Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar hanimlar,
An itibariyle uye oldum KK ya ki basima anlatacagim olay gelmemis olsa hala pasif takipciydim...11 yillik evliyim, Amerika'da yasiyoruz ve esim burda oldukca yuksek kariyer sahibi biri, TR ye yazlari gelirim,esim cogunluk burda kalir,varsa toplantiya gelir o da max 1 hafta.Tr bazli oynadigi bir oyun vardi kelimelik,turnuvalarina falan katilmisti facebook uzerinden,benim Tr ye bu gidisimde turnuvadan kendinden 4 yas buyuk bir kadinla arkadas olmus,kadin icine kapanik bir tipmis oyun oynarken konusuyorlarmis falan sonra birbirlerine ailelerini falan anlatmaya baslamislar kadin buna ikimizde evliyiz konusmamiz yanlis ama kendime engel olamiyorum falan diyormus,kadin yakin zamanda annesini kaybetmis bizimki de teselli etmis guya,kadin buna canimsin demeye baslamis esim de bi mahsuru olmadigini dusundum ben de canim dedimdi diyor,tatil bitip eve dondugumde esimin telinde benim buldugum uc satirlik konusmalari (ben eve donecegim zaman temizlemis tabi esim viber i falan) bi 4 gun esi yanlis anlamasin diye oynamamismis kadin,esime ozledim demis, bizimki de ben de canim yazmis,sadece bu kadar gorebildim ve bunlari gorunce kiyameti kopardim kadinla da esimle de gunlerce tartistim,kadini asagiladim kadin surekli cok utandigini beni boyle bir duruma dusurdugu icin cok uzgun oldugunu ama sadece dertlestiklerini arkadas olduklarini soyluyordu,esim de surekli ayni seyi soyledi arkadas olmak hoslarina gitmis ki esim muhafazakardir da ayni zamanda,kadin benimle ilgili herseyi hatta kv min yazliginda kvalide ve kpederle yasadigim tartismalari,3. Cocuguma hamile oldugumu falan biliyor,esim gunlerce agladi ben seni aldatmadim diye ama hala icim icimi kemiriyor,bilemiyorum ne yasadilar,fikrinizi almak istedim.
Biraz benden de oldugunu dusunuyorum,cok sevsem de gosteremiyorum onun kadar,surekli cilve yapamiyorum,cok guzel oldugum da soylenemez ama bu baska arayislara girmesini gerektirmezdi biz dini degerleri olan insanlariz ustelik, otur tevbe et belki rabbin affeder dedim ama bilmiyorum.simdi kadini google da arattim facebook unu yeniden active etmis ne yapmaliyim hic bilmiyorum,hormonlar da tavan zatenerkekler kendilerini şişiren bir hatun gördü mü dibi düşüyor nedendir acep bu libidonun kaynağı nerden geliyor ki...kocanın kulağını iyi çek dertleşmek için bile olsa yakışmaz bu durumlar..
Evet okumustum durumunuzu dun, cok ama cok incindigimi surekli dikte ediyorum affettigimi unuttugumu sanip aklinda basite indirgesin istemiyorum bu olayi, kolayina da unutamam o "ben de canim" sozunuçok benzer bi olayı bende yaşadım..
ne aldatılma ne değil..
yani günlük hayatta bişey olmadığı için sanal aldatma diyorum ben buna..
bundan sonra dikkatli davranın ve sürekli olayın detaylarını sormayın eşinize..
zaten dürüst bi açıklama yapmıyolar böyle durumlarda...
Dersimi aldim diyor ama ne kadar aldi bilinmez, hep derdim ben en ufak bir aldatmayi affetmem benim tozumu bulamaz oyle bir durumda diye ama basa gelince kolayina kesilip atilamiyormus, ilk basta evden kovdum falan ama etraflica dusununce katlanmaya karar verdim ama sanirim rehabilite olmaya ihtiyacim var yoksa paranoyaga baglamam an meselesiHani net bir aldatma yok ama sanki daha haberiniz olmasa olabilirmiş gibi. kadının tipini falan gördünüz mü... eşiniz görmüşmü.. muhafazakar bir adamın elin karısına canım demesi de hiç masum değil aslında... neyse elinizde net bir delil olmadığına göre eşinize inanmak durumundasınız... Ona da ders olmuştur, milletle böyle konuşmaz.
