sizce bu iki meslek olmaz mı??

Ne kadar kolay yazıyorsunuz "torpili var devletten" o kadar emek harcayanlar insan değil zaten..

bende biliyorum yanlis oldunu ama öyle maalesef. sevgilim icim icim su acidan rahat kpss den yuksek bi puan aldi. hakkini vericek yani girdigi yerin. oyle dusundugum icin bu kadar rahat soyluyorum

Bende inşallah atanıyorum. ama çok mağdur oldum bu torpil yüzünden hakkım olanı alamadım. elbette bizler değiliz suçlusu yinede rahatsız ediyor bu kadar sıradan bahsedilmesi. Allah helal lokma nasip etsin herkese

Ne kadar kolay yazıyorsunuz "torpili var devletten" o kadar emek harcayanlar insan değil zaten..

ben de yorum yazarken çok rahat ve güzel bişiymiş gibi yazdım torpil de ne varmış ohh ne alaa gibisinden kusurumuz olduysa affola
ne yazıkki bizzat içinde buludugum yaşadıgım durumlar oldu ki içler acınası
Rabbim herkese emeğinin karşılığını verir inşallah..

hele kpss yi de kaldırdılar mühendisler için hersey torpil oldu maalesef. ben de tasvip etmiyorum tabiki

Annen bu kibirle kimseyi begenmez.
Gazan mubarek olsun.

kurumlarda torpil yapılmasına izin vermezlerse tabi ki kimse torpil aramaz ama işe girmek için illa torpil gerekirse her kim olursa olsun torpil arayısına girer sistemden kaynaklanıyo malesef insanlardan değil keşke hiç kimse izin vermese engel olsalar hiç böyle seyler olmasa herkes hakkıyla bi yerlere gelse ama malum işte

Evet işte o yapıyorsa bende yaparımla büyüdü bu torpil meselesi artık neredeyse hakkıyla giren yok ( merkezi dışında)kimseye de bişey diyemiyorum ekmek çok zor bu memlekette
neyse dünyanın temeli adaletsiz zaten iyi- kötü, aç- tok.. Sınav işte

Son düzenleme:
yanlıs hatırlamıyosam sen de girdim demiştin sınava inşallah atanırsın çünkü seneye mülakatla alınacak kpss kalkıyo o kulağa daha kötu geliyo ama bakalım hayırlısı

yanlıs hatırlamıyosam sen de girdim demiştin sınava inşallah atanırsın çünkü seneye mülakatla alınacak kpss kalkıyo o kulağa daha kötu geliyo ama bakalım hayırlısı

Evet inşallah olur bir umudum var. mülakat olayı çok sakat Allah hepimizin yardımcısı olsun konuyu dağıttık canım iyi geceler :)

Pratisyen hekim olursaniz cevre muhendisi erkek arkadasinizin sizden fazla kazanacagi kesin gibi bir sey. Anneniz baska bir seye takmis bence, yoksa sevgilinizin bolumu sizinkinden daha kotu falan degil. Ikisi farkli dallar, muhendislik de kazanc acisindan oldukca avantajlidir. Ben de muhendisim, iyi bir universite mezunu olduktan sonra paraya para demiyor insanlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım annelerimiz paraya takmıyo zaten bence cok fazla. biz cok sıkıntı cekiyoruz okurken falan işte bizi göruyolar bunları baskası anlamaz hakettikleri değeri vermez falan diye düşünüyolar heralde yani bana öyle geliyo. ama herkesin ayrı derdi sıkıntısı var bunu unutuyolar

bu zamana kadar iş bulmamasına da takıldı. ama meslegede takık durumda. beni kaldırabilir miymiş. ilerde sorun yaparmış bi sürü sey. ben bunlardan sevgillime bahsetmedim söylersem çok kırılır. ayrılalım bile diyebilir. korkuyorum tanışınca ima eder filan diye

annene bu konuda guvenmıyosan sevgiline biraz olsun cıtlanman lazım uygun bi dille:26:

Valla bir muhendis adayi olarak ayni sikintilari ben de cekiyorum. Tip ve muhendislik arasinda bir fark yok ki zorluk acisindan ? Yani egitim acisindan aralarinda fark olsa amlarim da biri doktor biri muhendis, haliyle bir fark yok.

annene bu konuda guvenmıyosan sevgiline biraz olsun cıtlanman lazım uygun bi dille:26:

öyle mi diyosun biraz daha bekliyim diyorum belki fikri değişir. belki o zaman iş bulur. şu an tanışma gibi bi durumları yok zatenn

ben de aynı seyi dedim herkesin derdi sıkıntısı ayrı ama benim annem tek zor doktorluk olarak göruyo aynı seyi söyluyoruz zaten

Anneniz muhendisliklere de turkiye derecesiyle girildigini unutuyor sanirim. Veya bilmiyor. Veya kibirli, kusura bakmayin. Sevgiliniz sizden asagida degil ki sizi kaldirmasi gereksin degil mi ? Misal ben muhendis adayiyim, ama tipa da puanim yetiyordu. Sevgiliniz de belki de bu durumda ? Cok mu kotu bi universitede okuyor, buna mi takildi ki anneniz ? Misal isim yapmis belli basli universiteler var, bunlarda degil ve problem bu mu ki acaba ?

öyle mi diyosun biraz daha bekliyim diyorum belki fikri değişir. belki o zaman iş bulur. şu an tanışma gibi bi durumları yok zatenn

bencede bekle biraz pek bu konuyu acma ben de hangi işi yapacagına karar verene kadar ve tamamen iş girene kadar acmıyorum artık bu konuları. o acınca da savunup kesin dille ve rahat cevaplar veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…