Hoş bir durum değil, aynı kişi erkek olsa idi yine dertleşip özledim falan denecek miydi? Sonuçta özlenen arkadaşlığı ise eğer?
Bu arada her canım denenle aldatılmış olunmaz ancak masum değil bence...Konuşmaları silmemiş falan olsa idi daha olumlu düşünürdüm ben...
Tam zamanında basmışsın! Devam etse ya aldatacaklardı ya da korkup bitireceklerdi ama ikisinde de o cesaret yok kendilerini iyi hissetmek için canım cicim gercek konuşmalar senin kalp kırıklığın asla geçmez
ah bu erkekler hem ellerindekini kaybetmek istemezler hemde böyle ortalık şenlendiren paçozlardan vazgeçemezler.eşinize göre şimdi onunla konuşmak bir heyecan sadece sizden vazgeçtiği için yapmıyor bunu çünkü yakalanacağını bilmiyordu erkeklerin çoğu böyle maalesef yazık acınası haldeler aslında ama böyle yazık ki..bence engüzeli umursamıyor gibi yapıp sizde birilerinle konuşun bakalım kabulleniyor mu kısasa kısas.. içinin acısını ancak öyle unutabilirsin sana yakışmayanda olsa bu yaptıran, iten erkek utanmıyorsa gerisi boş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?