• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Böyle Yaparak Ona Fırsat Mı Veriyorum ??

eşin burda sırf kendi egosunu düşünüyor ama diğer yandan da haklı maalesef
gitmek istemediğinde ona doldurması için hazır boşluk veriyorsun ha takmam diyorsan ok ama takıyorsunda
beni kötü biliyorlar vs diye bende gitmedim sırf muhatap olmamak için vs takmadım da ama bu tür insanlar aranıyor resmen
o yüzden inadına gittim bir kaç defa şimdi o köşe bucak kaçıyor biz varsak kv gelmiyor vs vs iş sende bitiyor anlayacağın :kahve:
peki inadına gittin gün ne oldu ? ne yaptın .. şimdi durduk yere aram acılacak bu sefer ben üzülüyorum onun yüzünden ona bu fırsatı neden veriyorum ki diyorum kendi kendime.. eşimin deediği gibi inadına gitmeliyim sahi.. inadına..

peki inadına gittin gün ne oldu ? ne yaptın .. şimdi durduk yere aram acılacak bu sefer ben üzülüyorum onun yüzünden ona bu fırsatı neden veriyorum ki diyorum kendi kendime.. eşimin deediği gibi inadına gitmeliyim sahi.. inadına..
Ne yaptım biliyor musun? Kv eltimde kalıyorken kalkıp sabahın 8 inde haber vermeden sürpriz yaptık diye eltimlere gittim yüzünü görmem yetti kapıda hoşgeldiniz bile diyemedi apışıp kaldı neden çünkü kv sürekli bizi kötülüyordu bak gelmiyorlar vs vs diye :kahve:

Benimle rekabet halinde olan bana nispet yapan kendisi iftiralar atan kendisi ben deglm gercekten migdem kaldirmiyor artik bu insani

Bırakın olsun o..Çok muhabbet tez ayrılık hesabı..
Sizin mesafeniz asalet getirir onunkisi eninde sonunda cıvıma..
Sizin vereceğiniz en buyuk cevap görmezlikten gelmek olmalı..

Back
X