sizce bu bir aldatilma hikayesi midir?

Herseyi sordum dertlesmekmis amaclari guya, kadin bana huzur veriyorsun falan diyormus, sen de mi oyle dedin diyorum ben niye oyle diyeyim diyor esim,yanlis oldugunu biliyordunuz madem nicin devam ettirdiniz diyorum,silecektik zaten arkadas olduk sadece diyor, esimin ailesiyle yasadiklarimi anlatip,yanimda olamadigi icin uzuldugunu falan soylemis kadina,ki ikisi de birbirlerinden habersiz ayni seyi soylediler,bilmiyorum inanmak istedigim icin sanirim bahaneler mantikli geliyor cogu zaman

Siz gormeseydiniz devam edecekti.cok zor bir durumdasiniz.sizin yerinize koyuyorum kendimi.allah yardimciniz olsun.heraldeki kendilerini akliyacaklar.seni kandirmak icin.normalse esine deki ben biriyle bu sekilde konussam.sana yakalansam.sen neyapardin de...

Herseyi sordum dertlesmekmis amaclari guya, kadin bana huzur veriyorsun falan diyormus, sen de mi oyle dedin diyorum ben niye oyle diyeyim diyor esim,yanlis oldugunu biliyordunuz madem nicin devam ettirdiniz diyorum,silecektik zaten arkadas olduk sadece diyor, esimin ailesiyle yasadiklarimi anlatip,yanimda olamadigi icin uzuldugunu falan soylemis kadina,ki ikisi de birbirlerinden habersiz ayni seyi soylediler,bilmiyorum inanmak istedigim icin sanirim bahaneler mantikli geliyor cogu zaman
seninle dertleşseymiş eşin başkalarıda neyin nesi bu erkeklere acıyorum artık valla konuştukça batıyorlar .madem bir başka kadınla konuşacak kadar delikanlısın ah birde kabullenecek kadar yürekli olsan ya ..:KK62:

şimdi biz sadece arkadaşız dertleşiyoruz olur biraz daha ilerleseydi de yakalasaydınız duygularımıza yenik düştük :KK62:

böyle kadınlardan nefret ediyorum ya cidden yani adamın niyeti yoksa bile yoldan çıkarabiliolar yok özledim bilmem ne :KK62:

bence kadının eşine de söyleyin o adama da yazık kimse böyle bişeyi haketmiyo cidden niyetleri arkadaşlıksa sorun çıkmamalı zaten

Bir kadınla erkek arkadaş olabilir.
Eşinizin anlattığı hikayede masumca gözüküyor.
Ama işte sizden gizlemesi ve daha önemlisi " canım" lı hitaplar olayı bambaşka yere çekiyor.
Şu saatten sonra eşinizin hikayesinin gerçekliğini ispatlamanız zor gözüküyor.keşke sormadan takip etseydiniz.

Yahu arkadaş hapşururken bile göz kapatmaya gelmeyen tipler var bu erkek milletinde. Çip mi takmalı bunlarla acep? Bariz aldatma bu illaki fiziksel mi olmalı? Sen canımlı konuş bakalım bir erkekle ne olarak kabul ederse karsidaki sende öyle kabul et. Emin ol namus meselesi olur.!

şimdi biz sadece arkadaşız dertleşiyoruz olur biraz daha ilerleseydi de yakalasaydınız duygularımıza yenik düştük :KK62:

böyle kadınlardan nefret ediyorum ya cidden yani adamın niyeti yoksa bile yoldan çıkarabiliolar yok özledim bilmem ne :KK62:

bence kadının eşine de söyleyin o adama da yazık kimse böyle bişeyi haketmiyo cidden niyetleri arkadaşlıksa sorun çıkmamalı zaten
Kadinin facebook uzerinden esini,kvalidesini ve pitsburgh da yasayan gorumcesini buldum ve mesaj attim ulasti mi bilmiyorum ama bu ucu de beni facebook da engellemisler, adam ankarada cezaevi muduruymus,arayip bulacak konusacaktim ama sonra iyice dallanip budaklanmasin diye vazgectim.bu lanet oyunu oynarken cogu bos zamani olan 40 yas ustu kadinlarla konusurmus megerse esim,bu birkac kez sampiyon olunca asilan kadinlar olmus,yapacak olsam onlarla da yapardim hepsini sildim engelledim diyor,ne ara bu kadar rahat bir adam oldu cikti aklim almiyor :(

