sizce bu ilişki bitmeli mi ve siz olsaydınız cvp verirmiydiniz ?

Ben olsam bitirirdim, zaten biteceği de belli. Genel durumunuz buysa oldukça ilgisiz bir erkekle berabersiniz e o zaman ne tutuyorsunuz, salın gitsin. O kadar uzunca yazıp anlatmaya kestirme bi cevap vermiş zaten gıcıh.

Sondaki o hiçbir şeye değmezsin demesi ve numaranı silerim muhabbetleri aşırı çirkin. Benzer ilgisizlik ve iletişimsizlik yüzünden ben de yol verdim bir ay önce. Yok yani kimse bu saçmalıkları hak etmez hakikaten iki kişilik yalnızlık çekmek, sanki zorla konuşuyor gibi hissetmek, canı isterse yazar istemezse yazmaz vs sal ipini gitsin hatta bas engeli bas her yerden. Tekrar canı sıkılınca gelmesin.
O konuda adam sizden rol çalmış

Ortada ilişki mi var da bitiriyorsunuz?

Iliskiyi gören butona bassın

Siz onun genel ilgisizliğinden şikayet ederken o buna karşılık seni sakinleştirmek yerine tehdit ediyorsa numarani silerim diye, hiç kusura bakmayın peşinden kostugunuzu düşünür o erkek . Hiç sevmiyor, sadece kullanmak istiyor

Berbat ötesi yazım şeklinizden ergen grubundan olduğunuzu düşünüyorum. Türkçeyi katletmeye aynen devam...
Ayrıca başkalarının lafıyla bir ilişkiye devam ya da tamam kararı alınmaz.

Sizinkisi ayrılık mesajı değil ki, ilgi dilenmek.
3e kadar yazmadı diye böyle romanlar yazmak, aldığın bes on harflik mesajlara paragraflar düzmek... Bence olası senaryo şu; birkaç gün sonra çocuk isminizi silecek, siz de Stalker gibi kaçta girmiş kaçta çıkmış takipte kalacaksınız..en sonunda uzun süre aktif olduğunu görüp merakınıza yenik düşüp yazacaksınız. Bir şey başlarsa da sizin ilk adımı atmanizla başlayacak, ilişkiniz 5 harfe 5 paragraf olarak devam edecek ...

sizce bu ilişki bitmeli mi ve siz olsaydınız cvp verirmiydiniz ?
Bana bu sana son uyarım gibi tehdit cümleleri kuran, blöf yapan insana çok sevdiğim olsa bile hodri meydan derim, sizin gibi. En iyisini yapmışsınız.

İki taraf da hatalar var ve evet ilişki bitmiş.
Sabah yazabilirsiniz 3 te yazdı diye kızılır mı? Bu adam işe gidiyor sonuçta, acil durum olsa neyse diyeceğim.
Yok numaranı silerim diye tehdit etmek nedir, bu ne saygısızlık?

Olgunlaşmamış ve saygının bittiği bir ilişki görüyorum, herkes kendi yoluna baksın.

Back
X