sizce bu durum normal mi??

allah allah olağanüstülük bacakarasından mı geçiyor?
Bu nedir allah aşkına?

tabikide olagan üstülük bacak arasından geçmiyor.fakat şu bir gerçekki tc örf adet ve geleneklerine göre namus kavramı 2 bacak arasından geçiyo

yavrum evli değilsin barklı değilsin çocuğun evine gidiyorsun kalıyorsun ondan sonra çocuk sana çekiyor ayarı elliyor öpüyor mıncıklıyor sonra sen bu normal mı dıyorsun
??? mantığın neden böyle çalışıyor ne beklıyorsun ıkınız yalnızsınız karsılıklı şiir mi okuyacaksınız? tabi ki çocuk seni o iş için çağırıyor güzel gözlerine bakıp romantik dakikalar için mi, bakıyor tepkine ileri gitmiyor ürkütmüyor ceylanı...
ah be güzelim söylemeyim söylemeyim diyorum ama dayanamıyorum, yiyemeyeceğin yemeklerin önüne oturma, aklın karışmasın net ol, seni cinsellik için çağırıyor bu çok açık acabalara kapılma sen de bu heyecana sürükleniyorsan eşeğini sağlam kazığa bağla tufaya gelme...

Ya yapmayın Allah aşkına nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz, sizin neden mantığınız böyle çalışıyor peki? "...tabii ki çocuk seni o iş için çağırıyor" ne demek, nereden vardınız o kanıya? Ozaman konu sahibi de sırf "o iş" için gidiyor size göre...

Ben de gidiyorum, kalıyorum gayette güzel dediğiniz gibi romantik bi'şekilde merak ettiğimiz filmleri izleyip, ingilizce çalışıyoruz. Yeri geliyo sarılıp, uyuyoruz. Kaç yorumda aynı düşünce tarzı var bayanlarda... Yok bakirelik gider, sıradanlaşırsınız vs.

Kim belirliyo o çizgiyi, sizler mi? Biraz yorum yaparken karşı tarafın psikolojisini düşünelim ya. Belki çok güzel bir ilişkisi var. Seven insan sevdiğine dokunmaz lafı çok eskilerdeymiş. Öpüşmeyen kaç çift var? Olayı sekse bağlayıp, durmayalım. Doz konusunda çoğumuz hemfikiriz zaten de bu bile bireyi ilgilendirir.

Konu sahibi arkadaşım sana gelince, böyle düşünüyorsan muhtemelen taze bir ilişki, tam oturmamış ya da kafana takılan bi'şeyler var. Sevgilini öpüp huzursuz olacaksan yapma sen de, ne bileyim film izleyin, başka paylaşımlarda bulunun:31:

Ya yapmayın Allah aşkına nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz, sizin neden mantığınız böyle çalışıyor peki? "...tabii ki çocuk seni o iş için çağırıyor" ne demek, nereden vardınız o kanıya? Ozaman konu sahibi de sırf "o iş" için gidiyor size göre...

Ben de gidiyorum, kalıyorum gayette güzel dediğiniz gibi romantik bi'şekilde merak ettiğimiz filmleri izleyip, ingilizce çalışıyoruz. Yeri geliyo sarılıp, uyuyoruz. Kaç yorumda aynı düşünce tarzı var bayanlarda... Yok bakirelik gider, sıradanlaşırsınız vs.

Kim belirliyo o çizgiyi, sizler mi? Biraz yorum yaparken karşı tarafın psikolojisini düşünelim ya. Belki çok güzel bir ilişkisi var. Seven insan sevdiğine dokunmaz lafı çok eskilerdeymiş. Öpüşmeyen kaç çift var? Olayı sekse bağlayıp, durmayalım. Doz konusunda çoğumuz hemfikiriz zaten de bu bile bireyi ilgilendirir.

Konu sahibi arkadaşım sana gelince, böyle düşünüyorsan muhtemelen taze bir ilişki, tam oturmamış ya da kafana takılan bi'şeyler var. Sevgilini öpüp huzursuz olacaksan yapma sen de, ne bileyim film izleyin, başka paylaşımlarda bulunun:31:

şimdi canım yazdıklarını tek tek okudum, arkadaşın yazdığını da tek tek okudum. şimdi bu kardeşimiz her buluşmada öpüştüklerini ve bir şeyler yaşadıklarını söylüyor mu??
evet söylüyor, kafası karışmış mı?? evet karışmış, bir rahatsızlık duymuş ve sanki o iş için gidiyor muşum gibi hissediyorum demiş mi?? demiş.
peki soruyorum, bu kardeş bunlardan hicap duyup karıştım diyor sen o çocuğun iyi niyetle dvd izlemeye çağırdığını söyleyebilir misin??
elini vicdanına koy da muhalefet etmezden önce daha dikkatli okusan iyi olmaz mı??

