ya o an kız arkadsımın sevgılısıne cagrı atacagı tuttu ne bıleyım caldırdı cevap atmadı buna.Çağrı atmak ne alaka ya
Evet ya ne tatlıydı bi de eksiye inme yeni çıkmıştı kontörüm yokken mesaj atmayı denemiştim pat gitmişti aklım çıktıydıNasıl ya? Biz milenyumun
ergenleri çağrı atardık. 'aklimdasin' diye. Bir dakika konuşmak 2 kontürdü. Şimdi en ucuz paketi alsan yuz dakika veriyor arasaniza birbirinizi:)
Kız bu nasıl ilişki. Ayrıca çocuk saf değilse anlamıştır kızla yan yana olduğunuzu.ya o an kız arkadsımın sevgılısıne cagrı atacagı tuttu ne bıleyım caldırdı cevap atmadı buna.
sonra dur ben arayım bıde dedım aradım sonra benı caldırdı
sonra bı anda kız arkdsm sunu tkrr caldır dedı yıne bana cagrı bıraktı. ama kız arkdsıma donus yapmadı cagrıyla.
Biz bir algoritma yapmıştık. 3 kesik çağrı 'seni dusunuyorum' falandı. Özenle saya saya caldirirdik. Ey gidi günler...Evet ya ne tatlıydı bi de eksiye inme yeni çıkmıştı kontörüm yokken mesaj atmayı denemiştim pat gitmişti aklım çıktıydı
ne manyak erkekler var işteYanarlı dönerli meyve tabağı diyorum
bu ego oksanması olayı degıl kı. oyle bı egosal savasımız yok. egosal seylerım olsa anlayıs gostermezdım. atıl kurtluk yapardım. ben ne oldugunu anlamadım bıle. oyuzden soruyorum zaten.Su telefonlariniza TL filan yukleyip dogru durust arama yaparsaniz ne oldugunu konusabilirsiniz belki...
Cagri atti kesin aşık diyorsan, cocuk herkese yüz veren biri cok belli... Arkadasina karşi egon okşandiysa bosuna yanii...
ne manyak erkekler var işte
bu ego oksanması olayı degıl kı. oyle bı egosal savasımız yok. egosal seylerım olsa anlayıs gostermezdım. atıl kurtluk yapardım. ben ne oldugunu anlamadım bıle. oyuzden soruyorum zaten.
hepımızın telı faturalı o an oyle gelıştı olaylar yoksa ergence cagrı cılgınlıgına gırmedık.
cocuk herkese yuz veren bırı degıl sadece yakın arkadasım gecmıstı bana olan ılgısını bılıyordu bu sahne yasanınca kız apar topar cocuktan ayrıldı ben zaten bı sey yapsaydım benle de arkadaslıgı bıtırırdı.
gayet saf anlamadıKız bu nasıl ilişki. Ayrıca çocuk saf değilse anlamıştır kızla yan yana olduğunuzu.
Off bir de karşı taraf yanlışlıkla açıp kapatırdı, o anlık açmaya rağmen kontör düşerdi. Ne zor günler geçirdik azizim, mesajlar iki mesaj olmasın diye yarım yamalak yazardık. Şimdiki gençler çok şanslıBiz bir algoritma yapmıştık. 3 kesik çağrı 'seni dusunuyorum' falandı. Özenle saya saya caldirirdik. Ey gidi günler...
Ama konu çok garip. Sevgilim beni çaldırsa 'konturu yoktur herhalde' der ararım. Yetmedi aynı zamanda arkadaşı da beni çaldırsa 'herhalde acil birşey var' diye paniklerim.
Adam tutmuş çağrı atmiş
Ahhaha aynen ya. Mesela i gclr hytm bn yatyrm yrn grsrz öptm ahah çok uzun olursa multimedya mesajına dönüşürdü filanOff bir de karşı taraf yanlışlıkla açıp kapatırdı, o anlık açmaya rağmen kontör düşerdi. Ne zor günler geçirdik azizim, mesajlar iki mesaj olmasın diye yarım yamalak yazardık. Şimdiki gençler çok şanslı
Karşı taraf çağrı atardı, kontör olmadığı için geri çaldıramazdık. Neyse ki sonradan kontör transferi çıkmıştı da üç beş atıyorduk kendimizeAhhaha aynen ya. Mesela i gclr hytm bn yatyrm yrn grsrz öptm ahah çok uzun olursa multimedya mesajına dönüşürdü filanduygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?