sizce bu iki meslek olmaz mı??

nöbeti olmayan bölüm var tabik. aile hekimliği uzmanlığı düşünüyorum nöbeti yok bu bölümün. mesela cildiye yada ftr bu bölümlerin nöbeti var ama diger nöbetler gibi değil rahat ya da bunlardan biri olabilir. iş yeri hekimliğini de düşünüyorum bunda da hiç nöbet yok

yada pratisyen olarak bir toplum sağlıpı merkezinde yönetici olarak çalışmayı düşünüyorum. bu da çok rahat. 9-5 çalışıyosun memur gibisin..

evet annem hem iş durumuna hem mesleğine takıldı. ama iş bulsa o kadar tepki veremez gibi geliyor..

Nobeti olmayan bolum nedir acaba? Ben en azindan ilk yil tutmayan bilmiyorum. Bir de kardesimin arkadaslarinda muhendis-doktor ciftler var. Simdilik yuruyor gibi (1-2 yillik evliler)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

nöbeti olmayan bölüm var aile hekimliğinde uzmanlık yapıyosun nöbet tutmuyosun sıfır nöbet bu bölümü düşünüyorum. yada tsm ler var orda yönetici olarak çalışıyosun 9-5 memurluk gibive yine nöbet yok

Bir ara bir yasa vardı kabul edildimi bilmiyorum aile hekimleri toplum sağlık merkezlerinde ve acillerde nöbet tutacak deniyordu.

Bir ara bir yasa vardı kabul edildimi bilmiyorum aile hekimleri toplum sağlık merkezlerinde ve acillerde nöbet tutacak deniyordu.

yok hiç bi aıle hekimi kabul etmemiş. tutmuyorlarmış zaten o da nöbet sayılmaz ki ayda bi iki tane o da akşam 10 a kadar. o nu bile kabul etmemişler. aile hekimi arkadaşlarım var onlar söylemişti.

Anladim. Tercih meselesi tabi. Umarim hakkinizda hayirlisi olur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Annenizin takıldığı nokta mesleği değil işsiz olması, şu an çalışıyor olsa ve maaşı da belli bir seviyede sorun çıkartmazdı..
Yoksa mesleği gayet güzel yani...yükselip iyi kazanabilir...
Bazı erkekler iş hayatını ve fırsatları değerlendirmeyi düşünmüyor, tembellk edip kendilerini geliştirmiyorlar iyi bir mesleği de olsa ...
Anneniz bu yaşına gelmiş adam hala işsiz mi, acaba hazır yiyici biri mi kızımın mesleği iyi diye mi evlenmeyi düşünüyor diye düşünmüş haliyle haklı sayılır böyle erkekler var çünkü
Acaba sevgiliniz böyle biri mi bence düşünün iyice
sevgilinize bir şey söylemeyin tabii ama bir an önce iş mevzusunu hal etmesini isteyin..

sevgilim ünivertsteye girişte geç kalmş o dönem biraz tembellik yapmış sanırım. ilk defa girdi kpss ye güzel puan aldı. 87 puanı var. devletten yana torpili de var ama bakalım askerliğini yapıp dönücek. iş için bi kaç yere adını verdi babasının da vasıtasıyla.

takip ediyor alımları sınava gircek agustosta da. zaten o da düşünüyor sen atanıyosun ben hala iş bulamadım diye kafasına takıyor. sorumsuz biri degil. tabi annem tanımadığı için sımarık mı baba parasıyla gelmiş bu yaşına diyor. bilmediği için haklı evet. bakalım inşallah kısa zamanda girer işe

Sevgili gamzenk seninle o kadar yakink durumumuz mesaj sayım yetse sana ozelden hemen mesaj atacaktim :) ve ben de anneme yeni anlattım bi hafta oldu olmadı :/

Sevgili gamzenk seninle o kadar yakink durumumuz mesaj sayım yetse sana ozelden hemen mesaj atacaktim :) ve ben de anneme yeni anlattım bi hafta oldu olmadı :/

aaa gercekten mi?? senin durumun nasil?

