Sizce bu ilişki devam etmeli mi?

Laviniaym

"Gökyüzü de sensin, ötesi de. "
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
136
137
33
Merhaba KK üyeleri uzun zamandır takip ediyorum fakat aranıza yeni katıldım. Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. Erkek arkadasım ise pöh olarak doğuda bir ilde çalışıyor. Yaklaşık 7 aydır birlikteyiz. Farklı sehirlerden yürütüyoruz ilişkimizi. Onun izinleri benimde ailemle yaşamamdan kaynaklı çok nadir görüşebiliyoruz yaşadığımız şehirlerin mesafesi uzak. Birbirimizi seviyoruz yan yana olduğumuzda hiç bir sorunumuz yok iyi anlaşıyoruz fakat telefon boyutuna geçince ufak tefek tartısmalarımız oluyor. Gün içerisinde sık sık görüşüyoruz birbirimizinden haberdarız ama onun işi dolayısıyla ben sürekli basına bişey mi geldi diye meraklanmaktan kendimi alamıyorum bir kaç saat mesaj atmasa aramasa telefona cevap vermese hemen aklıma kötü şeyler geliyor. Kendimi nasıl bu korkudan uzak tutabilirim? İlişkimizin ciddiye binmesi için 3 yıl kadar zaman var yani hep uzaktan devam etcek. sizce bu ilişkiye devam etmeli miyim yoksa yol yakınken uzaklaşmalı mıyım?

Son düzenleme:
Adamin isini bastan biliyordunuz galiba. Yani bu durum tabiki yipratici ve bu korku hep olucak sanirim. Siz bunu ne kadar kaldirabilirsiniz en iyi siz bilirsiniz. Ama cep telefondan yürütülen iliski nasil ilerleyecek?

Adamin isini bastan biliyordunuz galiba. Yani bu durum tabiki yipratici ve bu korku hep olucak sanirim. Siz bunu ne kadar kaldirabilirsiniz en iyi siz bilirsiniz. Ama cep telefondan yürütülen iliski nasil ilerleyecek?
Benimde aklımı karıştıran aslında hep uzaktan yürüyecek olması zamanla yıpranmasından korkuyorum ilişkinin bir yandanda seviyorum ne yapcağımı bilemez durumdayım

Benimde aklımı karıştıran aslında hep uzaktan yürüyecek olması zamanla yıpranmasından korkuyorum ilişkinin bir yandanda seviyorum ne yapcağımı bilemez durumdayım

Yani bilemiyorum. Sahsen uzun mesafeli iliskilerde su sorunu görüyorum: Karsidaki insanin nasil oldugunu göremiyorsunuz aslinda. Mesela neye nasil tepki veriri bilmiyorsunuz. Simdi iliskiyi hep telefonda 3 sene sürdürseniz o zamanin sonunda evlendiniz diyelim, o zaman o kisiyi gercekten 3 sene tanidiniz mi? Bilmiyorum zor isler

Haklısınız 4 yıldır tanıyorum fakat sevgili olarak değil 7 aydır sevgiliyiz öncesinde uzun bir süre görüşmedik

Ben olsam devam etmezdim. Sıkıntılı. Telefonla birbirinizi asla yeterince tanıyamazsınız.
Haklısınız sanırım ama kendimce hep bahane buluyorum bitirmemek için seviyorum ama nereye kadar böyle diye düşünmekten kendimi yiyorum

3 yil boyunca telefon kulaginda bir iliski mi yasayacaksin? Hayatinin en guzel yillarini ziyan etme bence. Uzaktan uzaga ask olmaz.

Doğu'da bi şey yok artık korkmayın nerde bilmiyorum da temizlendi pek çok yer. Ama uzak mesafe iliskisi zordur ki 3 sene üstüne bi de adam pöh. Uzatmadan bitirin derim ben. Zaten anlamıyorum burnunuzun dibindekilerin suyu mu çıktı da seneler sonra muhtemelen boşluktan size yazan adamlarla sevgili oluyosunuz

Telefonla iliski yurutmek zor. Kavgalar buyur. Ufak seylerden tartisma cokar. Ama bunlar normaldir. Eminseniz baska bir problem yoksa devam edin.
Diger hususta da zamanla alisirsiniz belki de. Zordur polis asker yolu gozlemek..

4 yıl önce aynı dershanedeydik orada tanıştık fakat aramızda birşey yoktu sonradan başladı o polis olduktan sonra

Neden sordum
Çünkü tanışma da sanal ortamda olduysa iliski yürütmeniz zor olurdu ama bu şekilde tanidiksa tabii durum farkli.
Uzak mesafe iliskisini tasvip etmem zamanla kislanclik ve paranoyaklık had safhaya ulaşıyor ki ben sizde o potansiyeli gördüm biraz.
Bu arada bir arkadaşımın da pöh'çü bir erkek arkadaşı vardı bazen o da ulasamazdi o da sizin gibi hani içinizi karartmış gibi olmayayim ama o sirada baska baska kizlarla takılıyormuş. Kızlardan biri bir sekilde bizimkinin numarasini bulup siz benim sevgilime niye mesaj atiyorsunuz demis de oyle cikti ortaya

Uzak ilişkilerin sağlıklı yürümeyeceğini düşünüyorum. Bir insanı gün içinde yaşayış şekliyle, değişen durumlardaki ruh halleriyle, mimikleriyle, gözlerine bakarak, vs... ile de tanımak gerekir. Mesajlar, telefon konuşmaları bunları karşılamaz. İlişkinin ilerlemesi için daha çok şey paylaşmak gerekir. PÖH olması sizin için sorun değilse, orasına bir şey diyemem. Benim için sorun olurdu, çünkü eşim olacak insanın tehlikeli bir iş yapmasını, çalışma saatlerinin belirsiz olmasını, vs... istemezdim, kaldıramazdım. Kaldırabilmek ayrı bir güç istiyor, bende o yok mesela. =)

Tek taraflı karar vermekte olmaz ki.
Hiç başlamayacaktınız en başından.

Telefon smsleri ne kadar yogun ve sık olursa kavga cikma ihtimali gercekten o kadar artiyor.. Onun disinda onu hep bekleyeceksiniz mesleginden oturu... hazir olup olmadiginizi iyi sorgulamalisiniz..

Tek taraflı karar vermekte olmaz ki.
Hiç başlamayacaktınız en başından.
Bir kaç defa ona konuyu açtım fakat o bitirme taraftarı degil aşabilceğimizi düşünüyor. Başında böyle olcagını düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…