• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu ayrılık sebebi mi ?

tugcekayaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
197
0
46
İzmir
benim erkek arkadaşım arada içki içiyor.sarhoş olmayacak derecede ama.ben ve benim ailemde içkiye karşıyız.ayrıca gece bara gidiyor arkadaşlarıyla sürekli.1-2 gibi evine dünüyor.sevgilisi olan erkek için normal mi sürekli gece barda eğlenmek.aklıma kötü şeyler geliyor eyvahedigeldismile biz şuan ayrı şehirdeyiz ayrıca.ben içkiden nefret ediyorum.ve gece evine geç dömesini kendimce çok sorun ediyorum.bu konuyu ona açıcam.sizce haklımıyım? nasıl davranmalıyım erkek arkadaşıma ?

şimdi ben senin yerinde olsam çok büyük kavgalar çıkartırdım..sonunda ya bu huyundan vazgeçerdi ya da beni bırakırdı:1:
ama sen benim gibi yapma tabi yumuşak dille konuş anlat..
ben bunlardan hoşlanmıyorum biraz azaltmaya çalış de..ama ne olursa olsun içkili ortam bana hep ters gelmiştir..bar ortamlarında ben de bulundum çünkü..sarhoş olan kadın en yakınındaki erkeğe yanaşıyo ve erkeklerde asla hayır demiyor..( bulundum derken arkadaşlarımla eğlenmeye gidiyordum ama hiç içip sarhoş olup da bir erkeğe yanaşmadımyerimseniben )
öyle bir ortamda bulunmasını istemiyorsan ya onu vazgeçireceksin canım ya da ayrılacasın malesef başka yolu yokmirmirmirmir

kesin geçer tabi ki diyemem sonuçta erkek arkadaşını tanımıyorum..ama senin yerinde olsam ben de rahatsız olurdum..
yani ben o ortamlara sevgilisi olan bir erkeği yakıştıramıyorum..öellikle de her geceyse eğer..
belki arada bir kafa dağıtmak için çıkar ( ki benim nişanlım bunu yapamaz ben kavga çıkartırımlaelaelaelaelae ) ama sürekliyse bence altından bişey çıkabilir..
üzgünüm canım ama bence sen bu konuyu onunla konuş..aklında kalmasın..

zaten şu erkekler adamı vezir de ediyorlar rezil de...
onlarla aramız iyiyse moralimiz iyi oluyor..kötüyse herşey yerlerdee..:çok üzgünüm:
ne kadar zamandır birliktesiniz peki?yani birbirinizin huyunu suyunu çok iyi biliyor musunuz?
sen bu konuda konuşunca ters bi tepki vermez dimi?

Ne kadar sıklıkla yapıyor bunu?:uhm:
birde ne kadardır birliktesiniz? Arada alkol alması anormal degil bana göre:bbo:
Ama bara falan gitmek dedin mi orda dursüprizzzzz bencede konusmalısın tama illaki kötü bisey yapmıyor olabilir belki yapmayacakta bilemeyiz ama her ne olursa olsun böyle bişey istemezdim bendebenneyaptımki

8 aydır birlikteyiz.ama daha öncedende tanışıyoruz.o izmirde yaşıyor şuan ee barın bol olduğu memleket.evet beni gerçekten sevdiğini biliyorum çok peşimde koştu yakında yanına gidicem sabırsızlıkla bekliyo.çok özlediğini söylüyor.ilgi tam bana.. güveniyorum ama tam değil işte.erkek sonuçta.işten çıkıyor arkadaşlarıyla bara gidiyor.bunu genelde yapıyor.acaba normalmi ben mi abartıyorum.ilerde evlendik diyelim.benle bara gitmek isteyecek.bana çok soğuk geliyo bu tür olaylar.napmalıyımm :((

nereye gidiyormuş izmir de? Alsancak'taki veya bornava daki rock barlara falan mı ?
ayrılık sebebi olurdu benim için..
okul yıllarında biz de arasıra giderdik arkadaşlarla...takılan çok olurdu,reddederdim,ama o tür ortamlarda sevgili arayan ya da gecelik takılacak kız arayan erkekler çok oluyor...

