evliliği bitmesin diye çabalıyor sanırım ama bence çoktan bitmiş bir evlilik ve çoktan resmi olarak da bitmeliydi.... ama biz eşini sevmiyoruz diye taraflı baktığımızı düşündü sanırım,bir de buraya yazayım dedim...tşk ederim yorumunuz için..bu ne şimdi, aşk mı, evliliği kurtarma çabası mı? Adam karısını dövüyor, hızını alamıyor karısının annesini de dövüyor. Yeni sevgili buluyor, sevgili karısını tartaklıyor, yetmiyor çocuğu dövüyor! ve bu kadın hala düşünüyor! çok ağır olacak belki ama arkadaşınız yediği dayaktan ötürü kafasına darbe filan almış sanırım.
çok haklısınız gerçekten de,ben de anlayamıyorum bu durumu.. Sorduğumdaysa ben onu o kıza bırakmayacağım diyor ama kendi çok acı çekiyor böyle yaparak..rica ederim, umarım yazdıklarımızın faydası dokunur arkadaşınıza.
Şunu kafam almıyor; yolda sokakta sokak hayvanlarını tartaklamayı bırakın, onlara bağırıp çağıran insanlar bile ne kadar itici. ki burada söz konusu olan bir insan. kendisini geçsin, kağıt üzerinde de olsa kocası sayılan o adam annesini dövüyor, çocuğu dayak yiyor, yani canından kanından insanlar zarar görüyor ve arkadaşınız bunlara rağmen nasıl düşünüyor hala olabilir mi diye?
benim aklım almadı. Büyük konuşmamak lazım ama insan ne kadar zor durumda olursa olsun, maddi manevi ne kadar desteğe ihtiyaç duyarsa duysun, en azından yavrusu için resti çeker böyle birşeye.
takıntı yapmış durumda,bana öyle geldi biraz..ne diyeyim, allah akıl fikir versin arkadasınıza...
evliliği bitmesin diye çabalıyor sanırım ama bence çoktan bitmiş bir evlilik ve çoktan resmi olarak da bitmeliydi.... ama biz eşini sevmiyoruz diye taraflı baktığımızı düşündü sanırım,bir de buraya yazayım dedim...tşk ederim yorumunuz için..
takıntı yapmış durumda,bana öyle geldi biraz..
ona bu yorumları göstereceğim,artık eşine güvenemeyeceğini anladı zaten ve konuşmuyorlar. Artık insanların bu konu hakkında düşüncelerini önemsiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?