bu çizgiyi kimse belirleyemez, seven sevilir tabiki yakınlık güzel ben de dahil hepimiz öpüştük seviştik belki beraber olduk ama burada arkadaş rahatsız bu durumdan madem süper bir ilişki var neyin sıkıntısı bu??

karşıdaki arkadaşın bir sonraki adımdaki psikolojisini düşünüyoru ben şu an içinde bulunduğu toz pembe bulutu değil. kafa karışıksa hazır değil demek ki kendine gel ve iyi ölç tart diyorum. taze ilişkide zaten bu aşama varsa direkt kullanıyor derim kusuruma bakma lütfen. cinsellik bıçak sırtı, kardeşimiz karışmış akılını başına toplasın demek istedim bu arada sıradanlığı bacakarasına indirgenmesine çok karşıyım.
sen romantik bir ilişki yaşabilir sarılıp uyuyabilir, opüşebilir, romantik olabilirsin allah bozmasın ama bu kardeşimiz senin gibi şanslı olmayabilir. gözünü açacak başka çaresi yok.

Son düzenleme:
şimdi canım yazdıklarını tek tek okudum, arkadaşın yazdığını da tek tek okudum. şimdi bu kardeşimiz her buluşmada öpüştüklerini ve bir şeyler yaşadıklarını söylüyor mu??
evet söylüyor, kafası karışmış mı?? evet karışmış, bir rahatsızlık duymuş ve sanki o iş için gidiyor muşum gibi hissediyorum demiş mi?? demiş.
peki soruyorum, bu kardeş bunlardan hicap duyup karıştım diyor sen o çocuğun iyi niyetle dvd izlemeye çağırdığını söyleyebilir misin??
elini vicdanına koy da muhalefet etmezden önce daha dikkatli okusan iyi olmaz mı??

bu çizgiyi kimse belirleyemez, seven sevilir tabiki yakınlık güzel ben de dahil hepimiz öpüştük seviştik belki beraber olduk ama burada arkadaş rahatsız bu durumdan madem süper bir ilişki var neyin sıkıntısı bu??

karşıdaki arkadaşın bir sonraki adımdaki psikolojisini düşünüyoru ben şu an içinde bulunduğu toz pembe bulutu değil. kafa karışıksa hazır değil demek ki kendine gel ve iyi ölç tart diyorum. taze ilişkide zaten bu aşama varsa direkt kullanıyor derim kusuruma bakma lütfen. cinsellik bıçak sırtı, kardeşimiz karışmış akılını başına toplasın demek istedim bu arada sıradanlığı bacakarasına indirgenmesine çok karşıyım.
sen romantik bir ilişki yaşabilir sarılıp uyuyabilir, opüşebilir, romantik olabilirsin allah bozmasın ama bu kardeşimiz senin gibi şanslı olmayabilir. gözünü açacak başka çaresi yok.

Evet haklısınız ancak ben zaten o yorumu alıp diğer yorumları da kastederek yazdım yorumumu. Çünkü dikkatli olmanda fayda var demekle, evet sadece cinsellik için eve çağırır, romantik romantik gözlerinin içine mi bakacak demek arasında fark var.

Yoksa bir çoğumuz ailemizden zaten Türk örf ve adetlerini baz alacak şekilde sınırlamalarla büyüdük. Ben demiyorum ki yap, doğru olan bu. Sadece ne zaman bu ve buna benzer konu açılsa bakirelikten girip, adam seni kullanıyordan çıkılıyor. Yani arkadaş dememiş ki sevgilim hep benden cinselliğe dayalı yakınlık istiyor... "Yaşıyoruz" demiş ikisinin isteğiyle yani...

He huzursuz oluyor mu oluyor. Eğer erkek arkadaşım her evine gittiğimde benimle sevişmeye çalışıyor, bir film dahi izleyemiyoruz deseydi yorumum sizinkinden farksız olmazdı emin olun.
Arkadaş istiyorum, yaşıyorum sonra da pişmanlık duyuyorum demiş. Hayır aynı metni okuyoruz ben nereyi kaçırıyorum da erkek arkadaşının sadece bu amaçla eve çağırdığı kısmını anlayamıyorum:44:

erkekler nasıl bakıyorsa karılarının yuzune oda oyle bakacak esini aldatmamıs sırtından vurmamıs ondan once gecmisinde yasadıgı seyler yuzunden hesap vermemeli kimse:31:

