sizce bu bir aldatilma hikayesi midir?

mehlika80

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
63
12
13
Merhabalar hanimlar,
An itibariyle uye oldum KK ya ki basima anlatacagim olay gelmemis olsa hala pasif takipciydim...11 yillik evliyim, Amerika'da yasiyoruz ve esim burda oldukca yuksek kariyer sahibi biri, TR ye yazlari gelirim,esim cogunluk burda kalir,varsa toplantiya gelir o da max 1 hafta.Tr bazli oynadigi bir oyun vardi kelimelik,turnuvalarina falan katilmisti facebook uzerinden,benim Tr ye bu gidisimde turnuvadan kendinden 4 yas buyuk bir kadinla arkadas olmus,kadin icine kapanik bir tipmis oyun oynarken konusuyorlarmis falan sonra birbirlerine ailelerini falan anlatmaya baslamislar kadin buna ikimizde evliyiz konusmamiz yanlis ama kendime engel olamiyorum falan diyormus,kadin yakin zamanda annesini kaybetmis bizimki de teselli etmis guya,kadin buna canimsin demeye baslamis esim de bi mahsuru olmadigini dusundum ben de canim dedimdi diyor,tatil bitip eve dondugumde esimin telinde benim buldugum uc satirlik konusmalari (ben eve donecegim zaman temizlemis tabi esim viber i falan) bi 4 gun esi yanlis anlamasin diye oynamamismis kadin,esime ozledim demis, bizimki de ben de canim yazmis,sadece bu kadar gorebildim ve bunlari gorunce kiyameti kopardim kadinla da esimle de gunlerce tartistim,kadini asagiladim kadin surekli cok utandigini beni boyle bir duruma dusurdugu icin cok uzgun oldugunu ama sadece dertlestiklerini arkadas olduklarini soyluyordu,esim de surekli ayni seyi soyledi arkadas olmak hoslarina gitmis ki esim muhafazakardir da ayni zamanda,kadin benimle ilgili herseyi hatta kv min yazliginda kvalide ve kpederle yasadigim tartismalari,3. Cocuguma hamile oldugumu falan biliyor,esim gunlerce agladi ben seni aldatmadim diye ama hala icim icimi kemiriyor,bilemiyorum ne yasadilar,fikrinizi almak istedim.

Hic mi hoslanmadin kadindan,hic mi icin ciz etmedi diyorum,gece yarilari uykusundan kaldirip sorular soruyorum "neden yabanci bir kadina "canim" dedin diyorum,"bilmiyorum bosluguma mi geldi bilemiyorum ama ona karsi duygusal birsey beslemedim ne olur kapatalim unutalim uzuluyorum" diyor

ah bu erkekler hem ellerindekini kaybetmek istemezler hemde böyle ortalık şenlendiren paçozlardan vazgeçemezler.eşinize göre şimdi onunla konuşmak bir heyecan sadece sizden vazgeçtiği için yapmıyor bunu çünkü yakalanacağını bilmiyordu erkeklerin çoğu böyle maalesef yazık acınası haldeler aslında ama böyle yazık ki..bence engüzeli umursamıyor gibi yapıp sizde birilerinle konuşun bakalım kabulleniyor mu kısasa kısas.. içinin acısını ancak öyle unutabilirsin sana yakışmayanda olsa bu yaptıran, iten erkek utanmıyorsa gerisi boş..

aldatılma düşünmedim ama bence farketmeniz iyi olmuş çünkü daha uzasaydı bu muhabbet olabilirdi de. kadınla erkeğin arkadaşlığı çokta inandırıcı gelmiyor bana. hani umumi ortamlarda kısmen ama sürekli başbaşa kalan kadın ve erkekten ben şüphelenirim. belki ikisinin de kötü bir niyeti yoktur ama başka türlü nasıl olacak ki . iyi olmuş farketmeniz bence erken davranmışsınız .

şüphe yeterli değilmi ..
güven sorunu oluştu bi kere ..
eşinizle konuşun durumu ..

Gorurum ve yanlis anlarim diye silmismis, kariyer meselesini de megerse bunun title i yuzunden benim bilmedigim bir suru asilan kadin oluyormus yapsam onlarla yapardim falan diyor bizimki daha once hic bahsetmezdi oyuzden yazdim ust duzey diye,yoksa keske kendi halinde duz bir memur olsaydi basima bunlar gelecegine,kadin acaba bunun kariyerinden etkilendi bizimkinin de ilgi gormek hosuna gitti sisti falan onun icin mi konusmaya devam etti,cildirmaya ramak kaldi bende

Gerçekten iyi niyetle yaklaşmış olabilirler. Zamanlada samimiyet olduğu için canım diyd hitap etmiş olabilirler. Sevdiğim de alışkanlık olduğundan canım kelimesini çok kullanır. Ben şüpheci bir insanımdır ama bunda aldatmış hissine kapılmadım.

Yalnız erkek arkadaşım hep der: kadınla erkek arkadaş olamaz diye. Kadında olmasa bile erkekte diğer türlü bi düşünce mutlaka vardır. Olmasa da oluşur der.

Sonuç olarak ciddi boyutta duygusal bir yakınlaşma olduğunu düşünmüyorum fakat ilerlese bence olurmuş.

Bence çok üzerinde durmayın ama hemen yelkenleri indirip boşta vermeyin. Unutmuş izlenimi verip takipte olun.

hamilesiniz de sizi üzmek istemem ama
aldatmak için dokunmak gerekmez
aralarında duygusal bir elektriklenme olduğunu düşünüyorum
eşiniz saçmalamış ve farkında
dilerim nasıl mutlu olcaksanız o yönde çözülür problem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…