Sizce bu ilan benim maasima gore uygun mu? Lutfen goz atin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisiniz vazgectim dusununce, kikimi kipirdatmicim su an, cok tesekkur ederim yardiminiz icin.

Haklisiniz vazgectim kalicim tesekkur ederim

1800'e oturduğunuz semt hangisi acaba?

İstanbul'u çok iyi bilmem. Hadımköy kiptaş etapları uyar mı size bilmiyorum orda ara katta fiyatlar sizin baktığınız aralıkta. Daha kullanışlı daireler hem.
Sizin baktığınız bu evi beğenemedim

Bence 6.000 oraya vermek yerine ev içerisinde değişiklikler yaparım yapacağımız değişliğide ev sahibine yansıtırım kiradan da düşer belki bu evinizde böyle yamuk yumuk mu bu paylaştığınız ev gibi

1800 TL ise kiranız ve ev sahibi çıkmanız için zorlamıyorsa yerinizden kıpırdamayın derim. Kiranız çok uygun. Linkini attığınız evde yatak bile yok. Koltukta mı yatacaksınız? Ev eşyalı imiş kendi eşyalarınızı ne yapacaksınız? Rahat bir yer istiyorum diyorsunuz bu sefer geçim derdi sizi bunaltır.

evet catilari hep ucgen yapmasaydilar 1.57 boyumla tavana carpiyorum bazen

1800 ile 6000 arasında epey fark var.
Aradaki fark ile her ay fazladan iki çeyrek altın alırsınız aşağı yukarı.
Ben sizin yerinizde olsam taşınmam. Bulunduğum yerde olabildiğince otururdum.
(Taşınmaya iten çeşitli sebepler yoksa tabi)

Yaaa eski semtim avcılar evin de enerjisi bana güzel geldi iyi bence fiyat muhtemelen depremden dolayı baya düsürülmüs. Ama artık insanların buna bakacak gücü yok. Birde avcılarda tüm ihtiyaclarını yürüyerek halledebiliyorsın bunu cok seviyorum ben

Çıkmayın boşverin çoluk çocuk yok ise idare edip para biriktirin derim ben.Nasıl olsa evden işe ,işten eve gidiyorsunuz kimseyle muhatap olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…