Sizce bu erkekler neden romantik değil?

Yok bakıyorum kızlar bi okadar tipsiz işve cilve yok ama sevgilileri ellerinde çiçekler kapıların da ağızlarından çıkacak bir kelimeye bakıyorlar .. Güzel cümleler iltifatlar, ister istemez insan imreniyorum sonuçta bende bir genç kızım

Ya kendisi bana yapmayınca benimde yapasım gelmiyor gıcık oluyorum

Bu sefer de ağzımla istiyor gibi oluyorum, kendi düşünüp yapmadığı sürece de içime sinmiyor mutlu olamıyorum

Benim eski sevgilimde ck yapardi hergun güller mumlar ni ara isyeriimi suslemisti gulerle donatmisti her bulusmaya cicekle gelirdi. Hergun bana siir yazardi. 5 sene ciktik. Guzel gunlerdi ama hep yapincada olmuyor. Simdi dceksinizki bulmuş bunuyor ama oyle her gittigimiz mekanda sarki armagan eder kaldirir dans ederdik. Ama ben mutlu degildim. Resmen kanka gbiydik. Simdi esimde nisanliyken sevgiiliyken cok supriz yapti ama evlenince odunlasiyorlar ya. Ama yapmacik olmasindan iyidir bence...

Bu işe yarar mı gerçekten bende yapayım.

Özel günleri bile kutlamıyoruz biz kimseden eksiğin yok çünkü çok nadirdir çok düşünceli erkekler balık burcu olur.

Birkaç çiçek dışında öyle hediye falan almışlığı yok o da ilk zamanlardı zaten
Doğum günüm de pasta alır işte o kadar
Tektaşı,tamturu,elması,pırlantası olmayan bir ben varım heralde
İnsan heves ediyor yaş kaç olursa olsun

Özel günleri bile kutlamıyoruz biz kimseden eksiğin yok çünkü çok nadirdir çok düşünceli erkekler balık burcu olur.
Haklısın işte bizimde beklediğimiz şeyler çok küçük aslındaa, güzel bi kaç cümle, minik anlamlı notlar, çikolata gibi ufacık şeyler

Haklısın işte bizimde beklediğimiz şeyler çok küçük aslındaa, güzel bi kaç cümle, minik anlamlı notlar, çikolata gibi ufacık şeyler
Sen yapıyor musun belki oda yapar yıldönüm ve doğum günü için güzel planlarım var benim arası on gün olacak ama bakalım belki birşeyler değişir.

Aslında mutlu olduktan sonra bunlara takmamak gerek ama insan yine de bekliyor işte..imreniyor özeniyor maalesef

Sen yapıyor musun belki oda yapar yıldönüm ve doğum günü için güzel planlarım var benim arası on gün olacak ama bakalım belki birşeyler değişir.
Evet ben minik minik notlar bırakırdım, mektup yazardım güzel cümleler söylerdim, ama bakıyorum karşıdakin de iş yok bende artık yapmıyorum

Evet ben minik minik notlar bırakırdım, mektup yazardım güzel cümleler söylerdim, ama bakıyorum karşıdakin de iş yok bende artık yapmıyorum
Bende hediye alırım o almaz parasını verir sen al der şunu beğeniyorum desemde almaz birşeyi beğenmiyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…