sizce bu bir aldatilma hikayesi midir?

Kadınla erkeğin arkadaş olabileceğini düşünenlerdenim, fakaaat bu arkadaşlık özellikle evliyseniz taraflardan gizli yürütülen bi arkadaşlık olamaz. 'Oyun oynarken milletle muhabbet ediyorum' demek çok mu zor? Belki tam aldatma değil ama devamı gelebilirdi bu olayın.

Tam zamanında basmışsın! Devam etse ya aldatacaklardı ya da korkup bitireceklerdi ama ikisinde de o cesaret yok kendilerini iyi hissetmek için canım cicim gercek konuşmalar senin kalp kırıklığın asla geçmez

Hoş bir durum değil, aynı kişi erkek olsa idi yine dertleşip özledim falan denecek miydi? Sonuçta özlenen arkadaşlığı ise eğer?
Bu arada her canım denenle aldatılmış olunmaz ancak masum değil bence...Konuşmaları silmemiş falan olsa idi daha olumlu düşünürdüm ben...

Bana gore de devam etselermis birseyler olurmus gibime geliyor,kadin cidden cok konusmuyormusmus annesi öldügünden beri kimseyle konusamiyormus ve inanci da yokmus,guya bizimki kadina oteki alemin de var oldugunu anlatmaya calismis basta,sonra arkadas olmuslar.bazen soruyorum neler konustuklarini zaman zaman anlatiyor,soyledikleri tutarsiz degil ama anlayamiyorum neden yabanci birine "canim"dedi, o da mantikli cevap veremiyor zaten.facebook unu surekli check ediyorum,kelimeligi sildi,surekli gozum ustunde ama boyle de yasanmaz ikimiz icin de iskence gibi :(

Hoş bir durum değil, aynı kişi erkek olsa idi yine dertleşip özledim falan denecek miydi? Sonuçta özlenen arkadaşlığı ise eğer?
Bu arada her canım denenle aldatılmış olunmaz ancak masum değil bence...Konuşmaları silmemiş falan olsa idi daha olumlu düşünürdüm ben...

Aynisini ben de soyledim,hatta kelimeligi yukleyip selim diye birisiyle yazistim ama ne ben icime sindirebildim ne de esim rahat olabildi,en son ben yapamam dedim kapattim oyunu,back up i vardir iphone larin git konusmalari yeniden cikart dedim bakti viber silinenleri politikasi geregi geri dondurtmuyormus.kadin surekli o sizi cok seviyor buna supheniz olmasin dedi durdu ama bende guven mevhumu cok zarar gordu bilemiyorum nasil asarim bu sinavi

Daha önce farklı düsünüyordum ama erkekler kadın ile erkegin arkadaslıgını sevgililigin ilk asaması olarak görüyorlar, dolayısıyla pis niyetliler. O sebepten kadınla erkek arkadas olamaz.

Zaten zaman israfi oldugu icin kiziyordum,esim kadina "esim Tr den donecek kelimeligi de silicem artik gorusemeyiz" demis,kadin da "evet zaten yanlis anlama olasiligi yuksek degmez huzurunuzu bozmaya" diye cevap vermis, bazen dusunuyorum cidden arkadasmilardi acaba ama neden birbirlerini ozlediler neden "canimlar cicimler" ,ablam da ustu kapali flort etmisler haberleri olmamis diyor :(

10 yıllık çok samimi, dert paylaştığım erkek arkadaşım var, bir gün bile canım demedim. :KK14: Rahatsızlık verici bir durum ama affedilmeyecek gibi de değil.

Bir kereligine affettim,ama kafamda bitiremedim onun da unutmasina izin veremiyorum elimde degil cunku,bir daha olursa ne beni ne cocuklarini gorebilirsin bu evde dedim,ama surekli kontrol halinde olmak beni su halimde cok yoruyor,normalde huzursuz bir evliligimiz yoktu o da ilgili bir babaydi,ben biraz ihmal etmis olabilirim esimi ama hani hep derler ya psikologlar esinize yasam alani birakin diye, ben de kafasi cok dolu diye biraz serbest biraktimdi fazla birakmisim sanirim farkli mecralara kaymis :(

bal gibide aldatma.daha ne olsun ki.illa ten teması olması mı gerekiyor,aldatma olması için.bazıları erkekle kadın arkadaş olabilirler demiş.tabiki olabilirler ama eşinden gizlediği bir arkadaş olamaz.eğer gizliyorsa art niyet ararım ben.

aldatma sadece fiziksel olmaz. canımlı ciğerimli konuşmaları bir zahmet eşiyle yapsın, sevgiye açlığı varsa eşiyle gidersin iki taraf da. özledim ne demek? "yahu ortak ne zamandır iki el oyun oynamıyoruz, özledim" gibi bir manası varsa arkadaşça olabilir. ama anlattığınız kadarıyla öyle değil gibi. iki taraf da sınırları aşmış. siz bu mesajları bulup olay çıkarmasaydınız muhtemelen daha da ilerlerdi bu iş.

ah bu erkekler hem ellerindekini kaybetmek istemezler hemde böyle ortalık şenlendiren paçozlardan vazgeçemezler.eşinize göre şimdi onunla konuşmak bir heyecan sadece sizden vazgeçtiği için yapmıyor bunu çünkü yakalanacağını bilmiyordu erkeklerin çoğu böyle maalesef yazık acınası haldeler aslında ama böyle yazık ki..bence engüzeli umursamıyor gibi yapıp sizde birilerinle konuşun bakalım kabulleniyor mu kısasa kısas.. içinin acısını ancak öyle unutabilirsin sana yakışmayanda olsa bu yaptıran, iten erkek utanmıyorsa gerisi boş..

Yok yapamadim denedim yazisamadim,esim de misilleme oldugu icin guldu once birsey demedi sonra sen yapamazsin ben sana guvenirim konus dedi,sinirlarimi biliyor cunku

sorsaydınız eşinize ve kadına bu yazışmaları sizin hakkınızda herşeyi bilmesini birbirlerine hitap şekillerini kadının eşi öğrenirse amann arkadaşlar canım mı dermiş! ? evet öyle der''derlerse '' sizde ozaman haydi söyleyelim bakalım diyin, yok saçmalama yuva yıkılır diyorlarsa o zaman bu basit bir arkadaşlık değilmiş demek ki değilmi dersiniz.. herşeyi kadın hoşgörsün oh ne güzel yok böyle bi dünya

Arkadaslar reply konusunda acemiyim alakasiz yerlere cevap yaziyorum kusura bakmayin,dedim ya sirf bu konu icin uye oldum

Back
X