Yorumunuz için teşekkür ederimuzak mesafe ve pöh olması benim için eksi puan. en başından başlamazdım sanıyorum.
Benimde aklımı karıştıran aslında hep uzaktan yürüyecek olması zamanla yıpranmasından korkuyorum ilişkinin bir yandanda seviyorum ne yapcağımı bilemez durumdayımAdamin isini bastan biliyordunuz galiba. Yani bu durum tabiki yipratici ve bu korku hep olucak sanirim. Siz bunu ne kadar kaldirabilirsiniz en iyi siz bilirsiniz. Ama cep telefondan yürütülen iliski nasil ilerleyecek?
Benimde aklımı karıştıran aslında hep uzaktan yürüyecek olması zamanla yıpranmasından korkuyorum ilişkinin bir yandanda seviyorum ne yapcağımı bilemez durumdayım
4 yıl önce aynı dershanedeydik orada tanıştık fakat aramızda birşey yoktu sonradan başladı o polis olduktan sonraNasıl tanistiniz ?
Haklısınız 4 yıldır tanıyorum fakat sevgili olarak değil 7 aydır sevgiliyiz öncesinde uzun bir süre görüşmedikYani bilemiyorum. Sahsen uzun mesafeli iliskilerde su sorunu görüyorum: Karsidaki insanin nasil oldugunu göremiyorsunuz aslinda. Mesela neye nasil tepki veriri bilmiyorsunuz. Simdi iliskiyi hep telefonda 3 sene sürdürseniz o zamanin sonunda evlendiniz diyelim, o zaman o kisiyi gercekten 3 sene tanidiniz mi? Bilmiyorum zor isler
Haklısınız sanırım ama kendimce hep bahane buluyorum bitirmemek için seviyorum ama nereye kadar böyle diye düşünmekten kendimi yiyorumBen olsam devam etmezdim. Sıkıntılı. Telefonla birbirinizi asla yeterince tanıyamazsınız.
4 yıl önce aynı dershanedeydik orada tanıştık fakat aramızda birşey yoktu sonradan başladı o polis olduktan sonra
Bir kaç defa ona konuyu açtım fakat o bitirme taraftarı degil aşabilceğimizi düşünüyor. Başında böyle olcagını düşünemedimTek taraflı karar vermekte olmaz ki.
Hiç başlamayacaktınız en başından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?