• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu bir aldatma mi ?

3 sene önce bir ilişkim vardı .Çok seviyordum ve gerçekten beni çok istiyordu.Ayrilmak istesem asla diyip bırakmıyordu.Bi gün kavga ettik sıkıldım diyip ayrıldı beni facebook tan sildi .ne oldu anlayamadım bu değişimi o zaman kıbrıs a gitmişti .Neden böyle oldu ne kadar değiştin diyodum zaman diyodu dönucem bekle diyodu .Sonra ortak arkadaşımızın şifresini alıp faceni ne baktım eski sevgilisi için sözler yazmış sevdiğim kız demiş öğrendiğim söyleyince sen gör diye yaptım dedi halbuki ben. Ekli bile değildim.Kiza seni seviyorum demiş kız nişanlı olduğu için reddetmis.Sevgiliykende bana yalanlar söylemiş ayrıldım kendime yeni bi hayat kurmayı denedim .Hala peşimde pişman barışmak istiyor .Bence aldatmak için yatmak gerekmez bir bakış bile yetebilir sizce de öyle mi ?

yeni bir kapı açmak istemiş kendine senin kapınıda aralık bırakmış..ya o ya sen..diğer kızın nişanlı olması ve kendini reddetmesi tekrar sana dönmesine yol açmış..şimdide kıvırıyor..besbelli girmiş kızın facesine yazmış..umduğunu bulamamış onda..bence sana geri dönsede senden sıkılıp bir başkasına gider bu kişi..bence aldatmanın daniskası..boşver onu erkek çok bu dünyada..

3 sene önce bir ilişkim vardı .Çok seviyordum ve gerçekten beni çok istiyordu.Ayrilmak istesem asla diyip bırakmıyordu.Bi gün kavga ettik sıkıldım diyip ayrıldı beni facebook tan sildi .ne oldu anlayamadım bu değişimi o zaman kıbrıs a gitmişti .Neden böyle oldu ne kadar değiştin diyodum zaman diyodu dönucem bekle diyodu .Sonra ortak arkadaşımızın şifresini alıp faceni ne baktım eski sevgilisi için sözler yazmış sevdiğim kız demiş öğrendiğim söyleyince sen gör diye yaptım dedi halbuki ben. Ekli bile değildim.Kiza seni seviyorum demiş kız nişanlı olduğu için reddetmis.Sevgiliykende bana yalanlar söylemiş ayrıldım kendime yeni bi hayat kurmayı denedim .Hala peşimde pişman barışmak istiyor .Bence aldatmak için yatmak gerekmez bir bakış bile yetebilir sizce de öyle mi ?

acik soylemek gerekirse adam sevdigi kiza gitmis olmazsa dye sizi garanti icin bekletmis bakms kiz istemiyor oda size donmus seviyorum diuor.ha su var ki yorumlrdan anladgm kadariyla siz hala seviyorsunuz ve sizi haketmeyen o kisiye doneceksiniz.burda herkez gozunuzu acmaya calsms ama direniyorsunuz

hakkinizda hayirlisi olsun...

yeni bir kapı açmak istemiş kendine senin kapınıda aralık bırakmış..ya o ya sen..diğer kızın nişanlı olması ve kendini reddetmesi tekrar sana dönmesine yol açmış..şimdide kıvırıyor..besbelli girmiş kızın facesine yazmış..umduğunu bulamamış onda..bence sana geri dönsede senden sıkılıp bir başkasına gider bu kişi..bence aldatmanın daniskası..boşver onu erkek çok bu dünyada..

Peki gerçekten istemiyor olsa 3 sene neden peşimde koştu ben bunu anlamıyorum

acik soylemek gerekirse adam sevdigi kiza gitmis olmazsa dye sizi garanti icin bekletmis bakms kiz istemiyor oda size donmus seviyorum diuor.ha su var ki yorumlrdan anladgm kadariyla siz hala seviyorsunuz ve sizi haketmeyen o kisiye doneceksiniz.burda herkez gozunuzu acmaya calsms ama direniyorsunuz

hakkinizda hayirlisi olsun...

Aklımla kalbim kavga ediyor düzelir belki pişman hala peşinde diyor

aldatmak için bi bakış değil beyinde ki bi düşünce bile yeterli benim için..
aldatılmışsınız..
aynı nehirde iki kez yıkanılmaz bence tekrar başlamayın..

aldatılmadan ziyade kandırma. kandırmış seni. yani sevgili olarak değil insan olarak aldatmış.

ilk yazdığına bakarak cevap verdim, yorumlara bakamadım. ama kesinlikle böyle insanları alma hayatına.

sevgiler.

Peki gerçekten istemiyor olsa 3 sene neden peşimde koştu ben bunu anlamıyorum

koşa koşa yorulmuş..yada hevesi kalmamış..yada maymun iştahlı...bazı insanlar zoru sever kovalamayı sever..kovaladıkları ellerine geçince ne heves kalır ne adrenalin..

Valla canım aklın varsa barışma derim resmen kullanmış. Erkeklerin iki güzel sözüne kanan kızlardan olma. Karakterini sergile sağlam dur karşısında. Emin ol o peşinden koşmaları bitecek.

Bende bundan korkuyorum barışınca yine başa dönüp aynı şeyleri yaşamaktan

bırak gitsin...aynısını yine yapar sadık değil..bir ona bir sana sen olmadın tekrar başkasına..bu erkeklere kadın kız çok..yani onlar öyle düşünüyor..erkekler yalnız kalmayı istemez..

Öyle yapıyorum istemiyorum diyorum 3 senedir tersliyip reddediyorum ams kalbim bi tuhaf oluyor

Tatlım o hissettiğin şey sana gösterilen ilginin hoşuna gitmesi. Sana yalvarması gururunu okşuyor belli ki. Ve bu durumdan da hoşnutsun. Kim olsa hoşnut olur. Yalnız sonunu ben burdan görüyorum.sonunu bildiğin bişey için Riske girip kendini boş yere yıpratma.

evet, malesef ki aldatılma.
kız kabul etseydi devamı gelirdi, kabul edilmediği için tekrar geri dönmüş.

Tatlım o hissettiğin şey sana gösterilen ilginin hoşuna gitmesi. Sana yalvarması gururunu okşuyor belli ki. Ve bu durumdan da hoşnutsun. Kim olsa hoşnut olur. Yalnız sonunu ben burdan görüyorum.sonunu bildiğin bişey için Riske girip kendini boş yere yıpratma.
Biz ayrı şehirlerdeyiz ama seneye aynı yerde olucaz aynı yerde olunca hersey değişir düzelir diye düşündüm yanında olunca ne bilim .Sonun farklı olacağını bilsem 3 sene önce barisirdim

Back
X