Sizce bu ilişki devam etmeli mi?

Uzak ilişkilerin sağlıklı yürümeyeceğini düşünüyorum. Bir insanı gün içinde yaşayış şekliyle, değişen durumlardaki ruh halleriyle, mimikleriyle, gözlerine bakarak, vs... ile de tanımak gerekir. Mesajlar, telefon konuşmaları bunları karşılamaz. İlişkinin ilerlemesi için daha çok şey paylaşmak gerekir. PÖH olması sizin için sorun değilse, orasına bir şey diyemem. Benim için sorun olurdu, çünkü eşim olacak insanın tehlikeli bir iş yapmasını, çalışma saatlerinin belirsiz olmasını, vs... istemezdim, kaldıramazdım. Kaldırabilmek ayrı bir güç istiyor, bende o yok mesela. =)
Sadece başına bişey mi geldi korkusu oluyor ve zamanlada artıyor başlarda böyle birşey yoktu onu nasıl aşacağımı bilmiyorum

Ben uzaklığından çok diğer duruma takıldım. Kendimi yerinize koydum. Sürekli endişe içinde ve ulaşamadığınız her an 'acaba başına bir şey mi geldi' gibi düşüncelerle yaşamak çok zor olur diye düşünüyorum.

Ben uzaklığından çok diğer duruma takıldım. Kendimi yerinize koydum. Sürekli endişe içinde ve ulaşamadığınız her an 'acaba başına bir şey mi geldi' gibi düşüncelerle yaşamak çok zor olur diye düşünüyorum.
Aslında sorunumda bu korkuyu nasıl aşabilirim kendimi telkinliyorum sürekli

Telefonla iliski yurutmek zor. Kavgalar buyur. Ufak seylerden tartisma cokar. Ama bunlar normaldir. Eminseniz baska bir problem yoksa devam edin.
Diger hususta da zamanla alisirsiniz belki de. Zordur polis asker yolu gozlemek..
Tam da dediğiniz gibi normalde sorun olmayacak birşey soruna dönüşüyor telefondan kaynaklı

Merhaba KK üyeleri uzun zamandır takip ediyorum fakat aranıza yeni katıldım. Ben 22 yasında üniversite son sınıf öğrencisiyim. Erkek arkadasım ise 26 yasında pöh olarak doğuda bir ilde çalışıyor. Yaklaşık 7 aydır birlikteyiz. Farklı sehirlerden yürütüyoruz ilişkimizi. Onun izinleri benimde ailemle yaşamamdan kaynaklı çok nadir görüşebiliyoruz yaşadığımız şehirlerin mesafesi uzak. Birbirimizi seviyoruz yan yana olduğumuzda hiç bir sorunumuz yok iyi anlaşıyoruz fakat telefon boyutuna geçince ufak tefek tartısmalarımız oluyor. Gün içerisinde sık sık görüşüyoruz birbirimizinden haberdarız ama onun işi dolayısıyla ben sürekli basına bişey mi geldi diye meraklanmaktan kendimi alamıyorum bir kaç saat mesaj atmasa aramasa telefona cevap vermese hemen aklıma kötü şeyler geliyor. Kendimi nasıl bu korkudan uzak tutabilirim? İlişkimizin ciddiye binmesi için 3 yıl kadar zaman var yani hep uzaktan devam etcek. sizce bu ilişkiye devam etmeli miyim yoksa yol yakınken uzaklaşmalı mıyım?
Pöh olması çok büyük bi sıkıntı ya,ben de uzak dururdum

Bence o durum yapınızla alakalı siz eğer böyle biriyseniz bu korkuyu hep taşırsınız sadece evliliğin ilerleyen yıllarında bu tehlike olarak gördüğünüz durumlarla yaşamaya alışınca endişeleriniz azalabilir diye düşünüyorum.

22 yaşında erkek arkadaşınla gezip tozacağın yaşlar ama sen çok başka stresler içindesin yani anne babası gibi her dakika başına ne gelmiş diye onu mu düşüneceksin ya biraz daha rahat ol ya da ilişkiyi bitir sonuçta senin de hayatın var son sınıfsın yarın iş hayatına atılacaksın böyle gitmez yani vaktine yazık.