nereye gidiyormuş izmir de? Alsancak'taki veya bornava daki rock barlara falan mı ?
ayrılık sebebi olurdu benim için..
okul yıllarında biz de arasıra giderdik arkadaşlarla...takılan çok olurdu,reddederdim,ama o tür ortamlarda sevgili arayan ya da gecelik takılacak kız arayan erkekler çok oluyor...

bornovaya gidiyor canım benim bildiğim.ne yapmalıyım ne demeliyim akıl verin lütfen patlamak üzereyim.şuanda dışarıda bu gece söylemeyi düşünüyorum :(

bornovaya gidiyor canım benim bildiğim.ne yapmalıyım ne demeliyim akıl verin lütfen patlamak üzereyim.şuanda dışarıda bu gece söylemeyi düşünüyorum :(

bornava öğrenci şehri..dungeon bar var benim bildiğim.daha bir sürü de vardır...
sevgilin şu an bekar hayatı yaşıyor haliyle sanırım..Ama bu illa birşeyler yaptığı anlamına gelmez ama bekar da olsa ilerde evleneceğim adamın her gece barlarda olmasını istemezdim..Demek ki bohem bir hayat yaşıyor..rockçı falan mı takılıyor ? gece hayatını,bohem hayatı sevmiyorsan anlaşamazsın...her gece barda olan adamdan da koca olmaz..şahsi görüşüm...

demin konuştuk.içki içmeni ve bara gitmeni istemiyorum dedim.bana biraz sert çıkıştı.hep senin dediğin olmaz dedi.ben böyle yetiştim dedi(içki konusunda).şuanda haftada 1 içtiğini söyledi.bu hafta 2kere bara gitmiş.ben sevgilisi olan insana yakıştırmıyorum barı dedim.erkek erkeğe takılıyoruz dedi.ben ilerde diyelim evlendiğimiz zaman.içki kokusundan bile iğrenicem biliyorum dedim.o zaman bırakırım dedi.şimdi yeni işe başladım.param var gezip eğlenmek istiyorum dedi.uyucam yarın mesaim var dedi kapadık telefonu.kendisi polis.farklı yetiştirilmişiz napıcam bilmiyorum :((

demin konuştuk.içki içmeni ve bara gitmeni istemiyorum dedim.bana biraz sert çıkıştı.hep senin dediğin olmaz dedi.ben böyle yetiştim dedi(içki konusunda).şuanda haftada 1 içtiğini söyledi.bu hafta 2kere bara gitmiş.ben sevgilisi olan insana yakıştırmıyorum barı dedim.erkek erkeğe takılıyoruz dedi.ben ilerde diyelim evlendiğimiz zaman.içki kokusundan bile iğrenicem biliyorum dedim.o zaman bırakırım dedi.şimdi yeni işe başladım.param var gezip eğlenmek istiyorum dedi.uyucam yarın mesaim var dedi kapadık telefonu.kendisi polis.farklı yetiştirilmişiz napıcam bilmiyorum :((

canım çok açık ve net yazıcam,kırılma ama bu iş yaş...anlaşamazsınız...ne demek bu şekilde yetiştirildim ? her gece ma aile barlara mı takılıyorlarmış ?
düzgün olan adamın her gece barlarda işi ne ??
parası varsa biriktirsin,ilerdeki evlilik vs durumları için...barlarda harcamak istiyor..
anlaşamazsınız ...

