- 3 Şubat 2023
- 106
- 69
- 13
- 27
- Konu Sahibi kizilaboyalisaclar
-
Avrupa yakasını pek bilmem ama bana da uygun geldi baya fiyat olarak. Şimdi bu fiyata ev yok malesef İstanbulda evler 10k üzerinden başlıyo genelde. İçi iyi görünüyor. Zaten daha ucuza bulamazsınız. Sakın kaçırmayın.
GünaydınBu ilana bakabilir misiniz rica etsem?
Ben 12 bin lira maaş, 2.650 yemek karti, servis, mesai yaparsam 1500-3000 arasi arti mesai parasi karsiliginda calisiyorum(bizim mesai saatlik oluyor)
Sizce benim icin uygun mu avcilar metrobuse 20 dkkymis belasiz bir yer istiyorum..
Bunu düşünen var mı sizceBence uygun olma sebebi deprem riski yüksek diyedir. Bu açıdan da değerlendirin.
Ben simdi 1800'e oturuyorum ama delirecegim para biriktirmek icin kotu gurultulu pis muhitte oturmakla boyle guzel yerde bu fiyata oturmak arasinda kararsizim. 1800e oturdugum ev de ayni boyle guzel. Sadece muhit...Gayet iyi 6bine İstanbulda ev kalmış mı yaolur bence kaçırmayın
Avrupa yakasını pek bilmem ama bana da uygun geldi baya fiyat olarak. Şimdi bu fiyata ev yok malesef İstanbulda evler 10k üzerinden başlıyo genelde. İçi iyi görünüyor. Zaten daha ucuza bulamazsınız. Sakın kaçırmayın.
Bence uygun olma sebebi deprem riski yüksek diyedir. Bu açıdan da değerlendirin.
Bunu düşünen var mı sizce26 sene Avcılar'da yaşadım 99 depreminden en çok etkilenen semtlerden biriydi 99'dan sonra bile fiyatlar o döneme göre uçuktu. Hatay'da şu an evler 7-8 binden veriliyor kiraya. Kim düşünüyor depremi
Ben su anda aslinda 1800'e oturuyorum ama delirecegim para biriktirmek icin kotu gurultulu pis muhitte oturmakla boyle guzel yerde bu fiyata oturmak arasinda kararsizim. 1800e oturdugum ev de ayni boyle guzel. Sadece muhiti kotuAvcılar zemini iyi değil ama siz zaten o bölgede arıyorsunuz. Bina da yeni duruyor o açıdan mantıklı olabilir. Çatı katı yazın çok sıcak olabilir. Kışın da zor ısınır. Daha önce çatı katında oturdum. Kışın neyse de yazın uyunmuyordu. ama kısa bir süre sonuçta 1-2 ay çok sıcak oluyor. Bu sebeplerle muhtemelen fiyatı makul.
Çatı katı yazın sıcak kışın sogukolur derler sonra astarı yüzünü geçmesin bunu iyi arastrn.
Ben 12 bin lira maaş, 2.650 yemek karti, servis, mesai yaparsam 1500-3000 arasi arti mesai parasi karsiliginda calisiyorum(bizim mesai saatlik oluyor)
Sizce benim icin uygun mu avcilar metrobuse 20 dkkymis belasiz bir yer istiyorum..
Su anda da catidayim aslinda birkac yildir catidayim. Haklisiniz oyle oluyor gercekten. ama depremden sonra tedirgin oldum en azindan catida oturarak kendimi teselli etmeye calisiyorum. Kisin isiniyor problem yok yazin mecbur vantilator kullaniyorum... simdi 1800 liraya oturuyorum. Simdi oturdugum evin ici de ayni boyle duzgun. Muhit kotu oldugu icin, gurultuden pislikten tasinmak istiyordum ama karar veremedim. Simdiki evimin icini guzellestirsem kendimi avutsam sabretsem paracik biriktirsem..?Çatı katı yazın sıcak kışın sogukolur derler sonra astarı yüzünü geçmesin bunu iyi arastrn.
1800le 6000araasinda epey fark var.Ben simdi 1800'e oturuyorum ama delirecegim para biriktirmek icin kotu gurultulu pis muhitte oturmakla boyle guzel yerde bu fiyata oturmak arasinda kararsizim. 1800e oturdugum ev de ayni boyle guzel. Sadece muhit...
Yamuk yumuk ev maaşın yarisı kadar. Kiracilar için durum icler acisı yaa. Ben de kiraciyım ve çok zor
Sizi ne kadar etklgne bağlı sokak ile bağlantınz iş giriş çıkışı ve rahatsız eden var mı? Baktgnz evi akşam da gidin görün sokagniSu anda da catidayim aslinda birkac yildir catidayim. Haklisiniz oyle oluyor gercekten. ama depremden sonra tedirgin oldum en azindan catida oturarak kendimi teselli etmeye calisiyorum. Kisin isiniyor problem yok yazin mecbur vantilator kullaniyorum... simdi 1800 liraya oturuyorum. Simdi oturdugum evin ici de ayni boyle duzgun. Muhit kotu oldugu icin, gurultuden pislikten tasinmak istiyordum ama karar veremedim. Simdiki evimin icini guzellestirsem kendimi avutsam sabretsem paracik biriktirsem..?
Çok güzel kiracı dostu ürünler var internetten izleyip yapabilirsiniz.Su anda da catidayim aslinda birkac yildir catidayim. Haklisiniz oyle oluyor gercekten. ama depremden sonra tedirgin oldum en azindan catida oturarak kendimi teselli etmeye calisiyorum. Kisin isiniyor problem yok yazin mecbur vantilator kullaniyorum... simdi 1800 liraya oturuyorum. Simdi oturdugum evin ici de ayni boyle duzgun. Muhit kotu oldugu icin, gurultuden pislikten tasinmak istiyordum ama karar veremedim. Simdiki evimin icini guzellestirsem kendimi avutsam sabretsem paracik biriktirsem..?
Ne yazik ki oyleYamuk yumuk ev maaşın yarisı kadar. Kiracilar için durum icler acisı yaa. Ben de kiraciyım ve çok zor
Torpil catapat dugun calgi cengi... camlara sunger filan koyup yalitim deneyecegim sanirim tesekkur ederimÇok güzel kiracı dostu ürünler var internetten izleyip yapabilirsiniz.
İnsanlar yerlere banyoya mutfağa vs bir şeyler kapliyorlar çıkarken de söküp öyle çıkıyorlar gayet de şık duruyor.
Siz zaten çatı katindasiniz üzerinize kimse bir şey silkeleyemez.
Gürültü derken de komşu gürültüsü mu yol gürültüsü mu bilmiyorum ama kulak tıkacı vs belki çözüm olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?