22 yaşında erkek arkadaşınla gezip tozacağın yaşlar ama sen çok başka stresler içindesin yani anne babası gibi her dakika başına ne gelmiş diye onu mu düşüneceksin ya biraz daha rahat ol ya da ilişkiyi bitir sonuçta senin de hayatın var son sınıfsın yarın iş hayatına atılacaksın böyle gitmez yani vaktine yazık.
Bitirince de pişman olur muyum diye düşünüyorum kafam çok karışık :KK43:

Ahh canım. O korkuyu hiç yenemezsin çünkü pöh eşi sevgilisi olupta senin gibi endişeli olmayan birini görmedim. Bizzat bu durumu bende yaşadım eski sevgilim pöh. Sürekli göreve felan giderdi ulaşamayınca deli olurdum yani sürekli ellerinde silah , tehlikeyle burun buruna yaşıyolar nasıl endileşenmiyceksin ki. Normal bi mesleği olsa işi vardır felan diyip geçiştirirsin. Yani senden kaynaklı bi problem değil bence.
Ki bu değişmiycek evlendikten sonra da onun yolunu gözlemekle onun için endişenmekle geçicek ömrün.
Çok zor bişey bak yorumlara çoğusu pöh istemezdim diyor. Evli olup boşanan kadınları biliyorum herkes kaldıramaz çünkü.
İyi düşün karar ver ama şimdiden ikileme düştüysen kahır çekecek kadar sevmiyosun demektir. Yol yakınken bitir.

Ahh canım. O korkuyu hiç yenemezsin çünkü pöh eşi s öpevgilisi olupta senin gibi endişeli olmayan birini görmedim. Bizzat bu durumu bende yaşadım eski sevgilim pöh. Sürekli göreve felan giderdi ulaşamayınca deli olurdum yani sürekli ellerinde silah , tehlikeyle burun buruna yaşıyolar nasıl endileşenmiyceksin ki. Normal bi mesleği olsa işi vardır felan diyip geçiştirirsin. Yani senden kaynaklı bi problem değil bence.
Ki bu değişmiycek evlendikten sonra da onun yolunu gözlemekle onun için endişenmekle geçicek ömrün.
Çok zor bişey bak yorumlara çoğusu pöh istemezdim diyor. Evli olup boşanan kadınları biliyorum herkes kaldıramaz çünkü.
İyi düşün karar ver ama şimdiden ikileme düştüysen kahır çekecek kadar sevmiyosun demektir. Yol yakınken bitir.
Beni iyi anlarsınız o zaman. Genellikle ulaşıyorum haberdar ediyor merak etmeyeyim diye ama içimde hep bir korku var. bu hafta yasadıgı yeri gittim gördüm yan yanayken hiç bir sorunumuz yok çok ilgili ama mesafe ve mesleği beni cok yordu

Beni iyi anlarsınız o zaman. Genellikle ulaşıyorum haberdar ediyor merak etmeyeyim diye ama içimde hep bir korku var. bu hafta yasadıgı yeri gittim gördüm yan yanayken hiç bir sorunumuz yok çok ilgili ama mesafe ve mesleği beni cok yordu
Anlıyorum hemde çok iyi. Benimkide öyleydi hep yazar arar habersiz bırakmazdı ama bazen aniden toplantı yada görev çıkardı yazamazdı çok merak ederdim. Göreve gittiğini haber verse bile o görevden dönene kadar uyumazdım felan. Çok yıpratıcı ve yorucu bi ilişki oluyor.
Genelde ilgili oluyorlar bu meslekte olanlar eşlerine sevgililerine ayrı bi düşkün oluyolar ama yetmiyor işte hayat aşkla sevgiyle de sürmüyo insan herşeyi düşünüyo

Anlıyorum hemde çok iyi. Benimkide öyleydi hep yazar arar habersiz bırakmazdı ama bazen aniden toplantı yada görev çıkardı yazamazdı çok merak ederdim. Göreve gittiğini haber verse bile o görevden dönene kadar uyumazdım felan. Çok yıpratıcı ve yorucu bi ilişki oluyor.
Genelde ilgili oluyorlar bu meslekte olanlar eşlerine sevgililerine ayrı bi düşkün oluyolar ama yetmiyor işte hayat aşkla sevgiyle de sürmüyo insan herşeyi düşünüyo
Tam olarak dediklerinizi yaşıyorum ne eksik ne fazla :KK57:

Bir ilişkide kadının şüpheleri her zaman dolu çıkar. İcgudulerinize inanın. Birkaç ay beraber sevgililik etmiş olsaydınız sonradan uzaktan yürütme cabanizi desteklerdim. Ama hiçbir zaman yakıninizda olmamış olan birini nasıl taniyabilirsin?

Neden sordum
Çünkü tanışma da sanal ortamda olduysa iliski yürütmeniz zor olurdu ama bu şekilde tanidiksa tabii durum farkli.
Uzak mesafe iliskisini tasvip etmem zamanla kislanclik ve paranoyaklık had safhaya ulaşıyor ki ben sizde o potansiyeli gördüm biraz.
Bu arada bir arkadaşımın da pöh'çü bir erkek arkadaşı vardı bazen o da ulasamazdi o da sizin gibi hani içinizi karartmış gibi olmayayim ama o sirada baska baska kizlarla takılıyormuş. Kızlardan biri bir sekilde bizimkinin numarasini bulup siz benim sevgilime niye mesaj atiyorsunuz demis de oyle cikti ortaya

Güven konusunda sıkıntım yok. Ama paranoyaklık kısmı doğru :110:

Back
X