Ya yapmayın Allah aşkına nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz, sizin neden mantığınız böyle çalışıyor peki? "...tabii ki çocuk seni o iş için çağırıyor" ne demek, nereden vardınız o kanıya? Ozaman konu sahibi de sırf "o iş" için gidiyor size göre...
Ben de gidiyorum, kalıyorum gayette güzel dediğiniz gibi romantik bi'şekilde merak ettiğimiz filmleri izleyip, ingilizce çalışıyoruz. Yeri geliyo sarılıp, uyuyoruz. Kaç yorumda aynı düşünce tarzı var bayanlarda... Yok bakirelik gider, sıradanlaşırsınız vs.
Kim belirliyo o çizgiyi, sizler mi? Biraz yorum yaparken karşı tarafın psikolojisini düşünelim ya. Belki çok güzel bir ilişkisi var. Seven insan sevdiğine dokunmaz lafı çok eskilerdeymiş. Öpüşmeyen kaç çift var? Olayı sekse bağlayıp, durmayalım. Doz konusunda çoğumuz hemfikiriz zaten de bu bile bireyi ilgilendirir.
Konu sahibi arkadaşım sana gelince, böyle düşünüyorsan muhtemelen taze bir ilişki, tam oturmamış ya da kafana takılan bi'şeyler var. Sevgilini öpüp huzursuz olacaksan yapma sen de, ne bileyim film izleyin, başka paylaşımlarda bulunun