Sizce bu ilan benim maasima gore uygun mu? Lutfen goz atin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kizilaboyalisaclar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
106
69
13
27
Son düzenleme:
Avrupa yakasını pek bilmem ama bana da uygun geldi baya fiyat olarak. Şimdi bu fiyata ev yok malesef İstanbulda evler 10k üzerinden başlıyo genelde. İçi iyi görünüyor. Zaten daha ucuza bulamazsınız. Sakın kaçırmayın.

Bence uygun olma sebebi deprem riski yüksek diyedir. Bu açıdan da değerlendirin.
Bunu düşünen var mı sizce 26 sene Avcılar'da yaşadım 99 depreminden en çok etkilenen semtlerden biriydi 99'dan sonra bile fiyatlar o döneme göre uçuktu. Hatay'da şu an evler 7-8 binden veriliyor kiraya. Kim düşünüyor depremi

Avcılar zemini iyi değil ama siz zaten o bölgede arıyorsunuz. Bina da yeni duruyor o açıdan mantıklı olabilir. Çatı katı yazın çok sıcak olabilir. Kışın da zor ısınır. Daha önce çatı katında oturdum. Kışın neyse de yazın uyunmuyordu. ama kısa bir süre sonuçta 1-2 ay çok sıcak oluyor. Bu sebeplerle muhtemelen fiyatı makul.

Gayet iyi 6bine İstanbulda ev kalmış mı ya olur bence kaçırmayın
Ben simdi 1800'e oturuyorum ama delirecegim para biriktirmek icin kotu gurultulu pis muhitte oturmakla boyle guzel yerde bu fiyata oturmak arasinda kararsizim. 1800e oturdugum ev de ayni boyle guzel. Sadece muhit...

Bence uygun olma sebebi deprem riski yüksek diyedir. Bu açıdan da değerlendirin.

Ben su anda aslinda 1800'e oturuyorum ama delirecegim para biriktirmek icin kotu gurultulu pis muhitte oturmakla boyle guzel yerde bu fiyata oturmak arasinda kararsizim. 1800e oturdugum ev de ayni boyle guzel. Sadece muhiti kotu

Son düzenleme:
Çatı katı yazın sıcak kışın sogukolur derler sonra astarı yüzünü geçmesin bunu iyi arastrn.

Çatı katı yazın sıcak kışın sogukolur derler sonra astarı yüzünü geçmesin bunu iyi arastrn.
Su anda da catidayim aslinda birkac yildir catidayim. Haklisiniz oyle oluyor gercekten. ama depremden sonra tedirgin oldum en azindan catida oturarak kendimi teselli etmeye calisiyorum. Kisin isiniyor problem yok yazin mecbur vantilator kullaniyorum... simdi 1800 liraya oturuyorum. Simdi oturdugum evin ici de ayni boyle duzgun. Muhit kotu oldugu icin, gurultuden pislikten tasinmak istiyordum ama karar veremedim. Simdiki evimin icini guzellestirsem kendimi avutsam sabretsem paracik biriktirsem..?

Ben simdi 1800'e oturuyorum ama delirecegim para biriktirmek icin kotu gurultulu pis muhitte oturmakla boyle guzel yerde bu fiyata oturmak arasinda kararsizim. 1800e oturdugum ev de ayni boyle guzel. Sadece muhit...
1800le 6000araasinda epey fark var.
Ben idare etmenin bı yolunu bulup cikmazdim para biriktirmeye bakardım sanırım.
Bu devirde zaten para biriktirmek çok zor.

Yamuk yumuk ev maaşın yarisı kadar. Kiracilar için durum icler acisı yaa. Ben de kiraciyım ve çok zor

Sizi ne kadar etklgne bağlı sokak ile bağlantınz iş giriş çıkışı ve rahatsız eden var mı? Baktgnz evi akşam da gidin görün sokagni

Çok güzel kiracı dostu ürünler var internetten izleyip yapabilirsiniz.
İnsanlar yerlere banyoya mutfağa vs bir şeyler kapliyorlar çıkarken de söküp öyle çıkıyorlar gayet de şık duruyor.
Siz zaten çatı katindasiniz üzerinize kimse bir şey silkeleyemez.
Gürültü derken de komşu gürültüsü mu yol gürültüsü mu bilmiyorum ama kulak tıkacı vs belki çözüm olabilir.

Torpil catapat dugun calgi cengi... camlara sunger filan koyup yalitim deneyecegim sanirim tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…