- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
selamun aleykum arkadaşlar.. kısaca sıkıntımı dile getirmeye çalışcam umarım aranızdan birileri yardımcı olur bana inşallah.. bir buçuk senelik evliym. eşimin annesile bir takım problemler yaşıyoruz. açıkçası çocuk ruhlu bir insan herşeye küsüyor ve hemen gardını alabiliyor yine tartışmamız oldu iki üç seferdir sürekli benim ailemi silmemi isteyip duruyordu. bende tepki gösteriyorum dün sabah kahvaltısında çatal getirmeyi unutunca çatal alıp gelim dedim mutfaktan çatalları almadan gelince kendi halime gülerek aklım nerdese çatalları almadan gelmişim yine dedi. bunun üzerine kaynanam aklın nerde olacak burda olacak orayı burayı boşverecen. bacılarını neyini düşünüyorsunda sil orayı burayı yok onlar dedi. bende sinirlenip konuyu buraya nerden getirdin diye çıkıştım sonrada eşime söyledim annemlere getirdi onunlada arabada tartıştık tabi. annemlerde kafam bir milyon oldu rahatça ağzımın tadını bile alamadım. bu arada benim annem ve babam duyma konuşma özürlüler bundan dolayı da çok tepki gösteriyorum. sizce ne yapmalıyımi_? biri bir şey desin dünden beri suratını astı konuşmuyorda sinirlerim gerlidi iyice