- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Merhaba konu sevgilim. Kendisiyle aramızda geçen uzun bir ayrılıktan sonra barıştık. Yaklaşık 7-8 aydır iliskimizi yürütüyoruz iyi kötü. Konu şu ki kendisi AVM'de çalışıyor. Ve işe gittiği zaman beni hepten unutuyor bunun kavgasını defalarca yaptım. İnsanın sevgilisine ayıracağı 1 dkda mi olmaz. Mesela bugün geç kalktım mesaj atmıştı öğlen 1 gibi ben aradım biraz konuştuk şarjım az ben seni daha sonra yine arkadaşlardan vs arayacağım dedi. Kendi çalıştığı telefondan da arama imkanı var tamam dedim kapattık. Saat 12ye geliyor ne ses ne seda. Telefonu da kapalı. Ve işten geç çıkıyor 1-2 gibi. Arkadaşlarının yanındayken de böyle yapıyor. Ölüp gitsem adamın haberi olmayacak. İnsan sevgilisini merak etmez mi arayıp sormaz mı 1 dk da olsa yazmaz aramaz mi sizce ben mi abartıyorum hanımlar. ? Defalarca dile getirdiğim halde kavgalar küskünlükler yaşadığımız halde aynı. Şuanda çok üzgünüm. Dibe vurdum resmen. Sonra ben anlayışsız oluyorum ona göre. Çok yoğun oluyormuş. Sorumlulukları çokmuşmuş
Not: kendisi müdür konumunda çalışıyor vakti var biliyorum.
Not: kendisi müdür konumunda çalışıyor vakti var biliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: