• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu bir aldatma mi ?

Öyle yapıyorum istemiyorum diyorum 3 senedir tersliyip reddediyorum ams kalbim bi tuhaf oluyor

Biz ayrı şehirlerdeyiz ama seneye aynı yerde olucaz aynı yerde olunca hersey değişir düzelir diye düşündüm yanında olunca ne bilim .Sonun farklı olacağını bilsem 3 sene önce barisirdim

Araya mesafe girdiği için hiç bişey eskisi gibi olmayacak. Destek bekleyebilirsin bi dene gibi sözler. Ama bunu yapamam. Şu var keşke deneseydim diyebilirsin ömür boyu bu içini yiyebilir ama ayrılıcaksın ya sonunda, ayrılınca bi süre aı çeker pişmanlık duymazsın. Karar tamamen senin canım. Bizler sadece sana fikir verebiliriz.

Araya mesafe girdiği için hiç bişey eskisi gibi olmayacak. Destek bekleyebilirsin bi dene gibi sözler. Ama bunu yapamam. Şu var keşke deneseydim diyebilirsin ömür boyu bu içini yiyebilir ama ayrılıcaksın ya sonunda, ayrılınca bi süre aı çeker pişmanlık duymazsın. Karar tamamen senin canım. Bizler sadece sana fikir verebiliriz.

Bir kişi bile dene dese yeterdi ama demedi demekki doğru olan uzak durmak .çok teşekkür ederim

üzerinden 3 sene geçmiş, hiç aklını bu adamla bulandırma bence, seninleyken baska biri aklına düşmüş hatta onunla olabilmek için cabalamış, seni facebooktan ani silişini de o yazıları görmemen için yaptığı belli, sonradan yalan söyleyerek kıvırmaya calısmıs. kız nişanlanmıs ondan yüz bulamamış, diğer denemelerde de basarısız olduysa soluğu yine sende almış.

eski ilişkiye geri dönmek demek ; o sıkıntıları yeniden cekeceksin demek. cünkü ''ex'ten next olmaz''

Son düzenleyen: Moderatör:
3 sene önce bir ilişkim vardı .Çok seviyordum ve gerçekten beni çok istiyordu.Ayrilmak istesem asla diyip bırakmıyordu.Bi gün kavga ettik sıkıldım diyip ayrıldı beni facebook tan sildi .ne oldu anlayamadım bu değişimi o zaman kıbrıs a gitmişti .Neden böyle oldu ne kadar değiştin diyodum zaman diyodu dönucem bekle diyodu .Sonra ortak arkadaşımızın şifresini alıp faceni ne baktım eski sevgilisi için sözler yazmış sevdiğim kız demiş öğrendiğim söyleyince sen gör diye yaptım dedi halbuki ben. Ekli bile değildim.Kiza seni seviyorum demiş kız nişanlı olduğu için reddetmis.Sevgiliykende bana yalanlar söylemiş ayrıldım kendime yeni bi hayat kurmayı denedim .Hala peşimde pişman barışmak istiyor .Bence aldatmak için yatmak gerekmez bir bakış bile yetebilir sizce de öyle mi ?

Ne bilim.3 sene oldu hala barışmak istiyor seviyor diyorum yada öyle istiyorum

kuzum o hala sana deli divane olduğundan değil ki
arada aklına geliyor bir yokluyordur
elimin altında dursun diye düşünüyordur
emin ol barışsan aynı şeyi tekrar yaşarsın
kişilik meselesi
ama seni
n sevgilinde yokmuş be güzelim
:34::34::34:

Aklımla kalbim kavga ediyor düzelir belki pişman hala peşinde diyor

O zaman simyacı adli kitapta geçen şu sözü unutmayın: "
bir şeyin bir defa olması ikinci kez olacağı anlamına gelmez, ama iki kez olmuşsa üçüncü kez mutlaka olacaktır."

Yani tetikte olun..

Back
X