şu yazılanları görünce gerçekten üzüldüm.evlilik dışı ilişkiyi savunmıycam ama burda yazılanlar da çok çirkin kesinlikle.birincisi ilişkinin ne boyutta olduğuyla ilgili kimsenin fikri yok ve buna rağmen herkes "o seni kesinlikle kullanıyor" kanısına çok rahat varabilmiş.şimdi bunu yazanlara soruyorum sizin hiç sevgiliniz olmadı mı, hiç yanlız kalmak istemediniz mi hiç mi öptürmediniz ya da elletmediniz..yapmayın nolur bunlara kimse inanmıyo artık, ayrıca da oldum olası bu konularda ahkam kesen insanların da bi kuyruk acısı olduğunu düşünmüşümdür çünkü yaşamayan bilmez..

ayrıca da nasıl bakire olmayan bi kadın için "sıradan" sıfatını kullanabilirsiniz?sizin gibi zihniyetler yüzünden şu anda Türkiye gibi bi ülkede kadınlara hala mal muamelesi yapılmaya devam ediliyo, çünkü biz kadınlar bile sadece kızlık zarımız olduğu sürece "namuslu kadın" olduğumuzu düşünüyoruz hala bu devirde üstelik..siz bu damgayı kendinize yakıştırmaya devam ettiğiniz sürece de bu ülkede kadınlar devamlı erkekler tarafından korunup kollanması gereken,"kız" olmadığı sürece hiçbi değeri olmayan, hiçbi zaman kendi kararları ve tercihleri olamayacak 2.sınıf insan muamelesi görmeye devam edecekler.

birisi de çıkıp kocanın suratına nası bakacaksın demiş..soruyorum ona senin kıskanma duygun yok mu ya da utanma duygun? var dimi? kocanın olduğu gibi senin de var, Allah sana da vermiş bu duyguyu.Sen varsa kocanın yoksa yarın bigün kocan olacak kişinin 20 tane kızla bi deneyimi olduğunu bilerek onu kabul edince o senin suratına nası bakacak? onunki zina, ahlaksız değil mi sence? değil dimi..olsa böyle yazamazdın zaten..sen 20 tane kızla birlikte olduğunu duyunca kıskanıp kırılmayacak mısın? kırılmayacaksın dimi, elinin kiri diyip geçeceksin yoksa böyle yazamazdın..

bizim kadınlar olarak bu zihniyeti değiştirmemiz lazım, ben kimseye gidin evlilik dışı birlikte olun demiyorum, bunu da tekrar söylüyorum.Sadece insanları bekaretiyle yargılamayı bırakın, biz mal değiliz, bacak arasındaki bi zar da ancak bizi "el değmemiş" yapar, yüreğimizi ve bedenimizi NAMUSLU YAPMAZ..

şu yazılanları görünce gerçekten üzüldüm.evlilik dışı ilişkiyi savunmıycam ama burda yazılanlar da çok çirkin kesinlikle.birincisi ilişkinin ne boyutta olduğuyla ilgili kimsenin fikri yok ve buna rağmen herkes "o seni kesinlikle kullanıyor" kanısına çok rahat varabilmiş.şimdi bunu yazanlara soruyorum sizin hiç sevgiliniz olmadı mı, hiç yanlız kalmak istemediniz mi hiç mi öptürmediniz ya da elletmediniz..yapmayın nolur bunlara kimse inanmıyo artık, ayrıca da oldum olası bu konularda ahkam kesen insanların da bi kuyruk acısı olduğunu düşünmüşümdür çünkü yaşamayan bilmez..

ayrıca da nasıl bakire olmayan bi kadın için "sıradan" sıfatını kullanabilirsiniz?sizin gibi zihniyetler yüzünden şu anda Türkiye gibi bi ülkede kadınlara hala mal muamelesi yapılmaya devam ediliyo, çünkü biz kadınlar bile sadece kızlık zarımız olduğu sürece "namuslu kadın" olduğumuzu düşünüyoruz hala bu devirde üstelik..siz bu damgayı kendinize yakıştırmaya devam ettiğiniz sürece de bu ülkede kadınlar devamlı erkekler tarafından korunup kollanması gereken,"kız" olmadığı sürece hiçbi değeri olmayan, hiçbi zaman kendi kararları ve tercihleri olamayacak 2.sınıf insan muamelesi görmeye devam edecekler.

