- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Durumda birsey degismedi buna eminim bu yüzden actim bu konuyu ve hesap konusuna gelince aldilar ve göstere göstere fiyatinida dediler bana ....huzur konusunda haklisin sagol cevabin icin :) ama insan üzülüyor haksizliga ugradigini düsündükce
Niye haksizlik olsunki? Kadin o küpeyi begenmis ve senin ile paylasiyor. Gerçekten böyle konulara takilma ve kesinlikle tavrini degistirme kv'dene karsi. Sonuçta sözünüz istediginiz gibi olmadimi? Esiniz ile huzur içinde yasamiyormusunuz? Bunlari düsün sen. Eltinede her zaman saygili ol. Gerçekten bos yerde kendini huzursuz etme, degmez cünkü
Ne güzel adam sonradan gönlünü almis peki bu sürecte nasil davrandin moralin bozuktu dimi sogukmuydun onlara
daha once nasil davraniyorsam oyle davrandim . esime "yalan degil ya kirildim. biraz haksizlik gibi geldi" dedim. o da "babam ona millete gosteris icin aldi(bizim dugun onlarin memlekette olmamisti) senle veya yeni gelinle alakasi yok "dedi.
bir de mesela kizin ailesinin maddi durumu sizinkinden iyiyse biraz da yarisa girme durumlari olabiliyor.
Hmm anladim cok tesekkürler cevabin icin. Bende öyle davranmaya calisacagim..
Kizlar benim düstügüm duruma eminim bir kac kisi daha vardir ve bu yüzden bu konuyu acmak istedim...
Kisaca konuyu anlatyim. Ben gecen sene kisin sözlendm ve ilkbahardada evlendm..her neyse.. simdide esimin kardesi evlenecek ve bu yaz sözleri oldu.. ve bu söz telasinda ona bndn daha fazla sey alindi....
siz olsaniz ne yapardiniz?
cevaplarinizi bekliyrm...
LARA.....
Kizlar benim düstügüm duruma eminim bir kac kisi daha vardir ve bu yüzden bu konuyu acmak istedim...
Kisaca konuyu anlatyim. Ben gecen sene kisin sözlendm ve ilkbahardada evlendm..her neyse.. simdide esimin kardesi evlenecek ve bu yaz sözleri oldu.. ve bu söz telasinda ona bndn daha fazla sey alindi....
LARA.....
kizlar benim düstügüm duruma eminim bir kac kisi daha vardir ve bu yüzden bu konuyu acmak istedim...
Kisaca konuyu anlatyim. Ben gecen sene kisin sözlendm ve ilkbahardada evlendm..her neyse.. Simdide esimin kardesi evlenecek ve bu yaz sözleri oldu.. Ve bu söz telasinda ona bndn daha fazla sey alindi....
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Cevaplarinizi bekliyrm...
Lara.....
LARA.....
konu tam benim konum olmuş resmen
bende aynılarını yaşadım. sonuç kv ve kp aylarca görüşmedim. eşimle uzun süredir aramız açık.
kendimce hala haklıyım o ayrı ama tavrını alırken dikkat et derim.
adalet yerini elbet bulur diyorum artık.
konu tam benim konum olmuş resmen
bende aynılarını yaşadım. sonuç kv ve kp aylarca görüşmedim. eşimle uzun süredir aramız açık.
kendimce hala haklıyım o ayrı ama tavrını alırken dikkat et derim.
adalet yerini elbet bulur diyorum artık.
Karşı taraf istemeyi daha iyi biliyor olabilir sizden :) maddi olarak bir değişiklik yoksa böyle bişeydir. O yok bu yok şunu isteriz adet bunu isteriz adet vs diyerek istediklerini yaptırıyorlardır.
oooooo daha dur canım.hemen kıyaslamaya başlamışsın.daha bunun nişanı var,alış verişi var.düğünü var.bu kadarcık şeyi kafana takarsan,daha büyüklerinde ne yapacaksın.ayrıca senden az alınsaydı bunu da kafana takacak mıydın
benim kaynanamın kızı yok,çevresinde yardımcı olacak biri de yoktu.bana eksik yapılan şeyler vardı ama sorun etmedim bilmediği için.eltim evlenirken bana yapılmayanları eltime yapılmasını sağladım.çünkü herkes benim gibi düşünmeyebilir,kaynanamın arkasından dedikodu yapabilirdi.bu yaptıklarım eşimin ailesinin gözünde daha yücelmeme neden oldu.
♥gözyaşı♥;32805171 .!.:Bu konuda neden adil olsunlar ki?
Size öyle bir söz mü verdiler?
Demek ki sizin sözünüz zamanı o kadar müsaittiler yada canları istemedi.
Bunu sorun etmeyin, onlardan gelecek olanı umursamayın.
Her şey neden bir olsun ben onu anlamadım..
Bu kadar takılmak bence fazla abartı olmuş.
Kıskanç elti durumuna düşürmeyin kendinizi derim..
çok haklısınız.ben de 2. ve son gelinim.yeni nişanlıyım.ilk gelinin ailesi 1 çöp bile almayıp kaynanama yıktılar.fazla fazla hemde.2 düğün yapmış kadar oldular desem abartmam.benim nişanımda ailem tam tersi fazla fazla onları da düşünerek aldılar herşeyi.ama 1 iğne fazla bişi istesek telefonlar açılıp lafı yapıldı.bazen hiç adil olmuyolar malesef.nişanlımın üstüne gittim çok ama onunda yapacak bişeyi yok malesef.o yüzden eşini hiç üzme tavrını koy anlarlar.sölesende fayda etmio malesef.yapan kötü olur herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?