arkadaslar ikinizin yorumunuda okuldum ve acaba sorun bizdemi konu sahibi arkadasla aynı seylerde müzdaribim onun icin yazma geregi duyuyorum konu üstüne konu gibi oldu ama benzer durumu yasadigim icin fikirleriniz benim icinde önemli.benim esimdede söyle bi durum var aramızda yada ailesi yuzunden sorunumuz olsun beni o sorun üzerinden giderek engeller koymaya calısır olmaz yapamazsın sen cok iliyorsun gibisinden uzun uzun tartısmalarımızda oldu bu yuzdende.ben esimle severek evlendim cogu konuda üzerime titrer kararı bana bırakır destekler ama nedense konu ailelere gelince hersey orda patlak verir yani tartısma kavga hatta diretme yapar olmayacak kesinlikle diye.melegim adlı arkadasım bende aynı senin dedigin yoldan gittim kavgalar kuskunlukler yasadım bende ailemden vazgecmem sen ne yaparsan yap benim onlar herseyim diye söyledimki zaten esimin ailemi sil felen gibisinden cümlesi yok sadece aramızdaki herseyi en degerli varlıklarımla ailemle diretme yapınca baslıyor hersey.o bana ayak uydurmak yerine hala egosunu tatmin etme niyetinde söyledim uyulacak diye.bende haliyle evliligim icin cabalıyorum.aile yada bos mevzular yuzunden yıkılsın istemiyorumda işin icinden cıkamıyorum resmen .