Sizce bu çocuğu silmekle iyi mi yaptım kötü mü ? :/

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
Swarm'dan bir çocukla tanıştım benden iki yaş küçük ama iyi bir insan konuştuğum kadarıyla. Tek tek yazıyorum artıları, eksileriyle ve kararsızlığıma lütfen birlikte çözüm bulalım:KK43:

-> Aynı şehirde yaşıyoruz. Ailesi burda kendisi başka şehirde okuyor. Jandarma olacakmış seneye.

-> Uzun boylu, zayıf, yüzüne bakılmayacak bir çocuk değil ve gerçekten güzel gülüyor.

-> Sık sık mesaj atıyor, görüşmek istiyor, kendi yuvasını kurma hayalleri içinde ve o hayallerde bende oluyorum. (benim olmamı istiyor yani)

-> Dinine bağlı bir çocuk olmasına rağmen benim b. akire olmayışımı önemsemedi. Dürüstlüğüm için teşekkür etti ve konuyu bir daha hiç açmadı.

-> Fotoğrafımı yengesine, Annesine de göstermiş. Nasıl sizce? konuşuyoruz biz falan demiş. Ailesi de beğenmiş özetle. Ben daha bu kadar az zaman geçmişken neden böyle şeyler yapıyorsun deyip kızmıştım kendisine.

-> Kaba saba konuşuyor. Napıyorsun değil de nabıyon diyor. Gülüm diyor mesela (ben böyle kelimeleri kıroca bulurum). Kendisi de kaba olduğunun farkında ve onu benim şekillendirmemi istiyor davranış olarak. Ayrıca da yazım kurallarından gerçekten haberi yok ve ben bu konuda biraz hassasım. Hatalarını gülümseyerek kapatmaya çalışıyorum. Soru eklerini bitişik yazıyor mesela ve '' orası ayrı olacak'' yazarak düzeltiyorum yani.

Dün bir şeye sinirlendim ve ona anlattım, gelen cevap şu; '' takıl kafana göre '' Gördüğümde daha çok sinirlendim. O bunu sakin ol, takılma anlamında söylemiş ama ben benimle alay ettiğini düşündüm ve dayanamayıp bitsin dedim, numarasını da sildim.

Çevremde beni kullanmak isteyenlerin kol gezmesine inat bu kişi hiç art niyetli yaklaşmadı. Ben bitirmekle doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum. Sizce?

Gerçekte tanımadığın birisi için bu kadar kafa yorma bence.
Gereksiz trip yapmışsın,bu saatten sonra zaten muhtemel araya soğukluk girecek ve toparlanmayacak o ilişki,ayrıca o imla kurallarını hiç öğrenmeyecek,sen daha da sinir olacaksın kendimden biliyorum :KK16:

''takıl kafana göre '' demek ile niye ilişkiyi sonlandırdınız anlamadım
Adam ayrıca size demiş beni şekilllendir diye uayarılarda bulunabilirdiniz
İlerleyen zamanda ise net karar verebilirdiniz bence

Bakire olmadığınızı neden söylüyorsunuz? ciddi düşündüğünüz ve güvendiğiniz biri deilse..
Çocuk sizi öyle kabul etmiş ki hayret yani din konıusunda hassas..
Yazım kuralları falan filan bu kadar üatüne düşmeyin cocuk seni ne kadar sevmişse o öyle deil böyle demenize bile tepki vermemiş (bana öyle dese biri tepkisiz kalmaz yani)
Çok ayıp yapmmışsnız neyseki bitmiş çocuk ta kendi kafasına uyan birini bulur hiç deilse ve ezilmez.
Kusurra bakma ama biraz ukalaca olmuş ve kaç yaşındasınız acaba?

belki de böyle yaklaşıp daha sonra almaya çalışacak istediğini.. bu kadar kısa zamanda kimin iyi niyetli kimin kötü olduğunu anlayamayız.. hele ki internet ortamında tanıştığımız insanlar ne kadar güvenilir olabilir ? hemen ailesine anlatması vs. bunlar pek normal değil. çoğu erkek bekarete önem veriyor, hele ki kısa zamanda tanıyıp ciddi düşünecek olurlarsa bekaret gerçekten önemli onlar için.. ama biriyle normal şartlarda tanışıp (gerçekten tanıyıp) sevip sevildiğinde bekareti öenmseyen erkek bile esnekleşebiliyor ama çoğu için takıntı konusu dediğim gibi.. bence nette tanıştığın birine bunu söylemen pek doğru olmamış. hayatında almadan önce ona dürüstçe anlatmak erdemli bir davranış elbette ama karşındakine gerçekten güvenip inanıp sana zarar vermeyeceğinden ve geleceğinde olmasını istediğine emin olduktan sonra söylemelisin. sen istiyorsan kararlıysan evleneceğin adamın o olmasını istiyorsan söyle ve devam et. ama muallakta kalıp, seni seven ama senin güçlü duygular hissetmediğin kararsız kaldığın bi erkeğe güvenip de bunu söyleme derim.

Swarm ne diye düşündüm, çok mu cahilim ne ( :
Neyse işte bi nevi chat herhalde
Kabaysa ele bence
Bu en kibar halleridir üstelik, ordan pay biç

İnternetten tanışıp evlenenler ve mutlu olanlar da çok, yanlış kişileri bulup düş kırıklığı yaşayan da.

