sizce bu bir aldatilma hikayesi midir?

Nerde kafayı yemiş ota moka bıt bıt eden dırdır bi kadın görsem muhakkak onu bu hale getiren bir erkek vardır diyorum,kendimden biliyorum:)))) yoksa durduk yere mi deliriyoz canım cicimken!

Senin oturup adam akıllı düşünmen lazım

Yok hayir canim benim. Kelimelere takilma artik. Buralarda bin tane mutsuz evlilik hikayesi var. Herkes bir seylerden sikayet ediyor. İnsanimiz da pireyi deve yapip, milleti gaza getirmeye pek merakli. Eşin ve senin bunun disinda bi anlasmazliginiz var mi? Iyi anlasiyor musunuz? Gulup eglenebiliyor musunuz? Evliligini bu olay disinda mutlu bir evlilik olarak tanimlar misin? Bu sorulara cevabin evetse, son bir kez kocanla bu konuyu konusun. O senin icini rahatlatsin, sen de geçmiste biraktigini ve ona guvendigini soyle. Ve gercekten de gecmiste birak. Inan su an kendini yok kere mutsuz ediyorsun. Konuyu dusundukce, irdeledikce hayalgucun de isin icine girecek ve daha da saptiracaksin. Bence mutluluguna sahip cik, kimseye de kulak asma. Her insanin aldatilma ihtimali vardir. Ama surekli bu ihtimali dusunursek yasayamayiz di mi? Paranoyak oluruz. O yuzden simdilik konuya bir sunger cekmen en mantiklisi. Kocani sev, o da seni sevsin, sevisin. Muck.

Ortada babaya cok duskun 2 cocuk var,1 tane de yolda aralikda dogacak Allah omur verirse, zamaninda babam da yemis bu tarz herzeler dolayisiyla aileme anlatsam buyuk ihtimal bir sans daha ver diyecekler ki haklilar 4 kisi birden gidip onlarla omur gecirmem zor,ne kadar madden iyi olsalar da kimse duzenini bozmak istemez ben de istemem,tr de is bulmak genc adama bile cok zor kaldi ki 34 yasindayim benim okulda aldigim egitimle uretim yapmiyorlardir artik fabrikalar teknoloji gelisiyor, ama ote yandan boyle giderse kendi kendimi kemirmekten azalarak yok olma ihtimalim de olasi bilmiyorum su an ne yapacagimi hic bilmiyorum

Biz evli bayanlar birbirimizi hep iyi anlarız.Düşüncesizce hareket etmiş eşiniz.. ama pişman olduğu çok açık.Bence en güzeli,daha fazla üstelememek..Çünkü sürekli bu tartışma haline getirilir yüzüne vurulursa olay basitleşir.Zaten gerekeni yapmışsınız,bir dahada cesaret edemez.En güzeli unutup,Hayata kaldığı yerden devam etmek olur derim ben.

kesinlikle bir aldatılma hikayesi değil bu. Sanırım eşiniz bir an boş bulundu ve anlattıklarınıza göre yaptıklarından utanıyor ve üzgün. Biraz süründürüp affedebilirsiniz bence

E tamam canım düşünmüşsün işte gayet mantıklı olarak
Ama ona bunu çaktırmaman gerek biraz soğuk ol belli bi süre bırak yaranı o sarsın azalarak yokolmak nedir ya!biz kadınlar çoğalarak sel oluruz gerektiği yerde
Ah şu kalbimiz bu kadar kırılgan olmasa!

esinize sosyal oyun oynamayi yasaklayin veya takip aktinda tutun onun da izniyle. aldatma degil ancak cok can sıkıcı bir durum bence

Bana da cocuklarina da cok duskun bir babaydi,bir dedigimi cogu zaman ikilettigini bilmem,surekli bir yerlere gidelim cocuklari mutlu edelim derdi hala da oyle,ben Tr ye gittigimde gunde en az 3 kez skype den konusmak isterdi artik annem ablam isyan ederdi "sen gelmemissinki kocanin yanindasin hala " diye, bindigim ucagin guzergahini suan nerde oldugunu netten takip eder iner inmez arardi indin mi diye,hala da oyle tum bunlardan sonra boyle birsey yasamis olmak cok incitti anlatabiliyor muyum hani vurdumduyma olsa gozu disarda olsa basta neydi ki dersin ama oyle degildi iste yine de kabul etmiyor,ben deli miyim niye sevdigimi aldatayim biz sadece dertlestik diyor,agir hakaretler ettim tirmaladim gik demedi,hep agladik iste

