaparız 2 çocuk isimleri şu olur" gibi bir muhabbet geçti mi?

Eşiniz sonradan mı yan çiziyor?

Eğer hiç konuşmadık diyorsanız, boşanma sebebi bence olamaz, farz edin ki adam kısır? O zaman da boşanır mıydınız?

Tehdit ederek çocuk işine kalkışmanıza çok şaşırdım, tehdit ederek çocuk yapılıyorsa o zaman tehdit ederek yapmamazlık da olur, değil mi?

Maddi sorunu var diye de boşanılmaz, iyi gündeeee kötü günde.

Öte yandan cinselliğin olmayışı...

Siz şu sorun var, bu sorun var diye odaklanmayın, seviyor musunuz siz bu adamı? onunla olmak sizi mutlu ediyor mu?
Sizi mutlu etmek için çaba gösteriyor mu?
Hayatınızda olmasa ne olur size?

Bu tarz soruların cevaplarını arayın içinizde.

Beni sevdiğini hissediyorum ama ben sogudum kalbim eskisi gibi isinmiyor acikcasi.cinsellik yok denecek kadar az.evlenmeden once bebek icin 1 sene dedik o zaman 26 yasindaydim tamam dedim ama erteleyip duruyor hala.yasim gecti geciyor.hala 2 gun iyi gecinsek 3 gun mutlaka kavga ediyoruz.tamam hakkini yemiyeyim gonlumu alan o oluyor ama oda ya 1 gun ya 2 gun sonra ben uzuntuden kahrolduktan sonra.yuregim pır pır gozu oyundan baska bisey yok.oyun oynarken kac defa agir kufrediyor benim yanimda.kac defa soyledim rica ettim kufurr etme diye bir gun dinliyor sonra yine ayni..sıkıldım bunaldim.konu maddiyat degil.kendimi kadin gibi gormuyorum artik bi arkadasi hizmetcisi gibi...

Belki bir süre uzaklaşırsanız iyi olur, birbirimize süre tanıyalım bi süre ayrı yaşayalım diye teklif edin , tavrınızı kesin koyun, uzaklık sizin değerinizi anlamasını sağlayabilir, özlemek iyi gelebilir, nasılsa hep evde -beni bekliyor düşüncesi gider belki. yok zaten iyice uzaklaşırsa sizde önünüze bakarsınız
2-3 ayda ilişki ile Bebek zor ama belki tekrar tüp bebek deneyebilirsiniz, ama belki de Bebek olmaması daha hayırlısı
Hakkı'nızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…