Hiç tanımadığımız bir kişi hakkında yorum yapamayız sonuçta bu kişi gerçekten doğru kişi de olabilir sizin için. Şu iki satırla seni kullanacak amacı bu, kro demek enteresan.

Koskoca insansınız, size ne maksatla yaklaştığını yüzyüze konuşup algılayabilirsiniz. Üstelik çocuğun en büyük kusuru anlattığınıza göre nabıyon diyip sondaki bağlaçları ayrı yazmaması :KK57:

Ayrılma sebebinde sana rahat ol demesi :KK57:

Yani ne bileyim bikaç buluşma yaşa ve gör olup biteni, niyetini anlaman için yeter diye düşünüyorum.

Daha yüzyüze görüsmemissiniz sanirim. Bana göre birbirinize pek uygun degilsiniz gibi. Kimse kimseyi sekilendiremez muhtemelen bazi seyleri sizi ektilemek icin diyor. Üstelik sadece bir napiyon demekle kaba saba mi konusulmus oluyor? Bazi insanlar yazisirken biraz tembelikten öyle konusuyor. Telefonda nasil?

Biraz abartmamış mısınız?
Ne açıdan abartmışım mesela ?
Daha yüzyüze görüsmemissiniz sanirim. Bana göre birbirinize pek uygun degilsiniz gibi. Kimse kimseyi sekilendiremez muhtemelen bazi seyleri sizi ektilemek icin diyor. Üstelik sadece bir napiyon demekle kaba saba mi konusulmus oluyor? Bazi insanlar yazisirken biraz tembelikten öyle konusuyor. Telefonda nasil?

Telefonda düzgün.Napıyon da değil nabıyon diyor.Kızım falan diyor mesela.Erkek arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyor bazen ve tuhaf geliyor haliyle bana

Swarm'dan tanışabilirsiniz, bunlar normal şeyler; sosyal medya artık günlük hayatımızın parçası.

Ama henüz birkaç günlük ve gerçek hayata taşınmamış bir tanışıklık için fazlaca yoğun olduğunu düşünüyorum, bu yoğunluk da gerçekçi değil.

Ayrıca bekaretiniz kimseyi, hele ki ilişkinin böyle bir aşamasında, ilgilendirmez. Bu konuyu çok çok erken konuşmuşsunuz.

Genel olarak düşüncem silme sebebinizin yanlış olduğu ama sonuçta silmenizin iyi olmuş olduğu yönünde.

İnternetten tanışıp evlenenler ve mutlu olanlar da çok, yanlış kişileri bulup düş kırıklığı yaşayan da.

Hiç tanımadığımız bir kişi hakkında yorum yapamayız sonuçta bu kişi gerçekten doğru kişi de olabilir sizin için. Şu iki satırla seni kullanacak amacı bu, kro demek enteresan.

Koskoca insansınız, size ne maksatla yaklaştığını yüzyüze konuşup algılayabilirsiniz. Üstelik çocuğun en büyük kusuru anlattığınıza göre nabıyon diyip sondaki bağlaçları ayrı yazmaması :KK57:

Ayrılma sebebinde sana rahat ol demesi :KK57:

Yani ne bileyim bikaç buluşma yaşa ve gör olup biteni, niyetini anlaman için yeter diye düşünüyorum.
Kötü niyetli olmadığından eminim.Ondan yana hiç kuşkum yok.Sadece davranışları çok kaba saba geliyor ama o da söylüyor yanında böyle olmam ki ben diyor.Dün sinirlendim en sonunda takıl kafana göre demesine.Ne bileyim

Ne açıdan abartmışım mesela ?

Telefonda düzgün.Napıyon da değil nabıyon diyor.Kızım falan diyor mesela.Erkek arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyor bazen ve tuhaf geliyor haliyle bana

Bak simdi anladim. Bir bayanla nasil konusacagini bilmiyor demekki. Bende sevmem bu tip erkekleri. Erkek dedigi "sevdigi" kadinla asker arkadasiyla konusuyor gibi konusmayacak. Saliver gitsin.

Swarm'dan tanışabilirsiniz, bunlar normal şeyler; sosyal medya artık günlük hayatımızın parçası.

Ama henüz birkaç günlük ve gerçek hayata taşınmamış bir tanışıklık için fazlaca yoğun olduğunu düşünüyorum, bu yoğunluk da gerçekçi değil.

Ayrıca bekaretiniz kimseyi, hele ki ilişkinin böyle bir aşamasında, ilgilendirmez. Bu konuyu çok çok erken konuşmuşsunuz.

Genel olarak düşüncem silme sebebinizin yanlış olduğu ama sonuçta silmenizin iyi olmuş olduğu yönünde.
Ya şöyle bir durum var; bende hemen söyleme taraftarı değilim böyle özel bir şeyi ama olaylar öyle gelişti.İki yaş küçük diye ben bir ilişkimizin olamayacağını söylüyordum ama o ön yargılı davrandığımı ve aslında yaşından daha olgun olduğunu,iki yaş küçük olduğuna tanıdığımda takılmayacağını söylüyordu.Onun biriyle beraber olmamış bir kişiyle evlenmek isteyeceğini düşündüğüm için (öyle kişiler olur ya tanıdıkça anlarız biraz) belki söylemem otomatik olarak uzaklaştırır onu demiştim.Bu yüzden erken söylemiş oldum

Back
X