birisi de çıkıp kocanın suratına nası bakacaksın demiş..soruyorum ona senin kıskanma duygun yok mu ya da utanma duygun? var dimi? kocanın olduğu gibi senin de var, Allah sana da vermiş bu duyguyu.Sen varsa kocanın yoksa yarın bigün kocan olacak kişinin 20 tane kızla bi deneyimi olduğunu bilerek onu kabul edince o senin suratına nası bakacak? onunki zina, ahlaksız değil mi sence? değil dimi..olsa böyle yazamazdın zaten..sen 20 tane kızla birlikte olduğunu duyunca kıskanıp kırılmayacak mısın? kırılmayacaksın dimi, elinin kiri diyip geçeceksin yoksa böyle yazamazdın..

bizim kadınlar olarak bu zihniyeti değiştirmemiz lazım, ben kimseye gidin evlilik dışı birlikte olun demiyorum, bunu da tekrar söylüyorum.Sadece insanları bekaretiyle yargılamayı bırakın, biz mal değiliz, bacak arasındaki bi zar da ancak bizi "el değmemiş" yapar, yüreğimizi ve bedenimizi NAMUSLU YAPMAZ..

"Aa erkeklere öyle demeyin ama onların ki tecrübe lütfen, erkek cinselliği bilmeli, deneyimsiz olmamalı...:ssz:" Bu da malesef çoğu bayanın düşüncesi:26:

kızlar ara sıra sevgilimin evine gidip kalıyorum.ama her gittiğimde öpüşüyoruz cinsellik olarak tam anlamıyla olmasa da bir takım şeyler yaşıyoruz ama ileri boyutta bişey değil tabiki..ben o an istememe rağmen sonra bunu düşündükçe içim çok sıkılıyo sanki onun evine onun için gidiyomuşum gibi hissediyorum kendimi..ama onun dışında güzel vakit geçiriyoruz..işte bu durum benim aklımı çok karıştırıyo sizce o da o şekilde düşünüyo olabilir mi siz de sevgililerinizle bu ve benzeri şeyler yaşıyormusunuz bizde mi bi gariplik var???

rahatsiz olmanda gariplik var.
eger yaptiklarin sende soru isareti olusturuyorsa, iliskiniz o tarz yakinliklar yasamak icin henuz oturmamistir.

rahatsiz oluyorsaniz bi daha yasamayin bu tarz seyler derim ben.

ne kadaer suredır beraber olunduguna baglı ılıskının ne boyutta oldugunuda sen bılırsın
ben normal buluyorum
ama 3 gunluk ılıskılerde elbette degıl yüzüne vurur evlenınce demısler
bunu cok sacma buldum :16:

Yaşadığın şey gayet normal bunda bir sıkıntı yok

Bekaret, namus,ahlak,örfe falan hiç değinmeyeceğim. Erkek arkadaşınla olan ilişkinizin boyutunu da bilmiyoruz, bu yüzden o da kötü niyetlidir diyemem

Sadece şunu söyleyebilirim ; içine siniyorsa, gerçekten istiyorsan, karşılıklı sevgi,saygı varsa yaşa.

Yazmış olduklarında bu duyguları göremedim, içi rahat, sevgiyle hareket eden insan, yaptığının ardından huzursuzluk duymaz, eksik bir şeyler gibi geldi

normal kavramı kişiden kişiye göre değişebilir..bana normal gelmeyen birşey bir başkasına normal gelebilir..buna karar verecek olan sensin..eğer yaşadığın şey seni mutlu ediyorsa ve pişmanlık duymuyorsan sorun yok demektir..ama senin aklında sorular oluşmuş.

yok ya ben buraya yorum yapmisim ama neden bunu yazdim bende anlamadim cünkü öpüsmek filan normal yani bunu bende yasadim hepinizden özür diliyorum herhalde ben konuyu anlamdim yaaaaaaa

Herkesin hayata bakış açısı farklı, herkese göre normal olacak diye bekleme sakın.
Kişimim kendi değer yargılarına göre değişir bu durum..

çok yanlış bi konu açmışsın :)
şimdi üstüne çullanırlar aman dikkat et bakirelik vs konularına gider konu belki gitmiştir bile mesajları okumadım
sanırım görüşme şekliniz sadece evine gitmekle oluyor o yüzden öyle hissediyorsun.
arada dışarıda da vakit geçirin o zaman o kadar yakınlaşamayacaksınız dışarıda olduğunuz için ama eğlenceli vakit geçirmiş olucaksınız birbirinizin farklı yönlerini de tanıyacaksınız ve güveniniz daha da oturur.
böylece dengeyi kurmuş olursun.
ama yaşadıkların anormal şeyler değil.
sevişmek sevmekten gelir sonuçta.
dediğim gibi dengeyi kur o zaman öyle hissetmezsin. ayrıntıları bilmiyorum ama bana sevgilin seni çok seviyor ve bundan dolayı da arzuluyor gibi geldi bunda da yanlış bir durum yok eğer seni mutlu ediyorsa aranızdakiler, ama asla rahatsız olduğun dereceye varmasına izin verme her kız için bu farklıdır kimi elini bile tutmaktan hoşlanmaz kimisi cinsel ilişkiye iyi bakmaz bunun kararını sen vericeksin.

