Ahahaha, vallahi ben romantigimdir, supriz yemekler partiler vs vs gel istersen beraber takilalimAynen kesinlikle çok doğru, tam odunlar
adam mantikli konusuyorBak cogu insan boyle dusunmuyor inan bak bizim hikayemiz aynen bu:)))) erkekler aynen boyle dusnuyorlar:)
Ya kendisi bana yapmayınca benimde yapasım gelmiyor gıcık oluyorumIlginc Siz nasil soyluyorsaniz trip yapar gibi soyluyorsaniz normaldir Oyle savunma Konusma gecer.
Siz yapin bi buyuk supriz Ama en gicik oldu seyi yapin...cunku soylemekle inan o bi sey yapmicak. Hosuna da girmez gonulsuz yapmis olucak icimden gelmicek Yahu istekli olmasi gerek konu Bu
adam mantikli konusuyor
Tersini yapin...Ne kadar Cok jest yaptini anlat :) misal gecen Bana ne guzel cicek aldin de, olmadi halde. Ve ya gecen Bana iltifat etmistin Bana Sunu demisdin vs vs olmayan seyleri olmus gibi Ona soyle. Aslinda yardimci olucaktir... Iki gun sonra cicekle gelir
Adam mutlulugun formulunu bulmusAdam direkt durust:))) hic yalan yok, tak tak tak:)) bir de diyor ya " zaten paramiz evde kaliyor, kendilerine alsinlar" :))))
Ne biçim erkek bunlar yaÇoğunun işine gelmiyoo
Yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var, fakat sevgilim okadar odun okadar düşüncesiz ki bazen beni çileden çıkarıyor evet özel günleri unutmuyor ama ben istiyorum ki arada bi sürpriz yapsın benim diğerlerinden eksiğim nedir özellikle bu durumu bu aralar fazlasıyla takar oldum
Bu işe yarar mı gerçekten bende yapayım.Tersini yapin...Ne kadar Cok jest yaptini anlat :) misal gecen Bana ne guzel cicek aldin de, olmadi halde. Ve ya gecen Bana iltifat etmistin Bana Sunu demisdin vs vs olmayan seyleri olmus gibi Ona soyle. Aslinda yardimci olucaktir... Iki gun sonra cicekle gelir
Özel günleri bile kutlamıyoruz biz kimseden eksiğin yok çünkü çok nadirdir çok düşünceli erkekler balık burcu olur.Yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var, fakat sevgilim okadar odun okadar düşüncesiz ki bazen beni çileden çıkarıyor evet özel günleri unutmuyor ama ben istiyorum ki arada bi sürpriz yapsın benim diğerlerinden eksiğim nedir özellikle bu durumu bu aralar fazlasıyla takar oldum
HaklısınÖzel günleri bile kutlamıyoruz biz kimseden eksiğin yok çünkü çok nadirdir çok düşünceli erkekler balık burcu olur.
Sen yapıyor musun belki oda yapar yıldönüm ve doğum günü için güzel planlarım var benim arası on gün olacak ama bakalım belki birşeyler değişir.Haklısınişte bizimde beklediğimiz şeyler çok küçük aslındaa, güzel bi kaç cümle, minik anlamlı notlar, çikolata gibi ufacık şeyler
Aslında mutlu olduktan sonra bunlara takmamak gerek ama insan yine de bekliyor işte..imreniyor özeniyor maalesefBirkaç çiçek dışında öyle hediye falan almışlığı yoko da ilk zamanlardı zaten
Doğum günüm de pasta alır işte o kadar
Tektaşı,tamturu,elması,pırlantası olmayan bir ben varım heralde
İnsan heves ediyor yaş kaç olursa olsun
Evet ben minik minik notlar bırakırdım, mektup yazardım güzel cümleler söylerdim, ama bakıyorum karşıdakin de iş yok bende artık yapmıyorumSen yapıyor musun belki oda yapar yıldönüm ve doğum günü için güzel planlarım var benim arası on gün olacak ama bakalım belki birşeyler değişir.
Evet ben minik minik notlar bırakırdım, mektup yazardım güzel cümleler söylerdim, ama bakıyorum karşıdakin de iş yok bende artık yapmıyorum
İnşalah değişir bişeyler çabalarının karşılığını alırsın
Bende hediye alırım o almaz parasını verir sen al der şunu beğeniyorum desemde almaz birşeyi beğenmiyormuşum.Evet ben minik minik notlar bırakırdım, mektup yazardım güzel cümleler söylerdim, ama bakıyorum karşıdakin de iş yok bende artık yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?