sizce bu bir aldatilma hikayesi midir?

Bencede net bir Aldatma! Erkek ve Kadin tabiiki arkadas ola bilir ama bana göre reelde ve eslerin bilinci dahilinde olmasi gerekir... Netten tanisip ilerletilmis bi konusmayi erkek ve kadin arasinda arkadaslik sayamam! Heleki özelini anlatacak ve benim özelimide hic tanimadigim birine acacak, yok daha neler... Bende esimde netten oyunlar oynariz, benim takma adim resimsiz bi Profilim var, haaa sohbet kurmaya ugrasanlar yokmu? Var! Hepsini pas geciyorum cevap vermiyorum! Esimin Profilinde resmi var, sorun degil ama biriyle heleki özel sohbet kurmaya baslasin kiyameti kopartirim!! Gecenlerde oyun oynuyordu yanimda, baktim habire yaziyor, oturdum yanina bi bayanla ortak denk gelmis sadece oyun hakkinda yaziyorlar, ortak elim berbat falan yazmis kadin, ne oluyoz dedim, oyun oynuyoz ortagiu napayim yazmak gerekiyor dedi, öylemi dedim, kavga cikarttim, ilk önce sinirlendi kapatti oyunu ne var bunda sadece oyunla alakali dedi, öylemi dedim zaten öyle baslar sonra sonra muhabbet ilerler, ortakli oyun oynama oyniycaksanda "erkek" ortak bul kafamin tasini attirma, ben hic tanimadigim erkeklerle yazissam sadece oyunla alakali olsa bile hosmu dedim kendini benim yerime koydu ve haklisin dedi, hallettik, arada dalga gecer okadarciga bile kiyameti kopardin diye, önlem almak lazim basimiza cikmasinlar, ben eminim sadece okadarcikti diye bundada sorun yok ama o kadarina yüz verilirse erkektir bilinmez öyle öYle ilerler ondan sonra sizdeki gibi ucu kacar ipin, ayikla sonra pirincin tasini... Reeldeki insanlarin suyumu cikti? Dertlesmek istiyorsalar biton arkadaslari var, olmadi analari bacilari, kuzenleri, biton bayan var etraflarinda, elin ney oldugu belli olmayan evli barkli kadinlarlami dertlesi gerekiyor? Bahane tanimadim birine daha kolay acilmak! Cok sacma!Kadin aynisini yapsa adi cikar, affetmezler, namus elden gitmis olur süründürürler beyfendiler, hic taviz vermeyin bidaha mahsumca olsa bile ( yani sadece oyunla alakali) yazismasin girmesin muhabetlere... Bu erkekler ne acayip konusulmadan oynanilmiyor sanki, bide kadinlar cok konusur derler,pehhhh, ben tüm oyunlari yazismadanda oynaya biliyorum, maksat oyun oynayip vakit gecirmekse,muhabbet gerekmiyor... Allah yardimciniz olsun insallah ilk ve sondur ve akillanmistir...

Son düzenleme:
Bir kadın ve bir erkek arkadaş olabilir. Bence çok problem yok.

oyun odasindan tanistiginiz bi adama seni ozledim diyin de esiniz icin de arkadaslik problem mi degil mi gorun bence.

bi adam bi kadınla arkadas olur evet ama bu onceden gelen reel bi arkadasliktir ya da is yerinde tanisilmis falandir. internetten kadin bulsun konussun telefonlassin, yok ya? esiniz de fazla muhafazakarmis gercekten. boylelerinden kork diye bosuna demiyorlar.

Benden habersiz genisletmismis mezhebi saolsun, yok ben yapmazmisim sinirlarimi bilirmisim onlar bir hata yapmislar ama asla aldatma yada en ufak bile duygusal bir hoslanma oldugunu kabul etmiyor ne kadar konussam ustune gitsem de,kadin sana asilmis diyorum o da onun sorunu ben birsey anlamadim diyor

kocanız başkasıyla flört etsin, canımlı cicimli konuşsun, bunu da sizden saklasın, adı aldatma olmasın öyle mi ??