sanki içine sinmeyen bişeyler var aslında sen erkek arkadaşına çok güvenmiyor gibisin ve bu yüzden huzursuz oluyorsun bence mutlu değilsen eğer pişman olmaktan korkuyorsan en azından bir süre evde buluşmayın dışarda vakit geçirin en azından onun tepkisini ölçmüş olursun yani seninle cinsellik içinmi birlikte yoksa sevdiği içinmi anlamış olursun

Burada kriter sana ne yapılırsa yapılsın bunu senin de arzulaman ve kullanılıyor olman.
Ama şu var içinde zerre kadar şüphe vicdan azabı varsa hiçbirşey yapma.
Sevgili olunca illa elleteceksin öpüşeceksin ön sevişme yapacaksın diye kurallarda yok.
Hepimizin yetiştiriliş tarzı başka ,değer verdiğimiz şeyler farklı..
Senin hayata bakışına ters olan birşeyi kim ne dersin zaten yapma,için rahatsa da devam et.
Sevgilin iyi niyetli mi fırsatçının teki mi buradan anlamak mümkün değil.

çok yanlış bi konu açmışsın :)
şimdi üstüne çullanırlar aman dikkat et bakirelik vs konularına gider konu belki gitmiştir bile mesajları okumadım
sanırım görüşme şekliniz sadece evine gitmekle oluyor o yüzden öyle hissediyorsun.
arada dışarıda da vakit geçirin o zaman o kadar yakınlaşamayacaksınız dışarıda olduğunuz için ama eğlenceli vakit geçirmiş olucaksınız birbirinizin farklı yönlerini de tanıyacaksınız ve güveniniz daha da oturur.
böylece dengeyi kurmuş olursun.
ama yaşadıkların anormal şeyler değil.
sevişmek sevmekten gelir sonuçta.
dediğim gibi dengeyi kur o zaman öyle hissetmezsin. ayrıntıları bilmiyorum ama bana sevgilin seni çok seviyor ve bundan dolayı da arzuluyor gibi geldi bunda da yanlış bir durum yok eğer seni mutlu ediyorsa aranızdakiler, ama asla rahatsız olduğun dereceye varmasına izin verme her kız için bu farklıdır kimi elini bile tutmaktan hoşlanmaz kimisi cinsel ilişkiye iyi bakmaz bunun kararını sen vericeksin.

canım dışarıdada vakit geçiriyoruz tabikide ama erkek arkadaşım insanların içinde çok fazla yakınlaşmaktan yana değil ben de zaten doğru bulmuyorum ve haftada bir kez görüşebiliyoruz ancak farklı şehirlerde olmamızdan dolayı ...ayrıca evine gittiğimde sabahtan akşama kadar bi yakınlaşmadan bahsetmedim bazı arkadaşlar beni yanlış anladılar sanırım tabiki film izliyoruz sohbet ediyoruz ama bunlarda oluyo demek istedim her gittiğimde...zaten sevgilimde beni bişeyler için zorlamıyo kaldı ki ilşkiye girme gibi bi durum falan yok ortada olamaz da zaten...ama işte ben bazen kuruyorum böyle kafamda acaba diorum beni onun için mi çağırıyo hep aklında o mu var falan falan die...tatlım umarım senin dediğin gibi çok sevdiğinden dolayı arzulamadır..

sanki içine sinmeyen bişeyler var aslında sen erkek arkadaşına çok güvenmiyor gibisin ve bu yüzden huzursuz oluyorsun bence mutlu değilsen eğer pişman olmaktan korkuyorsan en azından bir süre evde buluşmayın dışarda vakit geçirin en azından onun tepkisini ölçmüş olursun yani seninle cinsellik içinmi birlikte yoksa sevdiği içinmi anlamış olursun[
canım zaten bizim 2.5 yıllık bi ilşkimiz var bunun 2 yılını çok uzak şehirlerde geçirdik birbirimizi hiç görmeden dokunmadan bu şekilde bi ilşki devam ettiridik...sadece tensel bi ilşki olsa emin ol bu zamana kadar biterdi benimle cinsellik için birlikte olduğunu düşünmüyorum ama her gittiğimde bu tarz şeyler yaşamak ufak da olsa kafamı karıştırıyor işte...

Back
X