bence aldatma
illa fiziksel bir şey yaşamak gerekmiyor
''canım'' ne ayrıca
sanal da tanıştığı bir arkadaş peki ya ''özledim''
temizlenen mesajlar ne

bir de bir araya gelmişler mi hiç merak ettim aynı eyalette misinz?

Madem normal arkadaşlarmış, sizden neden gizlemiş arkadaşlığını.
Ben gizli saklı yapıldığı için rahatsız edici buldum.

Yok ka
bence aldatma
illa fiziksel bir şey yaşamak gerekmiyor
''canım'' ne ayrıca
sanal da tanıştığı bir arkadaş peki ya ''özledim''
temizlenen mesajlar ne

bir de bir araya gelmişler mi hiç merak ettim aynı eyalette misinz?
Kadin ankarada yasiyor,ingilizce ogretmeniymis.toplamda 1 aylik bir arkadaslik ama anladigim kadariyla kadin bunu surekli pohpohlamis,esin cok sansli falan demis bizimkine,yani bariz asilmis ama bizim salak anlamamis guya,gizlememis olsa anlamamistir saf derdim ama bana basindan beri hicbirsey anlatmadi,zaten arkadasliklari ilerleyince de konusmayalim vs demisler kendilerine engel olmaya calismislar guya,dedim ya ne yasadilar hic bilemiyorum.hic yapacak bir tip degildi tum bilim adamlari gibi asosyal bir varlikti,aramiz da cok iyiydi severek evlendik universitedeydik,ilgili bir babaydi nesi eksik geldi bilmiyorum :(

açıkçası kıyısından dönmüş, devam etse ne olurdu bilinmez.. arkadaş olur, sonuçta çalışıyor bu adam.. hadi canım'a da boşverelim.. ama "özledim" kısmı çok mide bulandırıcı.. yapacak bir şey yok hayatı burnundan getirin..

Yok ka

Kadin ankarada yasiyor,ingilizce ogretmeniymis.toplamda 1 aylik bir arkadaslik ama anladigim kadariyla kadin bunu surekli pohpohlamis,esin cok sansli falan demis bizimkine,yani bariz asilmis ama bizim salak anlamamis guya,gizlememis olsa anlamamistir saf derdim ama bana basindan beri hicbirsey anlatmadi,zaten arkadasliklari ilerleyince de konusmayalim vs demisler kendilerine engel olmaya calismislar guya,dedim ya ne yasadilar hic bilemiyorum.hic yapacak bir tip degildi tum bilim adamlari gibi asosyal bir varlikti,aramiz da cok iyiydi severek evlendik universitedeydik,ilgili bir babaydi nesi eksik geldi bilmiyorum :KK43:

ya ne bileyim belki de Amerikaya gelmek için de eşine yağ yapmış olabilir.. hani sponsorluk ya da iş bulma konusunda bir yardımı dokunabilir diye..

Kadinin facebook uzerinden esini,kvalidesini ve pitsburgh da yasayan gorumcesini buldum ve mesaj attim ulasti mi bilmiyorum ama bu ucu de beni facebook da engellemisler, adam ankarada cezaevi muduruymus,arayip bulacak konusacaktim ama sonra iyice dallanip budaklanmasin diye vazgectim.bu lanet oyunu oynarken cogu bos zamani olan 40 yas ustu kadinlarla konusurmus megerse esim,bu birkac kez sampiyon olunca asilan kadinlar olmus,yapacak olsam onlarla da yapardim hepsini sildim engelledim diyor,ne ara bu kadar rahat bir adam oldu cikti aklim almiyor :KK43:

işte bu sanal alem benim diyen insana saçma sapan şeyler yaptırabiliyo bence eşinizi uzak tutun sanal alemden
o kadını da eşinize çok hatırlatmamaya çalışın bişey hissetmediyse bile tekrar tekrar duyup etkilenir falan Allah korusun :KK43:

