Merhabalar hanimlar,
An itibariyle uye oldum KK ya ki basima anlatacagim olay gelmemis olsa hala pasif takipciydim...11 yillik evliyim, Amerika'da yasiyoruz ve esim burda oldukca yuksek kariyer sahibi biri, TR ye yazlari gelirim,esim cogunluk burda kalir,varsa toplantiya gelir o da max 1 hafta.Tr bazli oynadigi bir oyun vardi kelimelik,turnuvalarina falan katilmisti facebook uzerinden,benim Tr ye bu gidisimde turnuvadan kendinden 4 yas buyuk bir kadinla arkadas olmus,kadin icine kapanik bir tipmis oyun oynarken konusuyorlarmis falan sonra birbirlerine ailelerini falan anlatmaya baslamislar kadin buna ikimizde evliyiz konusmamiz yanlis ama kendime engel olamiyorum falan diyormus,kadin yakin zamanda annesini kaybetmis bizimki de teselli etmis guya,kadin buna canimsin demeye baslamis esim de bi mahsuru olmadigini dusundum ben de canim dedimdi diyor,tatil bitip eve dondugumde esimin telinde benim buldugum uc satirlik konusmalari (ben eve donecegim zaman temizlemis tabi esim viber i falan) bi 4 gun esi yanlis anlamasin diye oynamamismis kadin,esime ozledim demis, bizimki de ben de canim yazmis,sadece bu kadar gorebildim ve bunlari gorunce kiyameti kopardim kadinla da esimle de gunlerce tartistim,kadini asagiladim kadin surekli cok utandigini beni boyle bir duruma dusurdugu icin cok uzgun oldugunu ama sadece dertlestiklerini arkadas olduklarini soyluyordu,esim de surekli ayni seyi soyledi arkadas olmak hoslarina gitmis ki esim muhafazakardir da ayni zamanda,kadin benimle ilgili herseyi hatta kv min yazliginda kvalide ve kpederle yasadigim tartismalari,3. Cocuguma hamile oldugumu falan biliyor,esim gunlerce agladi ben seni aldatmadim diye ama hala icim icimi kemiriyor,bilemiyorum ne yasadilar,fikrinizi almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?