- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bence size olmaz ama ya karşı tarafa olursa. Heyecan istiyosunuz ama ya karşı taraf iyice umutlanıp evlilik beklentisine girerse. Oyalamayın o da yoluna baksın. Bencilsiniz..Bende hoslanan biri var ben 84 luyum o 88 li.yasi cok sorun etmesem de ben evlenip bosandim o hic evlenmemis.ben 165 im o 195 :) daha sayamayacagim pek cok sey var farkli...ben olmaz desem de o cok israrci.hoslaniyor musun derseniz hayir aslinda ilgimi ceken bi tip degil
Ama yalnizliktan da cok sıkıldım bi renk istiyorum hayatimda.siz olsaniz dener miydiniz sadece fikirlerinizi merak ettim.bana bi eksisi olur mu bu durumun?ayni isyeeindeyiz lakin seneye ayni isyerinde olmayacagiz zaten.yani yuzde seksen.hos olsak da benimm icin sorun degil ben ayrilsam da profesyonel davranabilirim.ne dusunuyorsunuz disaeidan duruma bakinca?
Bende hoslanan biri var ben 84 luyum o 88 li.yasi cok sorun etmesem de ben evlenip bosandim o hic evlenmemis.ben 165 im o 195 :) daha sayamayacagim pek cok sey var farkli...ben olmaz desem de o cok israrci.hoslaniyor musun derseniz hayir aslinda ilgimi ceken bi tip degil
Ama yalnizliktan da cok sıkıldım bi renk istiyorum hayatimda.siz olsaniz dener miydiniz sadece fikirlerinizi merak ettim.bana bi eksisi olur mu bu durumun?ayni isyeeindeyiz lakin seneye ayni isyerinde olmayacagiz zaten.yani yuzde seksen.hos olsak da benimm icin sorun degil ben ayrilsam da profesyonel davranabilirim.ne dusunuyorsunuz disaeidan duruma bakinca?
Sırf hayatınıza renk katmak için başkasının hayalleriyle oynayamazsınız.Ama yalnizliktan da cok sıkıldım bi renk istiyorum hayatimda.
Sevebilecegim biri gelmiyor zaten:)isyerindeki tek erkek bu arada gerisi tamamen kadin is yerinden gelecek bir kismet kapanmaz yurumezse ayrilirim diyorumgelecek olan kismetlerini kapatirsin ..belki sevecegin biri gelmez bunu gorunce..sevmediginle vakit harcama
Ciddiye binerse ve olmuyorsa ayrilirim ama sanirim deneyecegimSırf hayatınıza renk katmak için başkasının hayalleriyle oynayamazsınız.
Buna hakkınız yok.Yazıktır.
Adamın zamanını çalmayın,belki kendisiyle gerçekten ciddi düşünen biri çıkar karşısına.
Boyle dr oluyor en azindan birbirimiz3 bi seyler katariz belkiOlmaz bence.
Hem 4 yaş fark,hem o bekar, siz evlilik yaşamışsınız.
Yaşınız da çok çok küçük değilki,neden boş bir ilişki ile zaman öldüresiniz?
Gerçekten kalbinizin ısındığı biri ile düzgün bir ilişki yaşasanıza.
Daha sağlam adımlar atmak varken neden böylesi
Vakit kaybi olarak bakmam ben muhakkak birbirimize katkimiz olur.olmuyorsa da ayrilirim diye dusunuyorum sanirim kabul edecegimHoslanma yok, ilginizi çeken bir tip degil.
Hayatinizda bu adam olsada bir renk gelmeyecek emin olabilirsiniz.
Bosa vakit kaybi olur.
Baslasa bile bir duygu , hoslanti olmadigindan eninde sonunda bitecektir.
Sevebilecegim biri gelmiyor zaten:)isyerindeki tek erkek bu arada gerisi tamamen kadin is yerinden gelecek bir kismet kapanmaz yurumezse ayrilirim diyorum
Bi saygisizlik ahlaksizlik olmazsa neden bakamayalimtamamda yuzyuze nasil bakacaksiniz sonra
Ciddiye binebilme ihtimali varsa deneyin.Ciddiye binerse ve olmuyorsa ayrilirim ama sanirim deneyecegim
Anliyorum yanlis ifade ettim belki de deneyeyim diyorum en kotu birbirimize bi katkimiz olur belki yeni bi ufuk acariz.her insan bi dunyadir neticede.ne bileyim kafam karisik.asik olurum belki bilemiyorum ki hoslanmiyorum derim bi bakmisim olur. Ben tecrubeleeinizi fikirlerinizi merak ettim.hakaret edilsin diye acilmadi baslikCiddiye binebilme ihtimali varsa deneyin.
Ama öyle bir yazmışsınız ki,"Adamdan hiç hoşlanmıyorum,tipim değil ama çok sıkıldığım için vakit geçirme,eğlenme amaçlı deneyeceğim.Gelecek vaad edeceğini düşünmüyorum." tarzı bir algı oluşturdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?