Sizce bu ilan benim maasima gore uygun mu? Lutfen goz atin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel ve uygun bence özellikle terasa bayıldım
Su anki evimde de boyle teras var hatta soyle de bir orman var karsida fotoyu yukleyebilmisimdir umarim. Gurultuden patirtidan biktigim icin tasinmak istiyorum ama bir yandan da simdi 1800 iduyorum para biriktireyim bos ver diyorum

Eklentiler

• 16821571195112981376095690977215.webp
    105,9 KB · Görüntüleme: 114
Sizi ne kadar etklgne bağlı sokak ile bağlantınz iş giriş çıkışı ve rahatsız eden var mı? Baktgnz evi akşam da gidin görün sokagni
Catapat torpil, muzikli eglenceler rahatsiz ediyor her gun degil ama siklikla oluyor. Biraz birbirine fazla dikkat eden bir yer bana bir taciz seviyesinde bir sey olmasa da bazen karisiyorlar servis beklerken laf atabiliyorlar ama yalitim denemeyi dusunuyorum bir de kendim ekten sunger filan alabilirim halinin aktina koyarim camlara koyarim.

Avcılar da çok sakin bir yer değil artık. Kiraları görece diğer semtlere göre uygun olduğu için Suriyeli çok fazla var maalesef. Siz şu an hangi semttesiniz?

Ben farklı bir şey söyleyeceğim, eğer tek yaşıyorsanız, üniversiteye lisans ya da yükseklisans için kayıt yaptırıp, özel tek kişilik kız öğrenci yurdunda kalmak sizin için daha avantajlı değil mi? Tek kötü yanı, eve misafir gelemez.

Universitede okurken bile nefret ederdim bundan. Para biriktirmek istiyorum ancak o kadar da fazla taviz veremem. Tek olmaliyim. Hur olmaliyim. Istedigim saatte girip cikmaliyim :)))

Yerinde olsam taşınmazdım sanırım. Muhit kötü ama kira çok çok iyi. Para biriktirip belki stüdyo bi daire için peşinat yapabilirsin. Ben o maaşla avcılardaki eve o kirayı vermezdim. Ayrıca artık her yer gürültülü. İnsanlar genel olarak düşüncesiz. Artık en elit semtlerde bile kırolar yaşıyor. Seneler önce gittiğim kursta tanıdığım bi teyze vardı, komşuların seslerinden yakınıp ne güzel sizin site sessizdir dedim. Bu arada site müstakil evlerden oluşuyor, hepsinin özel havuzu, güvenliği servisi sosyal aktiviteleri var ve sadece aidatı o zaman benim kiramın iki katıydı. Hayır dedi sitenin içinde bile son ses müzikle arabayla gezen varmış. Yasak olduğu halde sürekli mangal yapan tipler varmış. Ortak süs havuzuna çocuklarını işetenler, o havuzda yaşayan kuğuları kovalayanlar... Neyse dedim en azından paramla sinir sahibi değilim

Bu arada pandemiden hemen önce ben de kiradaydım çok eski bir evde iyi olmayan bir muhitte sırf ucuz diye oturduk. Kira 400 liraydı ve zam asla yoktu Para biriktirip araba almıştık sonra o arabayı satıp peşinat yapıp ev aldık. İlla muhit diyen arkadaşım hala elit muhitte kirada oturuyor ama artık sağında solunda suriyelilerle. Referansla oturulabilen siteler harici elit yer kaldı mı sanmıyorum.

Sadece sokak gürültüsü için taşınmayın bence. 1800 nere 6000 nere? Desemki bu ev daha büyük, daha güzel ama değilmiş şimdiki evinizle aynı özellikteymiş. Hem nereden bileceksiniz belki taşınmak istediğiniz evdede gürültü yada başka rahatsız olacağınız şeylerin olmayacağını?
Elinize geçen parayla bu evin kirasını karşılarsınız ama istediğiniz para birikimini yapamazsınız.

Burası avcılar ambarlı, buraları iyi bilirim, denize yakın çok tatlı,nezih yerler. Ama 99 senesinde çooook zarar görmüştü.
Bu evin yapılış yılı 99dan öncesi mi sonrası mi mutlaka öğren. Dediklerine inanma,çünkü bazen bazı binalar yapım olarak eski oluyor ama bir sekilde yeni sayiliyor. Bu depremden sonra yeni diye satılan çoğu binanın ne kadar eski olduğu paylaşıldı.
Bir de bayana ev, aile apartmanı cart curt demişler. Ayda 6 bin veriyorsun kaynana apartmanı gibi gelenine gidenine,sesine gürültüne karışacaklar. Sevgilin olunca eve gelemeyecek. Hatta geç oldu diye seni eve bırakanlar olursa benim öğrenci evi ev sahinim gibi 'her gece başka adamlar eve birakiyor,burası aile apartmani' falan deme ihtimalleri yüksek... Benim hoşuma gitmedi

Kira ve yol masrafı düştükten sonra kalan bana yeter diyorsanız neden olmasın ama bunu en iyi siz bilirsiniz neticede aylık kredi ekstresini gelen faturaları siz bilipte ödüyorsunuz biz değil ha diğer türlü ev güzel mi gayet güzel ama bütçe meselesi sizde biter

Haklisiniz cok tesekkur ederim. Zaten evi gormeye gitmedim biraz dusununce son karar kaliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…