bi kız arkadasım vardı. sevgilisi olmustu. biz o arkadasıma ziyarete gittik. sevgilisiyle olan ortak arkadasını da çağırdı. kız evliydi ve hamileydi. benim arkaadsımla sevgilisini bu kız tanıstırmıs. arkadasımın sevgilisiyle arkadaslar yani. neyse bu evli hamile kız bizim yanımızda arkadasım sevgilisiyle konusurken benim arkadasımdan telefonu istedi. arkaadsımın sevgilisiyle konusmaya basladı. biz sok geçirdik ama arkadasım bu durumu kanıksamıstı. onlar arkadas diyordu.

biz niye mi sok geçirdik. çünkü o evli kız teli arkadasımdan aldıktan sonra sevgiliiimm nbr. napıosuunn. vs vs ağzını büze büze nazlı nazlı konustu. sevgilimler canımlar cicimler havada uçusuyordu. ve çocukla çok ilgiliydi yemeğini yemesiyle bile ilgilenmisti. biz sadece sasırdık. Allah biilir yani belki gerçekten arkadaslar ama sevgilim vs demesi çok tuhaftı

Şahsi görüşümü diyeyim..

Eşim bizim aramızda olan özelimizi,hakkımda düşündükleri benimle paylaşmayıp gidip sanaldan tanıştıgı bir kadına anlatırsa önce onun kafasını kırar
sonra o karıyı bulur ben de eşimle sizin aranızda geçen özelinizi karısının eşiyle ilgili kendi eşime anlattıklarını diyeceğim der kocası ile irtibata geçmeye çalışır aynı muameleyi reva görürdüm

O da enteresanmis,yok bu kadin buyukmus 38 yasinda ve depresif bir tipmis,bizimki de cokkkk yardimsever oldugundan yardim etmek istemis kadincagiza (!)

Umuyorum yapabileyim bunu,simdilik yaram cok taze zamanla kabuk baglar diye umuyorum iste

sinir bozucu tabiki. aldatma sayılır mı sayılmaz mı orasını çok bilemicem ama tam kendileri de anlamamıs bence. o noktaya doğru giderken durmuslar. kadın olayın biraz daha farkında gibi sanki. bu yaptığımız doğru değil falan demis. ben olsam esimden ayrılmazdım ama hazmedemezdim de. bu açıdan zor iste.

Aldatma sayman için alt alta üst üste mi gormen lazım ? Bence çok bariz bi aldatma durumu var dürüst olmuş olmaları sonucu degistirmez

Dürüst degillerki! Konusahibi yakaladiktan sonra itiraf etmisler, bu bana göre dürüstlük degil! Belki ara verip dayanamayip sonra yine iltibata gecicektiler eger yakalanmasaydar... Insallah unutabilir konusahibi hamilemiste zaten, ben unutamazdim vallah....

offff cidden zor bi durum....

valla ayan açık aldatmış....yemişim onun arkadaşlığını......madem öle sende bi erkekle konuş canımsın de bakem kendisi ne anlıyo

arkadaşlar diyen kişilere şaşırdım ben de

bir insan neden arkadaşına özledim, canım, kendime engel olamıyorum filan desin ki.

kadın hoşlanıyor bariz belli. da eşini bilmiyorum erkekler tuhaf varlıklar. sadece heyecan olabilir. ama duygu da oluşmuş olabilir hiç bilemiyorum.

kadının eşine ,ulaştınınz mı, ulaştıysanız ne tepki verdi
Adamin,annesinin ve kizkardesinin facebook hesaplarina mesaj attim,bilmiyorum okudular mi ama beni block ettiler :) kadina verdikleri tepkiyi bilmiyorum tabi dogal olarak, ama kadin o gun kendi hesabini dondurmustu dun ufak bir aramayla ismini az degistirip tekrar active oldugunu gordum,hos ulasmak isteyen baska bir hesaptan da ulasir da yine de canimi sikti tabi

Evet bazen bosanmaya degmeyecek bir mesele diyorum bazen de kafamda ayriliyorum ev kuruyorum falan filan, simdilik aklim cok bulanik,bu durumda sanirim en iyisi cocuklarin gelecegini dusunerek hareket etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…