• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu elbisenin hangi hali güzel?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangisi?

• 1.orjinal hali

OY: 70 52,2%
  • 2.değiştirdigim hali

OY: 64 47,8%

• Ankete Katılan
    134
yerine göre değişir ama sizn yaptığunız en güzeli gibi..

bu arada fizikte süper..

yerine göre değişir ama sizn yaptığunız en güzeli gibi..

bu arada fizikte süper..

cnm erkek arkadaşımla benim en samimi ortak arkadaşım...baya süslüler olcak düğünde ondan eminim harıl harıl abiye bakıyorlar..ben pek bi sönük kalcam o bi kesin..şimdii işsiz oldugumdan bi abiyeye 150-300 veremiyorumm:(bu aradaaa elbiseden göbegim anlaşılmıyor cnm bnm..o gebekte gitse çok mutlu olcam:)

canım ilk hali daha sade ama daha hoş bence ama yakasını çıkarırsan ikinci halide iyi.Üstelik yakasızda çok dekolte durmamış bence üstelik gece elbiselerinde bi parça açıklık olur.Eğer uygun bi kolye takarsan ya da uzun ama ince siyah tülden bi fuları atkı gibi yapıp iki yandan sarkıtırsan hiç dikkat çekmez o açıklık.Ama sen bilirsin.Bu arada güzel bi kızsın sade bir makyaj ve güzel bi saçla eminim çok güzel olacaksın.Önemli olan elbise ya da elbiseye verilen para değil güzel bir gülümsemeyle giydiğini taşıyabilmektir bence.Ve sen düğündeki kızların eminim ki en güzellerinden biri olacaksın...:nazar:

canım ilk hali daha sade ama daha hoş bence ama yakasını çıkarırsan ikinci halide iyi.Üstelik yakasızda çok dekolte durmamış bence üstelik gece elbiselerinde bi parça açıklık olur.Eğer uygun bi kolye takarsan ya da uzun ama ince siyah tülden bi fuları atkı gibi yapıp iki yandan sarkıtırsan hiç dikkat çekmez o açıklık.Ama sen bilirsin.Bu arada güzel bi kızsın sade bir makyaj ve güzel bi saçla eminim çok güzel olacaksın.Önemli olan elbise ya da elbiseye verilen para değil güzel bir gülümsemeyle giydiğini taşıyabilmektir bence.Ve sen düğündeki kızların eminim ki en güzellerinden biri olacaksın...:nazar:

ay cnm benmmm yarın alışverişe çıkcam şöyle güzel kemer bulabilirsemmm belki alırımmm yadaaa sade haliyle kullanırım kimse begenmedii o güpürlü halinii..sadece biyerinde bi renk olsun istedim çok düz elbiseee..bakalım bir ay içinde ben daha çok şey ekler çıkartırım bu elbiseye bu gidişlekaydirigubbakcemile3

Canım bence kemerden çok işli daha güzel duruyor yine de bir dene belki güzel bir kemer olabilir.Kardeşinin taktığı kolyenin renklisini de dene üstünde bence elbiseye farklı bir hava verir.Hem siyaha bir sürü renk uyar.

canım bence kesinlikle tartışmasız 3. olan...daha ağır olmuş...ilkide güzel ama o biraz daha spor olmuş....yani ben olsam kesinlikle 3. tercih ederdim...çok güzel durmuş üstünde canım...güle güle giy....

şeritli hali daha hoş.. yani 2. hali diye belirtmişsin ya işte o bence daha şık duruyor.

Bencede şeritli hali tam düğün için ideal olmuş.Hareketlenmiş sadelikten çıkmış bence de senin yaptığını düşün derim.

valla kılsar yakasını çıkarttım o olmuycak...belindeki şerit kalcak gibiii başka bşy bulamassam öyle giderim sanırım...

yakasız halı canım
belındekı harıka durmus

canım nerede giyilecegi cok onemli
spor hava olusturmak isteniyorsa kesinlikle 1
şık bir ortamda giyilicekse de tereddütsüz 3 derim ben

canım nerede giyilecegi cok onemli
spor hava olusturmak isteniyorsa kesinlikle 1
şık bir ortamda giyilicekse de tereddütsüz 3 derim ben

şık bi ortam cnmm...ondan senin begendigin iyi sanırım öyle yapcam..bu arada kırmısılarla çok şıksın cnm yorum yapmıştım zati elbisenekaydirigubbakcemile3

İlk halide güzelmişde
Ben o şeritli şeklini daha çok beğendim
Hava katmış
3. resim iyi

şeritli hali daha hoş.. yani 2. hali diye belirtmişsin ya işte o bence daha şık duruyor.

Bencede şeritli hali tam düğün için ideal olmuş.Hareketlenmiş sadelikten çıkmış bence de senin yaptığını düşün derim.

yakasız halı canım
belındekı harıka durmus

yakası olan pullu daha hoş durmuş

genelde şeritli olanı begendiniz kıslarrr öyle giycem sanırım..tabi 1 ay içinde iyicene sogumassam elbiseden..benim gbi olan varmıdır acaba bigün acaip begeniyorum ertesi gün nefret ediyorum..deliyim sanırımkaydirigubbakcemile3a.s.

3. halii harikaa gögüs dekoltesii severimm çatall görünmeliiii kaydirigubbakcemile5 bel kısmındakii parıltıı yeterliii bebişimmm

Back
X