Sizce bu iki isimden hangisi daha guzel ?

aysu daha hoş bence.. bir avazda kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Son düzenleme:
Suay olsa nasıl olur ? Aysu biraz demode oldu Suay daha marjinal sanki

Canim ben Azeriyim. Suay ismi biz tarafda hic kullanilmiyor.Ben mumkunse Azerbaycanda da kullanilan bir isim olsun istiyorum. Aysu ve Ayla az cok kullaniliyor. Yinede tavsiyen icin tesekkur ederim.

Valla +1 Aysu da benden :)
Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına inş.minik prensesi :)

aysu daha hoş bence.. bir avazda kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Tesekkurler canlarim....

Ayla değilde alya olsa bence süper olur ama yinede söyleyim ayla değilde aysu daha güzel. Bence ☺️☺️ hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkurler canim. Allah isteyen her kese nasip etsin. Alya daha guzel demissin, Alya ismini nedense daha once ben hic duymadim :26:

bence de aysu daha hoş. sağlıkla kucağına alırsın işallah

Ah sizi Aysucular Tesekkurler canim.

Son düzenleme:
11 Aysu, 2 Ayla ...... Aysu ismi daha cok soylenmis. Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar. Isteyen yine yorum birakabilir, Ayla'cilarin one gecicegini sanmiyorum ama, ben yinede konuyu takipdeyim

Son düzenleme:
Ayla ismi benim favorilerimden. Malum benim de erkek arkadaş yabancı olunca, ister istemez insan hayaller kurarken, şöyle her dilde kulağa hoş gelen isimleri düşünüveriyor, Ayla da onlardan bir tanesi

Bu arada Allah sağlıkla, sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de o günleri göstersin inşallah

Son düzenleme:

Amin canim, isteyen herkese rabbim nasip etsin, dunyada bundan guzel ikinci bir duyguyu tanimiyorum. Zaten bu yuzden ucuncuyu yaptik, tadina doyamiyoruz....

Bende zaten o yuzden Ayla ismini dusunuyorum, yurtdisinda yasadigim icin, aksi halde Aysu ismini secerdim zannimca. KAfam cok karisik...Az kisi Ayla demis,ama Ayla diyenler hepsi,benim dusundugum seyi soylemis,yurtdisinda Ayla isminin kulaga daha hos gelicegini. :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…