Yok ka

Kadin ankarada yasiyor,ingilizce ogretmeniymis.toplamda 1 aylik bir arkadaslik ama anladigim kadariyla kadin bunu surekli pohpohlamis,esin cok sansli falan demis bizimkine,yani bariz asilmis ama bizim salak anlamamis guya,gizlememis olsa anlamamistir saf derdim ama bana basindan beri hicbirsey anlatmadi,zaten arkadasliklari ilerleyince de konusmayalim vs demisler kendilerine engel olmaya calismislar guya,dedim ya ne yasadilar hic bilemiyorum.hic yapacak bir tip degildi tum bilim adamlari gibi asosyal bir varlikti,aramiz da cok iyiydi severek evlendik universitedeydik,ilgili bir babaydi nesi eksik geldi bilmiyorum :KK43:
eksik değil de canm internette arkadaşlık gizemli gelmiştir ne de olsa asosyal diyorsun
bilim adamı mı bu arada?

Hani konuyu kapat uzuluyorum demis ya esiniz size..
Bence ona sorun ben aynisini yapsaydim senin tutumun ne olurdu sen hemen kapatirmiydin konuyu vah karim uzuluyor aldatmamis ki beni dermiydin diye sorun..
Senin cevabina gore hareket edicem sen bu durumda nasil davranicaksan bende oyle yapicam deyin esinize ve susup onun cevap vermesini bekleyin bakalim ne dicek..

Kendi fikrimi soyliyim..
Kisiden kisiye degisir bu olay..
Bazi arkadaslar erkek-kadin arkadas olabilir der bazisi bu durumu asla kabul etmez..
Ben ikincilerdenim ve coktan esimi evden atmistim..

erkekler kendilerini şişiren bir hatun gördü mü dibi düşüyor nedendir acep bu libidonun kaynağı nerden geliyor ki...kocanın kulağını iyi çek dertleşmek için bile olsa yakışmaz bu durumlar..

Bir kadin ve erkek arkadas olabilir belki , ama " Özledim " ve Canimlar dolaniyosa o sohpete ozaman o arkadasliktan suphe ederim ben...

Neyi neden ozluyorlar , sacmalik!

Evet bu bir aldatma hikayesidir...

bu evli erkekler niye böyle anlamıyorum artık , hemen nette bi 'ARKADAŞLIK' kuruveriyorlar,,,neden deyince de cevap bilmiyorum... biz kadınların çoğunun (çoğunun diyorum çünkü yazışan diğer kadın da evliymiş)hiç 'ARKADAŞLIK' canı çekmiyo nedense....

Bu tip konuları okudukça bütün feminist duygularım kabarıyor . Hani derler ya'' erkek değil mi hepsinin köküne kibrit suyu'', sanırım çok doğru. :KK67:Bu hiç de arkadaşça bir konuşma değil, gerçekler ayrıntılarda gizlidir zaten. Kendileri de biliyor bunu '' yanlış anlaşılır, devam etmesek mi'' bilmem ne deyip ,mesajları sildiklerine göre. Allah sabır versin,bunu unutmanız hiç kolay olmayacak. İkisininde burnundan fitil fitil getirin.:KK67:Hayret bir şey ya hu insan tanımadığı etmediği bir insan için hayat arkadaşını böyle bir konuma nasıl düşürür ,yuvasının huzurunu nasıl kaçırır anlayamıyorum.:KK12:Birde muhafazakarmış kendine göre , benim bildiğim namus, haysiyet muhafaza edilir ne kalmış sende muhafaza edecek kardeş diye tekme tokat dalasım geldi eşinize çok afedersiniz . :KK34:

Back
X