aynı şeyi bizde yaşadık ben sadece istediğim şeyler var bunu ne senin nede benim için değil bizim için istiyorum eğer ilerde biz diye bişey olucaksa bunlar olmamalı dedim
Allahıma şükür içkiyi bıraktı gece dışarı hiç çıkıyo ayda 1 kere falan belki çook değişti benm sevgilim şükürler olsun zamnla değişir bnce

canım kapadıktan sonra aramış 4defa.gördüm aradım.'seni çok seviyorum sen benm bitanemsin kusuruma bakma benim.sana hak veriyorum.bara gitmem kötü.ama bana da hak ver' dedi.bende dedimki 'ben sana benim dediğimi yapacaksın demedim.sadece ben böyle istiyorum anlamında söyledim içki içme bara gitme' diye.'sende bana hak ver sen evdesin sevgilin barda ! ,bende istemem mi bara gitmek senle eğlenmek içki içmek ki daha tadını bile bilmiyorum,ama bi tarafım diyorki yapmamalısın! 'dedim.dediki ' evet sen doğru olanı yapıyosun ben eşeklik yapıyorum sen bana bakma.işte ben bu yüzden seninle evlenmek istiyorum ya.tamam seni memnun edicem seni üzmiycem hayatımı sana göre şekillendiricem seni çok seviyorum' dedi.buna benzer şeyler söyledi.

son durum bu şekilde.ama bana şunu demesi çok hoşuma gitti.'seninle böyle düşündüğün için evlenmek istiyorum ya zaten '..dediğimde düşündüğümde haklı olduğumu o da söyledi.hem ayrıca içki içersen ailemde buna karşı çıkar demiştim..

ohhh rahatladımm çok şükür :) ne diyosunuz bu duruma ? sağol canım beni yalnız bırakmadın :D

bizim yaşadığımız süreç çok farklıydı burada yazzamayacağım yanlış işleri vardı inan biçok şeyi değişti
iş ortağı ona eskiden artık bi düzen tut ev al paranı boşuna harcama birikim yap derdi bu hep harcardı
şimdi ev aldı onun bi miktar borcu var onun için uğraşıyo ve o kadar heyecanlı ki bizim evimiz aşkım şöyle yapalım böyle yapalım diye hep anlatıyo
inan istedikten sonra sevgi ve anlayışla herşey değişir

aynı şeyi bizde yaşadık ben sadece istediğim şeyler var bunu ne senin nede benim için değil bizim için istiyorum eğer ilerde biz diye bişey olucaksa bunlar olmamalı dedim
Allahıma şükür içkiyi bıraktı gece dışarı hiç çıkıyo ayda 1 kere falan belki çook değişti benm sevgilim şükürler olsun zamnla değişir bnce

evet bizim duruma benziyor.inşallah benimkide bırakır cnm

canım kapadıktan sonra aramış 4defa.gördüm aradım.'seni çok seviyorum sen benm bitanemsin kusuruma bakma benim.sana hak veriyorum.bara gitmem kötü.ama bana da hak ver' dedi.bende dedimki 'ben sana benim dediğimi yapacaksın demedim.sadece ben böyle istiyorum anlamında söyledim içki içme bara gitme' diye.'sende bana hak ver sen evdesin sevgilin barda ! ,bende istemem mi bara gitmek senle eğlenmek içki içmek ki daha tadını bile bilmiyorum,ama bi tarafım diyorki yapmamalısın! 'dedim.dediki ' evet sen doğru olanı yapıyosun ben eşeklik yapıyorum sen bana bakma.işte ben bu yüzden seninle evlenmek istiyorum ya.tamam seni memnun edicem seni üzmiycem hayatımı sana göre şekillendiricem seni çok seviyorum' dedi.buna benzer şeyler söyledi.

son durum bu şekilde.ama bana şunu demesi çok hoşuma gitti.'seninle böyle düşündüğün için evlenmek istiyorum ya zaten '..dediğimde düşündüğümde haklı olduğumu o da söyledi.hem ayrıca içki içersen ailemde buna karşı çıkar demiştim..

ohhh rahatladımm çok şükür :) ne diyosunuz bu duruma ? sağol canım beni yalnız bırakmadın :D

beni anca sen adam edersin diyor yani..kaydirigubbakcemile3 Hayırlısı ne ise o olsun...:Saruboceq:

Back
X