Sizce bu iki isimden hangisi daha guzel ?

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
124
323
Diğer
Kizlar merhaba. Inshallah kismet olursa,ekimde bir kizim olucak .Yurtdishinda yashiyoruz ve bu yuzden sevdigim bir kac tane ismi elemek zorunda kaldim (kullanishsizligi bakimindan). Simdilik iki tane isim arasinda kaldim,hangisi daha guzel,bir turlu karar veremiyorum.Sizlerin fikirlerinizi de almak istedim. Isimler shunlar: Ayla ve Aysu. Sizce hanghisi daha guzel.:44:

Son düzenleme:

AYLA çok güzel.. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

aysu ismi kulağa daha hoş geliyor bence rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib etsin

Teshekkurler kizlar. Her kes bir ismi secib yazsin,bakin gecmesin lutfen.Bakalim daha cok oyu hangi isim alicak.Yoksa ben dusunmekten deli olucam....

ayla ve aysu ikiside hoş ..
sağsalim alın bebişinizi inşşallahh ..

Ayla daha hoş geldi,Alya da olabilir.
Bir de yurt dışın da yaşıyormuşsunuz , ayla Türkiyede ki gibi algılanmaz.
Daha yabancı bir havası var.
Meryem uzerli kızın ismini 'lara' koyunca şaşırmıştım , ebru gündeşte 'alara' koydu , bu isimler burada pek kullanılmıyor .

Son düzenleme:

Evet canim,haklisin,yurtdishinda yashadigimiz icin Ayla daha uygun gibi geliyor,ama Aysu ismini de begeniyorum, yani ikisini de ayni derecede begeniyorum,onun icin de cikmazdayim.Bu yuzden size de bir sorayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…