Anneniz muhendisliklere de turkiye derecesiyle girildigini unutuyor sanirim. Veya bilmiyor. Veya kibirli, kusura bakmayin. Sevgiliniz sizden asagida degil ki sizi kaldirmasi gereksin degil mi ? Misal ben muhendis adayiyim, ama tipa da puanim yetiyordu. Sevgiliniz de belki de bu durumda ? Cok mu kotu bi universitede okuyor, buna mi takildi ki anneniz ? Misal isim yapmis belli basli universiteler var, bunlarda degil ve problem bu mu ki acaba ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anneniz muhendisliklere de turkiye derecesiyle girildigini unutuyor sanirim. Veya bilmiyor. Veya kibirli, kusura bakmayin. Sevgiliniz sizden asagida degil ki sizi kaldirmasi gereksin degil mi ? Misal ben muhendis adayiyim, ama tipa da puanim yetiyordu. Sevgiliniz de belki de bu durumda ? Cok mu kotu bi universitede okuyor, buna mi takildi ki anneniz ? Misal isim yapmis belli basli universiteler var, bunlarda degil ve problem bu mu ki acaba ?
bencede bekle biraz pek bu konuyu acma ben de hangi işi yapacagına karar verene kadar ve tamamen iş girene kadar acmıyorum artık bu konuları. o acınca da savunup kesin dille ve rahat cevaplar veriyorum
haklısın en iyisi öyle yapmak sanırım sessiz kalmalıyız bi müddet :26:
isim yapmış üniverstede değil buna da takılmışş olabilir. ama en çok çevre mühendisi olmasına takıldı hani makine yada inşaat olsa bi nebze diyor. çevre mühendisi çok basit geldi ona. bir de yaşının benden büyük olup iş bulamamsına takıldı tamam buna takılabilir bişey demiyorum. ama iş bulur diyorum ama anlamıyor işte.. ayrılsam memnun olcak
tabi canım zaten sevgilin çalısmak istiyomus hatta bunu stres yapmıs yani çalişmam demiyomuş ki. çalısmaya basladıktan sonra da yumusar annen
[video=youtube;YCABIOsTiOA]http://www.youtube.com/watch?v=YCABIOsTiOA[/video]
siz annenize bu videoyu izletinkonuşmanın devamı var ayrıca bazı bakanlarında konuşması var bu meslekle ilgili
evet Türk milleti tarafından klişe olmuş artık mühendis diyince ,inşaat makina geliyor ama öyle bi dünya yoooook
içtiğimiz suları biz arıtıyoruz, atıkları biz bertaraf ediyoruz öhöööm meslege saygı lütfen
ben de aynı seyi dedim herkesin derdi sıkıntısı ayrı ama benim annem tek zor doktorluk olarak göruyo aynı seyi söyluyoruz zaten
artık üniversiteler de mi denk aranıyor?
işte ikiniz de üni. mezunusunuz. daha ne olsun?
Diger cevabinizi alintilayamiyorum fakat ben konu sahibiyle konusuyorum. Zira kendisi de "evet annem isim yapmis bi universitede olmamasina da takmis olabilir " dedi. Ben konu sahibiyle konusuyorum sizinle degil, lutfen her yazdigima cevap vermeyin. Bu arada ben ne muhendisi oldugumu yazmadim, belki de ben de cevre muhendisiyim ? Kendi bolumumu yuceltip onunkini kucumsedigimi falan yazmissiniz da o acidan, ne muhendisi oldugumu yazmadim ben. Lutfen siz de sadece konu sahibine yorum yapin, benim yorumlarima yorum yapmayin. Sitede de yasak zaten.
siz annemi dusunerek sordunuz sanirim iyi bi universteden mezun degil mi. onu mu kafasina takiyor diye. sizin de annelerimiz gibi iyi universte iyi bi muhendislik dali degil diye kucumsuycenizi dusunmuyorum. ama bi onceki mesajinizda soyleyis sekliniz biraz oyle gibi olmus.
bu arada merak ettim hangi muhendislik sizin ki? sakincasi yoksa tabi. ozeldende konusabiliriz. cevre muhendisiyseniz konusmak isterim
bencede oyle. ama annem meslek begenmiyor. doktor olmaliymis yada makine veya insaat muhendisi olsa daha iyiymis
Yok cevre muhendisligi degil, ozelden yaziyorum desifre olmayayim😀
anneler babalar öyle malesef.
ben yüksek lisans yapıyorum doktoraya da devam edeceğim
eşim lise mezunu
güzel güzel anlaşıyoruz
babama kalsa şimdiye kadar 15 kere boşanmamız gerekirdi.
Sanırım annen erkek arkadasinın ilerde sorun yapacagını düşündüğü için boyle bişey söylemiştir. Başı boş gezen serseri bi insanda değilmiş mesleğide var. Bence sevgilin iş bulunca annenlere bu konuyu tekrar aç. Insan sevdikten sonra böyle şeyler problem olmamalı. Mutluluklar dilerim..
bencede oyle. ama annem meslek begenmiyor. doktor olmaliymis yada makine veya insaat muhendisi olsa daha iyiymis
annenizin mesleği ne acaba merak ettim? hiçbir şeyi beğenmiyor da.
çevre mühendisi olup iyi üniversitelerden mezun olanlar gayet iyi yerlerde çalışıp iyi paralar kazanıyorlar.
siz tus u kazandınız mı acaba? pratisyen olarak kalırsanız ve sevgiliniz devlete girerse hemen hemen aynı maaşı alırsınız.
siz uzman olmadığınız sürece deneyim elde ettikçe sevgiliniz sizi geçebilir. uzman olsanız bile çalıştıktan sonra sizden aşağıda kalmaz.
ilk yıllar elbette deneyimsizlikten sıkıntı olabilir.
üniversitesi iyi değil demişsiniz sorun o olabilir. şahsen ben de biraz üniversiteye önem veriyorum özel sektörde önemli olduğu için ama devlete girecekse o yandan da bir sıkıntı olmaz.
ayrıca torpilli demişsiniz bu kul hakkıdır ya nasıl bu kadar rahat söylediniz hayret.
bence siz TUS u henüz kazanmadıysanız annen başkasının işiyle ilgileneceğine sizin sınavınızla ilgilensin bence.
bu arada çevre mühendisi olduğum falan sanılmasın alakası yok ama tek iyi meslek olarak doktorluğun görülmesine karşıyım.
mühendisler de ne işler yapıyorlar sonuçta.
Sanırım annen erkek arkadasinın ilerde sorun yapacagını düşündüğü için boyle bişey söylemiştir. Başı boş gezen serseri bi insanda değilmiş mesleğide var. Bence sevgilin iş bulunca annenlere bu konuyu tekrar aç. Insan sevdikten sonra böyle şeyler problem olmamalı. Mutluluklar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?