- 10 Şubat 2018
- 145
- 97
- 28
- 34
- Konu Sahibi Yenibirgun08
-
Bence mesafeli durup sorunun ne olduğunu anlamaya çalış. Belki ortamda yeniysen o tüzden yaklaşmıyorlardır.
Zaman içinde düzelir bence canını sıkıp üzülmemeni tavsiye ederim.Yok zaten cok fazla konusmuyorum. Ama beraber cikalim demelerini beklerdim. Boyle bir tepkiyi ilk defa gordum
Zaman içinde düzelir bence canını sıkıp üzülmemeni tavsiye ederim.
Ya unutmuşlardır ya da umursamadılar
Bilemeyiz
Mesafenizi korumaya devam edin derim
Yarın onlarla beraber çık .. acele etme bekle onları ve peşlerine takıl , otur aynı masaya ..
Belki liseli gençler gibi herkese davet yollamıyorlardır ..
Birden fazla olmuşUnuttuklarini sanmiyorum cunku birden fazla kere oldu. Once bende sizin dediginiz gibi dusundum. Ama bugun emin oldum. Yani kendi basima takilmak beni uzuyor sadece o kadar
Birden fazla olmuş
O zaman ok
Tek olmak iyidir
Karışan
Sorgulayan olmaz
Yaptıkları şey hoş değil ,istersen bekle biraz sonra beraber çıkarız diyebilirlerdi
Rica ederim :)Evet dediginiz de dogru. Sanirim alisacagim zamanla :) tesekkurler :)
Ofiste üst katta yemek yenirdi
Çıkarken kimse çağırmazdı ilk Zaman'lar
Çıktım kendim bulduğum kişiyle oturdum yedim vs
Bir süre sonra beni de tanıdılar çağırdılar
Ofise yeni birisi geldiğinde en azından ilk günler çağırdım mesela hadi yemeğe çıkalım diye bazısı geldi bazısı gelmedi
Boş verin siz yiyin yemeğinizi çağırmayın kimseyi
Bir süre sonra kendileri sizinle yakınlaşmaya çalışırlar zaten boşverinEvet bencede. Ben tanimadigim is arkadaslarimla bile yemek yerdim eski sirketimde. Boyle bir davranis beni uzdu acikcasi. Tek yemek yemege alismak gerekiyor galiba :/
Bende evden getirmeye basladim. Bir suredir boyle yapiyorum. Ofiste kendim yiyorum. Bende aslinda cagiririm hep beraber yemek yiyelim diye. Aslinda ben kac kere onlara gidip soylememe ragmen tavirlari uzucu oldu. Tek basina yemek yemege alismak gerekiyor galiba :/
Yok zaten cok fazla konusmuyorum. Ama beraber cikalim demelerini beklerdim. Boyle bir tepkiyi ilk defa gordum
Bir süre sonra kendileri sizinle yakınlaşmaya çalışırlar zaten boşverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?