- 10 Şubat 2018
- 145
- 97
- 28
- 34
- Konu Sahibi Yenibirgun08
-
Siz gruba dahil olmuyorsunuz o zaman. Cok fazla sessizseniz, sizin ile zaman gecirmeyi sikici bulabilirler.
Sonradan giden sensin onlar çağırmalı
Oturup güzelce ye sen yemeğini
Bundan sonra hiç sormadan direkt kendiniz çıkın yiyin kulaklığınızı takın dizi izleyin sonra dönün
Ben de yalnız yiyorum yeni ortamda olduğum için. Kimseyle şimdiden samimi olmak istemiyorum tanıma aşamasındayım
Tek olmak benim de hic tercih ettigim birsey degildir.boyle olsa ben de uzulurum senin gibi.onlar samimiyse blki baska birini katmak istemiyorlardir.is yerinde belki siz de yakinlasirsiniz sonra sizi de cagirmaya başlarlar.onlar cagirmadan sen teklif etme bundan sonra
Anlıyorum sizi eski ortamımda ben de birilerine soruyordum çıkıcak mısınız filan diye, pek samimi davet almıyordum sonra çıkmamaya başladım. Sonra alıştım tek takılmayaEvet bende artik evden getirmeye basladim. Veya bir cafe ye gidip tek de olsa yemek yicem artik. Ama onlarinda ortada bir sey yokken boyle tavir koymalari benim tuhafima gitti acikcasi. Moralim bozuluyor ister istemez ama alisacagim umarim
Anlıyorum sizi eski ortamımda ben de birilerine soruyordum çıkıcak mısınız filan diye, pek samimi davet almıyordum sonra çıkmamaya başladım. Sonra alıştım tek takılmaya
Evet kötü bir durum...
Yaşadım mi yaşadım.
Böyle bir ortamdaysan, gerçekten mesafeni koy, hatta öğlenleri karşılaşmayacağın yerlere git. Umursama... zor ama zamanla yaparsın.
işe yeni veya onlardan sonra mı girdin ?Yani iş geregi mecburen konusuyoruz. Hatta anlamadogim.bir sekilde cok samimiymis gibi konusuyorlar. Ama ogle yemekleri zamani yaptiklari cidden cok tuhafima gitti. Bir arasi yok galiba :/
işe yeni veya onlardan sonra mı girdin ?
Belki iş yerindeki birilerinin gıybetini yapıyorlardır
Sende yenisin ya senden laf çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorlardır
Yoksa yemeğe beraber çıkmanın nesi gizli olabilir ki herkes kendi tabağındakini yiyor neticede.
Ben olsam hiç takmam çıkarım tek başıma açarım avrupa yakası eşliğinde yerim yemeğimi dönerim mis gibi.
Bilemiyorum yani genel olarak is yerlerinde yemege cikma olayi spontane gelisir. Duz isci degil de yonetim kadrosu veya idari kisimdaysaniz. Atiyorum ogle arasi 12.00-13.00 ise bazen 12.30da cikilir,12.45te cikilir. Bazen de 12.00da cikilir. Belli olmaz. Belki sizinkiler de oyledir. Ustunuze alinmayin siz istediginiz zaman gidin yiyin,zamanla yaniniza gelen olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?