canım kapadıktan sonra aramış 4defa.gördüm aradım.'seni çok seviyorum sen benm bitanemsin kusuruma bakma benim.sana hak veriyorum.bara gitmem kötü.ama bana da hak ver' dedi.bende dedimki 'ben sana benim dediğimi yapacaksın demedim.sadece ben böyle istiyorum anlamında söyledim içki içme bara gitme' diye.'sende bana hak ver sen evdesin sevgilin barda ! ,bende istemem mi bara gitmek senle eğlenmek içki içmek ki daha tadını bile bilmiyorum,ama bi tarafım diyorki yapmamalısın! 'dedim.dediki ' evet sen doğru olanı yapıyosun ben eşeklik yapıyorum sen bana bakma.işte ben bu yüzden seninle evlenmek istiyorum ya.tamam seni memnun edicem seni üzmiycem hayatımı sana göre şekillendiricem seni çok seviyorum' dedi.buna benzer şeyler söyledi.
son durum bu şekilde.ama bana şunu demesi çok hoşuma gitti.'seninle böyle düşündüğün için evlenmek istiyorum ya zaten '..dediğimde düşündüğümde haklı olduğumu o da söyledi.hem ayrıca içki içersen ailemde buna karşı çıkar demiştim..
ohhh rahatladımm çok şükür :) ne diyosunuz bu duruma ? sağol canım beni yalnız bırakmadın