• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu bir aldatma mi ?

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
3 sene önce bir ilişkim vardı .Çok seviyordum ve gerçekten beni çok istiyordu.Ayrilmak istesem asla diyip bırakmıyordu.Bi gün kavga ettik sıkıldım diyip ayrıldı beni facebook tan sildi .ne oldu anlayamadım bu değişimi o zaman kıbrıs a gitmişti .Neden böyle oldu ne kadar değiştin diyodum zaman diyodu dönucem bekle diyodu .Sonra ortak arkadaşımızın şifresini alıp faceni ne baktım eski sevgilisi için sözler yazmış sevdiğim kız demiş öğrendiğim söyleyince sen gör diye yaptım dedi halbuki ben. Ekli bile değildim.Kiza seni seviyorum demiş kız nişanlı olduğu için reddetmis.Sevgiliykende bana yalanlar söylemiş ayrıldım kendime yeni bi hayat kurmayı denedim .Hala peşimde pişman barışmak istiyor .Bence aldatmak için yatmak gerekmez bir bakış bile yetebilir sizce de öyle mi ?

sizi eski sevgilisi için terk etmiş...
bunun neyini sorguluyosunuzki...
kabulda etmeyin.:51:

• Beğen
Reactions: anu
3 sene önce bir ilişkim vardı .Çok seviyordum ve gerçekten beni çok istiyordu.Ayrilmak istesem asla diyip bırakmıyordu.Bi gün kavga ettik sıkıldım diyip ayrıldı beni facebook tan sildi .ne oldu anlayamadım bu değişimi o zaman kıbrıs a gitmişti .Neden böyle oldu ne kadar değiştin diyodum zaman diyodu dönucem bekle diyodu .Sonra ortak arkadaşımızın şifresini alıp faceni ne baktım eski sevgilisi için sözler yazmış sevdiğim kız demiş öğrendiğim söyleyince sen gör diye yaptım dedi halbuki ben. Ekli bile değildim.Kiza seni seviyorum demiş kız nişanlı olduğu için reddetmis.Sevgiliykende bana yalanlar söylemiş ayrıldım kendime yeni bi hayat kurmayı denedim .Hala peşimde pişman barışmak istiyor .Bence aldatmak için yatmak gerekmez bir bakış bile yetebilir sizce de öyle mi ?

eee canım bariz aldatmış işte yatması kalkması mı var, fırsatı olsa, kız bu konuya açık olsa onu da yapardı emin ol
bence barışma, hatta barışmayı düşünüp ölçüp tartma bile o derece

eee canım bariz aldatmış işte yatması kalkması mı var, fırsatı olsa, kız bu konuya açık olsa onu da yapardı emin ol
bence barışma, hatta barışmayı düşünüp ölçüp tartma bile o derece

Bi kere daha denemeyi hakketmez mi ? Ben ondan sonra biriyle sevgili oldum intikam uğruna çok şey yaptım hala seni istiyorum diyor

yüzüne bile bakma tatlım oyuncağı mısın sen onun :47:

Bi kere daha denemeyi hakketmez mi ? Ben ondan sonra biriyle sevgili oldum intikam uğruna çok şey yaptım hala seni istiyorum diyor

Bırakın bu çapraşık ilişkileri ama gencecik insanlarsınız
Belli ki denemek istiyorsun dene o zaman, ucunda ölüm yok
Ama adamın yaptığı aldatmaktan çok daha beter
Başkası için seni terk etmiş, kız dehleyince yine sana geri dönmüş
Kişiliği olmayan bir adam, dene çok istiyorsan
Yaşadıklarının farklı versiyonları %90 garantidir

eğer o kız olsaydı size gelmezdi, güven problemi yaşarsın riskli

aldatmanın yatması kalkması var yahu
bariz aldatmış
açık kapı bulamamış
kuyrugunu kıstırmış geri dönmüş
sencede mide bulandırıcı degil mi

Bırakın bu çapraşık ilişkileri ama gencecik insanlarsınız
Belli ki denemek istiyorsun dene o zaman, ucunda ölüm yok
Ama adamın yaptığı aldatmaktan çok daha beter
Başkası için seni terk etmiş, kız dehleyince yine sana geri dönmüş
Kişiliği olmayan bir adam, dene çok istiyorsan
Yaşadıklarının farklı versiyonları %90 garantidir

Sonuna kadar doğru söylüyorsun .bi yanımda düzelir değişir mutlu olursun diyor

Kesinlikle bu bir aldatmadır seviyorsan bile kalbine göm bir kere aldatan adam sürekli aldatır ileride daha çok acı çekersin sürekli aldatılırsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X