Olacağı söyleyeyim; uzunca bir süre bunu kızgınlığını yansıtacaksın ona, bir süre ezik süklüm püklüm duracak, bir süre sonrada, ehh yeter beee diyip sertleşmeye başlayacak.. bir kaç yılda sen ancak atacaksın üzerinden bu psikolojiyi, ama atacaksın... Güven tek kullanımlıktır diye sevdiğim bir laf var, doğru hakikaten ama buna bile aldırmıycaksın bir süre sonra...Dersimi aldim diyor ama ne kadar aldi bilinmez, hep derdim ben en ufak bir aldatmayi affetmem benim tozumu bulamaz oyle bir durumda diye ama basa gelince kolayina kesilip atilamiyormus, ilk basta evden kovdum falan ama etraflica dusununce katlanmaya karar verdim ama sanirim rehabilite olmaya ihtiyacim var yoksa paranoyaga baglamam an meselesi
yani bende iş arkadaşıma yahut hastama canım diyeyim o zaman olur mu? ne saçma şey!aynı durumda siz olsaydınız eşiniz 'bu arkadaslığı' değil onaylamak görmezden gelir miydi bence burnunuzdan getirir rezil ederdi.asla sevdiğim adamdan başka adama canım demem kesinlikle (bebek olan hastalarım müstesna:) ),o da başkasına diyemez kızkardeşi gibi gördüğü biri bile olsa..derse de dediğine pişman ederim.güvensizlikten sanmayın nasıl ki her önüne gelene baba diyemiyorsanız herkese de canım diyemezsıniz.şahsi kanaatimNeden bu canim larda lar var yazisiyorlar bide k.bkma canim esin o kadindan hoslanmaya baslamis gibi gibi gibi
yani artık şüphe kalmamış ki.özledim seni ne demek be..yediririm valla o lafı adama,ben olsam..Rabbim göstermesin de tabiiAldatmış..
Guzel sozmus, dogum falan unutturur belki biraz bilemiyorum, ama surekli facebook dan ordan burdan gorustuler mi konustular mi diye dusunup kendi kendimi yemek yoruyor beni,bir cuval inciri berbat etti aldattiysa da dedigi gibi masumsa daOlacağı söyleyeyim; uzunca bir süre bunu kızgınlığını yansıtacaksın ona, bir süre ezik süklüm püklüm duracak, bir süre sonrada, ehh yeter beee diyip sertleşmeye başlayacak.. bir kaç yılda sen ancak atacaksın üzerinden bu psikolojiyi, ama atacaksın... Güven tek kullanımlıktır diye sevdiğim bir laf var, doğru hakikaten ama buna bile aldırmıycaksın bir süre sonra...
Ben de surekli oyle diyorum , sen dua et telefonunu kurcalamisim yoksa almis yurumustunuz diyorum ama biz hic oyle birsey dusunmedik niye ilerlesin zaten oyunu silince konusmiycaktik ki artik diyor,ama birbirleriyle konusmak da hoslarina gitmis dedigine gore.ya bu adam saf ya safa yatiyor, offf bilmiyorumbu durumda ne aldatmış ne aldatmamış diyebiliriz yani duygusL bir yakınlasma baslamıski zaten yakalamıssınız az daha görmeseydiniz bu iş baya baya ilerlerdi bundan nerdeyse eminim.
kızgınlıgınızı kırgınığınlıgnzı belli edin hafife almasın
birde davranıslarını gözlemleyin bakalım ders almış mı ?
kafaya çokta takmayın yoksa işin içinden çıkamazsınız
Ben de surekli oyle diyorum , sen dua et telefonunu kurcalamisim yoksa almis yurumustunuz diyorum ama biz hic oyle birsey dusunmedik niye ilerlesin zaten oyunu silince konusmiycaktik ki artik diyor,ama birbirleriyle konusmak da hoslarina gitmis dedigine gore.ya bu adam saf ya safa yatiyor, offf bilmiyorum[/QUOTE bence aldatma yok. ama bazı arkadaşlarında dediği gibi konuşmalar uzasaydı bu yakınlaşma belkide birgün görüşmeye dönerdi. ateşle barut yanyana durmaz malesef.. birde şunuda düşünmenizi isterim. acaba sizinle konuşamadıklarını mı konuşuyor içini döküyor rahatlıyordu. eşinizle yakın olun sadece eş değil arkadaş da olun.
Ben de surekli oyle diyorum , sen dua et telefonunu kurcalamisim yoksa almis yurumustunuz diyorum ama biz hic oyle birsey dusunmedik niye ilerlesin zaten oyunu silince konusmiycaktik ki artik diyor,ama birbirleriyle konusmak da hoslarina gitmis dedigine gore.ya bu adam saf ya safa yatiyor, offf bilmiyorum![]()
Bence aldatma yok. Kendini üzme emin olmadığın birşey için.Ben de surekli oyle diyorum , sen dua et telefonunu kurcalamisim yoksa almis yurumustunuz diyorum ama biz hic oyle birsey dusunmedik niye ilerlesin zaten oyunu silince konusmiycaktik ki artik diyor,ama birbirleriyle konusmak da hoslarina gitmis dedigine gore.ya bu adam saf ya safa yatiyor, offf bilmiyorum![]()
Biraz oyle ama diyelim ki esiniz hqtasiz bile olsa,kopardiginiz kiyametle buna tesebbus ederse neler yapacaginizi gordu. Size onerim esinize : birsey olmadigina inaniyorum zaten aksini dusunsem bir saniye durmam. Ama aldatma olmasa bile su konunun evimizde tartisiliyor olmasi bile senden sogumama sebep. Insaallah yeniden guvenebilirim.diyerek konuyu askiya alin. Onu gozlemleyin. Ve asla esinizi o kadar uzun sureli yalniz birakmayin. heryere hep beraber gidin ya da evinizde hep beraber kalin.Cok net bir aldatma. O kadari gordugunuz kadari. Biraz sakin olsaydiniz gizliden takip etseydiniz daha neler cikardi kim bilir