Oda ilginç, ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum, hediyeyi benim için düşünüp seçmeli..Ne o öyle kendi hediyemi kendim aldıktan sonra ne anlamı kalıyor ben kendi paramla da alırım onun parasına ne gerek var.. inşalah çabalarının karşılığını alırsınBende hediye alırım o almaz parasını verir sen al der şunu beğeniyorum desemde almaz birşeyi beğenmiyormuşum.
Etrafta görünce daha bir tuhaf oluyor insan di miAslında mutlu olduktan sonra bunlara takmamak gerek ama insan yine de bekliyor işte..imreniyor özeniyor maalesef
Yani beğensemde büyük tepkiler veremiyorum açıkçası abartmamı istiyor sanırım valla alsa onada razıyım nişanlıyken çiçek alırdı hep düğün oldu oda kesildi :))hayırlısı umarım herkes mutlu olur :))Oda ilginç, ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum, hediyeyi benim için düşünüp seçmeli..Ne o öyle kendi hediyemi kendim aldıktan sonra ne anlamı kalıyor ben kendi paramla da alırım onun parasına ne gerek var.. inşalah çabalarının karşılığını alırsın
Kesinlikleeee, imreniyor özeniyor yok bu nasıl bi şanssızlık diyorumEtrafta görünce daha bir tuhaf oluyor insan di mi
İster istemez kıyas yapıyor
Hahaha şimdi ben yaparım o yapmazsa iyice gıcık alırım, deniceğim amaa onudabizim Türk erkekleri biraz odun canım bu doğru ama sen ona bolca sürprizler yapıyor musun??? ben eşime yapıyorum mesela. ben yaptıkça o da yapıyor :)
Maalesef demekki içlerinden gelmiyorValla benim esimde oyle cok romantik degildir hatta hic degildir!!bende bazen icerlerim arada neden bana denk geldi diye ama erkek iste dogustan odunlar
Ayy beklentilerimiz halbuki nekadar ufakk..ama yapacak adam yokYani beğensemde büyük tepkiler veremiyorum açıkçası abartmamı istiyor sanırım valla alsa onada razıyım nişanlıyken çiçek alırdı hep düğün oldu oda kesildi :))hayırlısı umarım herkes mutlu olur :))
DüşünülmekAllah başka dert vermesin bu mu derdiniz? Özel günleri de unutmuyormuş ekstra ne istiyorsunuz?
Benimki de böyle diyordu. Hatta e sen beklersen süpriz olmaz diyordu. Ben de vazgeçtim artık söylemiyorum. Yıllardır da bir şey yaptığı yok. Beklentim de yok. Ben zaten pek romantik bir insan değilimdir. İlişkinin başında kendisi ben çok romantiğimdir diye atıp tutmuştu. Ama gördükyok söylüyorum bişeyde değişmiyor insanın yapacağı varsa da hevesini kaçırıyorsun diyor bide
var mıdır ki öyle bir erkek acaba.5 yıl bitecek nerdeyse evliliğimde aynı dertten bende de var.neymiş eline çiçek alıp gelemezmiş utanırmış insan bu durumdan utanır mı.bende netten sipariş ver diyorum pahalı geliyor.dedim bir gün nete giricem eve senin adına sipariş verip kendime hediye göndericem artık dedim başka seçenek kalmadı belki tatmin olurum biraz.he hediyeler alır bişey diyemem arada süpriz de yapar ama bende özel günlerde isterim o günlerde tık yok adamda.Yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var, fakat sevgilim okadar odun okadar düşüncesiz ki bazen beni çileden çıkarıyor evet özel günleri unutmuyor ama ben istiyorum ki arada bi sürpriz yapsın benim diğerlerinden eksiğim nedir özellikle bu durumu bu aralar fazlasıyla takar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?