- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kizlar yildizname diye biseu var mi.Arkadasima buyu yapildigini dusunuyolar.Surekli bunalimda, depresyona falan giriyo.Sizce var mı böyle bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yildiznamenin varoldugunu dusunuyorum ama buyu vs ile alakasi yok. Baglantili degiller kisinin hayat akisini degistiren bir sey degil. Cok ugrasmayin bu meselelerle.Kizlar yildizname diye biseu var mi.Arkadasima buyu yapildigini dusunuyolar.Surekli bunalimda, depresyona falan giriyo.Sizce var mı böyle bişey
Hoca bakiyomus galiba Anne adiyla falan bakilan biseyYildiznamenin varoldugunu dusunuyorum ama buyu vs ile alakasi yok. Baglantili degiller kisinin hayat akisini degistiren bir sey degil. Cok ugrasmayin bu meselelerle.
Surekli bu şekilde.İçine kapaniyo.Küsüyo sürekli bize konusmuyo falanyıldızname bıldıgım kadarıyla bır fal cesıdı
ne yapılmıs olabılır de depresyona gırıyor
Benim merak ettigim acaba buyu mu var.4ay önce aramiz çok guzeldi.Ama artik surekli bana kusuyo.Sadcee bana degil baskalarina da aynini yapiyoBen inanıyorum ama hocasına göre değişir.
Ben gittim ve o günden sonra tövbe ettim ,bir daha gitmem.
Ama büyü ile ilgili bir şey yapmıyor,ancak iyi bir hocaysa var yok diyebilir.
Edit: Kİmseyi özendirmemek için ayrıntılı yazmadım.Yönlendirme yapmak istemem.
Depresyon olamaz mı ? ne alaka buyu falan?Surekli bu şekilde.İçine kapaniyo.Küsüyo sürekli bize konusmuyo falan
Ama 6ay once problem yoktu.Su son zamnlarda hep bunalimdaYıldızname ayrı büyü ayrı benim bildiğim.
Sürekli depresyona giren hastadır,doktora gitsin.
Bu bana büyü yaptılar da yeni çıktı ,ayağı taşa takılan bana büyü yaptılar diyor.İlginç
Ama surekli depresyona girip cikiyoDepresyon olamaz mı ? ne alaka buyu falan?
Bu aylarda herkes depresyonda oluyor genelde hepimize mi büyü ?Ama 6ay once problem yoktu.Su son zamnlarda hep bunalimda
Doktora gitti mi ? yoksa teşhisi siz mi koydunuz?Ama surekli depresyona girip cikiyo
E her hastalık öyle.Sapasağlam insanlar bi bakıyosun pat diye hastalanıyolar.O zamanda büyü falan deyip doktora gitmemezlik yapıyor muyuz?Hayır.Ama 6ay once problem yoktu.Su son zamnlarda hep bunalimda