Sizce bu ilişki devam etmeli mi?

benim tecrübeme göre 1 yıldan fazla uzak ilişki işin tadını kaçırıyor.yürütenler var gördüm ama çok az bir kesim.riske atmazdım ben olsam o 1 yılı bile boşa harcamışım diye düşünüyorum bazen ama pişman da değilim eğer daha uzun sürseydi kesin pişman olurdum.o yüzden bence sende iyi düşün karar ver.hayatta çoğu şeyin telafisi var giden zamanın telafisi yok.

6 yıl uzaktan ilişki yürüterek evlendim. Niye direttim inan bilmiyorum.
6 yılın sonunda ya evlenecektik ya ayrılacaktık. İş-askerlik sorunu kalmamıştı, uzaktan uzağa daha fazla sürdürmenin manası yoktu çünkü.
Arkadaşların da dediği gibi yakından tanımak gibi olmuyor.
Tavsiye etmiyorum.
Yakınında olsun, beraber çok şey paylaşın.

6 yıl uzaktan ilişki yürüterek evlendim. Niye direttim inan bilmiyorum.
6 yılın sonunda ya evlenecektik ya ayrılacaktık. İş-askerlik sorunu kalmamıştı, uzaktan uzağa daha fazla sürdürmenin manası yoktu çünkü.
Arkadaşların da dediği gibi yakından tanımak gibi olmuyor.
Tavsiye etmiyorum.
Yakınında olsun, beraber çok şey paylaşın.
Baya uzun bir süre uzaktan yürütmüşsünüz. Tavsiyeniz için tesekkur ederim

benim tecrübeme göre 1 yıldan fazla uzak ilişki işin tadını kaçırıyor.yürütenler var gördüm ama çok az bir kesim.riske atmazdım ben olsam o 1 yılı bile boşa harcamışım diye düşünüyorum bazen ama pişman da değilim eğer daha uzun sürseydi kesin pişman olurdum.o yüzden bence sende iyi düşün karar ver.hayatta çoğu şeyin telafisi var giden zamanın telafisi yok.
Baslarda iyiyken zamanla değişti mi yani

Merhaba KK üyeleri uzun zamandır takip ediyorum fakat aranıza yeni katıldım. Ben 22 yasında üniversite son sınıf öğrencisiyim. Erkek arkadasım ise 26 yasında pöh olarak doğuda bir ilde çalışıyor. Yaklaşık 7 aydır birlikteyiz. Farklı sehirlerden yürütüyoruz ilişkimizi. Onun izinleri benimde ailemle yaşamamdan kaynaklı çok nadir görüşebiliyoruz yaşadığımız şehirlerin mesafesi uzak. Birbirimizi seviyoruz yan yana olduğumuzda hiç bir sorunumuz yok iyi anlaşıyoruz fakat telefon boyutuna geçince ufak tefek tartısmalarımız oluyor. Gün içerisinde sık sık görüşüyoruz birbirimizinden haberdarız ama onun işi dolayısıyla ben sürekli basına bişey mi geldi diye meraklanmaktan kendimi alamıyorum bir kaç saat mesaj atmasa aramasa telefona cevap vermese hemen aklıma kötü şeyler geliyor. Kendimi nasıl bu korkudan uzak tutabilirim? İlişkimizin ciddiye binmesi için 3 yıl kadar zaman var yani hep uzaktan devam etcek. sizce bu ilişkiye devam etmeli miyim yoksa yol yakınken uzaklaşmalı mıyım?
kendin bu durumla baş edip edemeyeceğine karar vermelisin bence şahsen benim önüme böyle kişiler çıktı bir kaç kere şahsen ben ömür boyu korku içinde yaşamayı göze alamazdım o yüzden hiç başlamadım bile:)

kendin bu durumla baş edip edemeyeceğine karar vermelisin bence şahsen benim önüme böyle kişiler çıktı bir kaç kere şahsen ben ömür boyu korku içinde yaşamayı göze alamazdım o yüzden hiç başlamadım bile:)
Evet bu korkuyla yaşamak çok zor. Baslarda insan kendini çok güçlü hissediyor bir cesaretle başladım :)
Çok seviyorum ama soru işaretleride kafamı kurcalıyor.
Umarım yapabilirim :)

Evet bu korkuyla yaşamak çok zor. Baslarda insan kendini çok güçlü hissediyor bir cesaretle başladım :)
Çok seviyorum ama soru işaretleride kafamı kurcalıyor.
Umarım yapabilirim :)
seni anlıyorum cnm ayrıl da demiyorum devam et de demiyorum iyi düşün taşın kendini en iyi sen biliyosun bu durumla başedebilir misin? edemez misin? çünkü evlenince hayatın şimdiki gibi olmayacak evlenince eşini hep yanında görmek istiyosun 1 gün görmesen zaman geçmiyo sanki en azından bana öyle geliyo :)

seni anlıyorum cnm ayrıl da demiyorum devam et de demiyorum iyi düşün taşın kendini en iyi sen biliyosun bu durumla başedebilir misin? edemez misin? çünkü evlenince hayatın şimdiki gibi olmayacak evlenince eşini hep yanında görmek istiyosun 1 gün görmesen zaman geçmiyo sanki en azından bana öyle geliyo :)
Haklısınız iyice düşünmem lazım düşüne düşüne kafayı yicem sanırım :)

Back
X