Degilmis guya, aldatmaya niyeti olsa o oyunda basi ayri oynayan gozu ayri oynayan bir suru kadin varmis onlarla yaparmis,hem ayri kitadan ne yapabilirmis ki aldatacak olsa ayni ulkeden secermis mis de mis iste

Bir kadınla bir erkek arkadaş olabilir ama bana burada öyle arkadaşca birşey göremedim... Özledim canım felan kısa süreli bir arkadaşlık için biraz fazla gibi... Yinede günah almayım belki konuşmalrı birbirlerine iyi geliyordur

Aldatma sayman için alt alta üst üste mi gormen lazım ? Bence çok bariz bi aldatma durumu var dürüst olmuş olmaları sonucu degistirmez

evet bence de. dürüstlük adı altında mide genişletiyorlar .
konu sahibi sen kendin diyorsun, kendilerine engel olmaya çalışmışlar ama olamamışlar muhabbet ilerlemiş diye.
gerçekten arkadaşça bir durum olsa niye kendilerini tutmaya çalışsınlar, bariz flört ediyorlarmış işte.
olayın yanlış oluşunun onlar da farkında ama duygulara hakim olunmamış.
geçmiş olsun, kocanız startı vermiş.

Her şeyi geçtim sizin özelinizi elin kadınına anlatması o kadar çirkin ki..
Bu bile yeterli bir sebep bitirmek için
Ozeli anlatirken art niyetli oldugunu sanmiyorum,o sira kpeder bana olmadik hakaretler etmisti ben de esime yazmistim durumu, kadin kendi babasindan dertlenince bizimki de benim annem babam da boyle yapmis esime keske yaninda olabilseydim demis konu uzamis vs, bundan daha temel sorunlar var ki kadinin ozlemesi bizimkinin ben de canim diye yanitlamasi

Fiili bir şey olmasa da; buda bir tür aldatmadır.Erken farketmeniz çok iyi olmuş.Bir daha yazışmaya cesaret edemezler umarım.

Fiili bir şey olmasa da; buda bir tür aldatmadır.Erken farketmeniz çok iyi olmuş.Bir daha yazışmaya cesaret edemezler umarım.
Cesaret edecegini sanmiyorum cunku 15 gundur psikolojik dengem alt ust onu da o hale getirmis durumdayim bir mutluysam uc mutsuz yasiyorum belli de ediyorum, ama bende birseyler kirildi yok kafam "unut madem bosanmiyorsun" dese de gonlum surekli o okudugum uc kelimede takili

Aldatma filan olduğunu düşünmüyorum. Sanal ve üstünkörü de olsa bir yakınlaşma olmuş sadece. Uzun yıllar evli olduğunuz için eşiniz hiçbir şey hissetmese bile farklı bir heyecan olarak görmüştür sadece. En küçük bir yanlışlıkta pişman olacağınız şeyler söylemeyin, eylemlerde bulunmayın.
Ancak bu durum bu şekilde devam etseydi, yasak olanın cezbedici yönünün eşinizin aklını çelme ihtimali olabilirdi. Ama bu da tamamen eşinizin karakteriyle alakalı.
Sakın burada yazilan "aldatiyor" yorumlarindan gaza gelip mutlulugunuzu bozmayin.. Aldatacak insan saçma sapan bir oyundan kadin duşurmeye calismaz, hele ki Amerika'da kariyeri olan biriyse.. Bence şimdilik esinize güvenin

Degilmis guya, aldatmaya niyeti olsa o oyunda basi ayri oynayan gozu ayri oynayan bir suru kadin varmis onlarla yaparmis,hem ayri kitadan ne yapabilirmis ki aldatacak olsa ayni ulkeden secermis mis de mis iste

ayrı kıtadan neler yapılacabileceğini çok iyi biliyordur bence. aldatmak sadece vücutla mı olur?
şu konuşmaları yapmış olması bile bence yeterli.
sizi yanlış bir şekilde gaza getirmek istemem ama durum ortada..

Aldatayim diye baslamamistir eminim, ama ustu kapali da olsa aralarinda yakinlasma oldugu gercegi var flort gibi birsey,belki kadin daha yogun hissetti yada esim tek tarafli da anlatiyor olabilir,zaten gozu disarda bir tip olmadigindan (yada oyle sandigimdan) anlattiklari cogu zaman mantikli ve inandirici geliyor ama gozlerimle gordugum kelimeler hic aklimdan cikmiyor ki, aklim "olmus bir hata" dese de gonlum "nasil,neden" diye sorguluyor surekli.erkekler cok eslidir evet nefisleri de zayiftir ok ama ben de cok toleransli degilmisim iste gelgitlerle yasayan psişik bir vaka oldum su 15 gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…