Di mi :) benim evimde bilgisayar yoktu , bilgisayarı olan bir arkadaşım benim msn'imi açardı çevrimiçi görüneyim,belki flört ettiğim çocuk yazar diye :) çocuk bana birşey yazArsa kız beni caldirirdi. Ben de onu arardım. Avea'dan aveaya on dakika konuşuyorsun bir dakika ödüyorsun gibi bir geyik vardı o zamanlar. Ben söylerdim kiz yazardı.Off bir de karşı taraf yanlışlıkla açıp kapatırdı, o anlık açmaya rağmen kontör düşerdi. Ne zor günler geçirdik azizim, mesajlar iki mesaj olmasın diye yarım yamalak yazardık. Şimdiki gençler çok şanslı
bilmiyorum erkekler aç varlıklar biz kadınlar gibi değiller. belkide ondandır. belki çcocugun gunahını aldık bılemeyız kı. belkı o arkdasıma caldırdıgını sandı es gectı ya da bana fazla cagrı ona atyrm dıye bılemeyız.Aralarini siz bozdunuz demedim zaten ama bu cagri olayina neden arkadasinizin tepki verdigini, neden ayrildigini anlamadiginizi ve sirf bu yuzden konu actiginizi sanmiyorum, hosunuza da gitmis gibi gordum gayet.
X kisiyle ilgileniyorken, Y kisisine gonlu kayan, sonra Y ile birlikteyken yine X ile ilgilenen biri oldukca tutarsiz.
Değil mi? Genelde erişkin bireyler biri çaldırıp kapattığında "noldu beni aradın?" diye geri arar. Karşılık olarak çaldırmaz. 29 yaşındayım, biri çaldırıp kapatsa hayatta aklıma gelmez çağrı attığı. Ya yanlışlıkla aradı derim geri aramam, ya bir şey oldu der geri arar konuşurumYani siz çağrı attınız onu anladım da çocuk niye geri çağrı attı sana. Arayabilirdi yani
Ah o msn zamanları... Özledim bu kadar konuşunca. Resmen nostalji oldu gece gece.Di mi :) benim evimde bilgisayar yoktu , bilgisayarı olan bir arkadaşım benim msn'imi açardı çevrimiçi görüneyim,belki flört ettiğim çocuk yazar diye :) çocuk bana birşey yazArsa kız beni caldirirdi. Ben de onu arardım. Avea'dan aveaya on dakika konuşuyorsun bir dakika ödüyorsun gibi bir geyik vardı o zamanlar. Ben söylerdim kiz yazardı.
Resmen 70lerde okuma yazma bilmediği için başkaları aracılığıyla mektup yazan insanlar gibiydim
Ey gidi günler ey...
Bu arada konu sahibi 16 yaşında falan diye düşünmüştüm ama üyelik tarihi 9 yıl oncedenmiş.
Demek ki o da bizim kuşaktan, nostalji yapmak istemişler sadece :))
Kesinlikleee. Ay benim teyzelerim eskiden biri diğerine çağrı atarsa evde misin diğeri de çağrı atarsa evdeyim gel diye anlaşırlardı. Şimdi maşallah facete yorumlar gırlaDeğil mi? Genelde erişkin bireyler biri çaldırıp kapattığında "noldu beni aradın?" diye geri arar. Karşılık olarak çaldırmaz. 29 yaşındayım, biri çaldırıp kapatsa hayatta aklıma gelmez çağrı attığı. Ya yanlışlıkla aradı derim geri aramam, ya bir şey oldu der geri arar konuşurum
Ahahah evett yaaaa bi de biri sizi arayınca şarkı çalsın özelliği gibi bişey vardıKarşı taraf çağrı atardı, kontör olmadığı için geri çaldıramazdık. Neyse ki sonradan kontör transferi çıkmıştı da üç beş atıyorduk kendimize
Bir de bilmemkaç kontöre ekran resmi, polifonik melodi falan indirirdik. Off ağır şartlarda ergenlik yaşamışız üzüldüm kendimize gece gece.
o manyakta ben naptıysam aynısını yaptıYani siz çağrı attınız onu anladım da çocuk niye geri çağrı attı sana. Arayabilirdi yani
Kontör transferiKarşı taraf çağrı atardı, kontör olmadığı için geri çaldıramazdık. Neyse ki sonradan kontör transferi çıkmıştı da üç beş atıyorduk kendimize
Bir de bilmemkaç kontöre ekran resmi, polifonik melodi falan indirirdik. Off ağır şartlarda ergenlik yaşamışız üzüldüm kendimize gece gece.
Ahah valla çıkamıyorum şekerimo manyakta ben naptıysam aynısını yaptıtakıldınız çağrı kısmından çıkıp cocugun ne ayak olduguna odaklanma yapalım lutfen
Aramızda kalsın ama ben gizli gizli teyzemden kontör atardım kendimeKontör transferi
Bir de 10 dakika aranıp 10 kontur kazaniyordun. Sırf bu yüzden arayanı lafa tutarlardı. Hatta benim çakal ablam babamdan kendini arardı 10 dakikası dolsun diye
cocukluktan kız arkadasım bu dedıgım kız.Eskiden kontör yoksa telefonda karşılıklı çağrı atılırmış aklımdasın anlamında :)) ama sizinki saçma olmuş biraz . Zaten senle ilgilenen çocuğun yakın arkadaşınla çıkma olayları felan da değişik. Benimde hepinize birden siz ne ayaksınız diyesim geldi
canım kız arkadasım bılıyordu gozuyle sahıttı ılgılendıgıne. ben kız arkadasım bu cocuk ucumuzduk. cocuk sureklı bana sırnasıyordu ben nerde o ordaydı. kız arkdasım zaten buna tanıktı. bılmıyorum ben yorum yapmadım olay hakkında. ama bende dumura ugramadım degıl yanı. kız arkdsm apar topar bıtırdı ılıskısını.Ahah valla çıkamıyorum şekerim bi daha çağrı atmayın üçünüz de Bermuda çağrı üçgenine döndü bak olay. Şaka bi yana bi çağrı yüzünden çocuğa hemen önyargılı olmayın Ama madem kız senin en yakın arkadaşın niye bilmiyor o çocuğun senle ilgilendiğini önceden
O zamann ben konu başlığının değişmesi yönünde oy kullanıyorumcanım kız arkadasım bılıyordu gozuyle sahıttı ılgılendıgıne. ben kız arkadasım bu cocuk ucumuzduk. cocuk sureklı bana sırnasıyordu ben nerde o ordaydı. kız arkdasım zaten buna tanıktı. bılmıyorum ben yorum yapmadım olay hakkında. ama bende dumura ugramadım degıl yanı. kız arkdsm apar topar bıtırdı ılıskısını.
konu başlığım cok uygun ama fakat sızınkısıde cırkınlesmeye dogru gıdıyor. lutfen konu boyle yazmaya devam edıceksınız yazmayın. benı rahatsız etme hakkınız yok.O zamann ben konu başlığının değişmesi yönünde oy kullanıyorum
Bazen 1 kontoru yanlışlıkla açan biri yerdi de ödemeli atardım:) ödemeli atmanın da limiti vardı turkcell de
ya o an kız arkadsımın sevgılısıne cagrı atacagı tuttu ne bıleyım caldırdı cevap atmadı buna.
sonra dur ben arayım bıde dedım aradım sonra benı caldırdı
sonra bı anda kız arkdsm sunu tkrr caldır dedı yıne bana cagrı bıraktı. ama kız arkdsıma donus yapmadı cagrıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?