cok.var mi mesaj sayini doldurmana

Canım cok ufak bi farklılık var sadece anlatınca anlarsin zaten simdi bayram gezmesine gidicez ama akşam gelip sacma sapan mesaj yazıp doldurup hemen sana mesaj atcam. Benim de annem ayni tepkiyi verdi ama emin olabilirsin bunlar hep aynı :))) ve meslekler de birbirine cok Cok yakin yani senle ben sevgilinle sevgilim Cok benziyo :) ama bizim başka bi umudumuz var onu da soylerim sana düşünürüz güzelce ama annen söyleyince hemen uzuntu moduna girme sakin guclu ve kararli dur hatta annenle dalga geç gülerek cevap ver ya öyle saçma sey mi olue falan de dediklerine yanlış düşündüğüne ikna olsun üzüntunu belli hah tamam ben dogru söylüyorum kendi bile güvenmiyor bunlar yakında ayrılır moduna giriyolar. Ama sen rahat bi şekilde sevgilindeb ve ona güveninden emin konuş

Davul bile dengi dengine demişler de anneniz abartmış. Beğenmediği adam da mühendis sonuçta. Ben doktorum o ilkokul mezunu deseniz anneniz haklı derdim de bence sizin durumunuzda bir sıkıntı yok. Birbirinize saygı sevginiz tam mı? Ona bakın. Gerisi teferruat.

evet kesinlikle dimdik durmamiz lazim karsilarinda. coook haklisinn..

tamam canim bekliyorum aksama doldur mesajlarini detaylica konusalimm. yardima ihtiyacim var gercekten:/

çok sağol canımm annem öyle şeyler diyoki sanırsınız ilkokulmezunuyla evleniyorum dediğiniz gibi. neyse zamanla alışmak zorunda artık yapcak bişey yok

bi çevre mühendisi adayı olarak (seneye mezunum ) meslektaşıma laf söyletmem
çok samimi söylüyorum şuan etrafımda aylık 15bin kazanan çevre mühendisleri var. haa bunu herkes yapabilir mi derseniz elbette yapamaz..
hiç önemli değil.. 3 sene boyunca gördüm ki mezun olupta açıkta kalan yok en azından benim okudugum üniversite de öyle...
ilk yıllar özelde sıkıntı yaşayabilir bu aslında her meslek için geçerli ama sonrası gayet olumlu..

annenizin tavrı hiç hoş degil..
sonuçta üniversite mezunu ne mezunu olursa olsun işi gücü olduktan sonra ne önemi var..
kpssden gayet iyi atanabilecek puan almış torpili de varmış en önemisi siz sevmişsiniz ötesi var mı
mutluluklar diliyorum herşey gönlünüze göre olur umarım

çook teşekkür ederim canım içim rahatlattınn

bi de annem anlasa şunları süper olcakk ben sevgilime güveniyorum iyi bi işe girip kendini geliştirceni düşünüyorum. annemde anlar zamanla inşallahh :26:

Annenizin mantigina gore herkes kendi meslektasiyla evlenecek..sen doktorla..muhendis sevgilin muhendisler…vs vs vs…sacma bir dusunce olmus anneninki…biri demis hani arada daglar kadar fark olsa anlarimda…o kadar fark yok emin ol.

Annenizin mantigina gore herkes kendi meslektasiyla evlenecek..sen doktorla..muhendis sevgilin muhendisler…vs vs vs…sacma bir dusunce olmus anneninki…biri demis hani arada daglar kadar fark olsa anlarimda…o kadar fark yok emin ol.

bencede valla. annem öyle tepki verince ben de noluyo dedim.öyle şeyler diyoki kötü hissettim.

kabullencek mecbur sert konuştum bugün şimdi iyi gibi bakalım durmadan laf sokarsa çok tartışırızz

Ne kadar kolay yazıyorsunuz "torpili var devletten" o kadar emek harcayanlar insan değil zaten..

tabi ki normal bişey değil doğru bişey değil ama bu devirde doktor olmadıktan sonra bi yerlere gelmek kolay mı. yanlıs anlamayın kavga etmek için söylemiyorum kavga etmeyelim lütfen ama gercekten artık bi yerlere gelmek cok zor. senin ben torpille girmem dediğin yere baskası gene torpille girecek torpili olmayana öyle kolay iş verilmiyo ki. kişilikli insan en azından hakkını verir oranın diye düşünüyorum. kaldı ki seneye kpss kalkıyo mulakatla alınacak sistemin kendisi bile bunu teşvik ediyo bence burda kızılacak kişi burdaki arkadasım değil taktir edersin ki ama dediğine ben de saygı duyuyorum da böyle rahat denmesinin sebebi sürekli buna teşvik edilmesi baska yol bırakılmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…