- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Dindirella
-
Anlıyorum sizi,buradaki hiçbir arkadaşın amacı size hakaret etmek değil ama ifade şekliniz yanlış.Anliyorum yanlis ifade ettim belki de deneyeyim diyorum en kotu birbirimize bi katkimiz olur belki yeni bi ufuk acariz.her insan bi dunyadir neticede.ne bileyim kafam karisik.asik olurum belki bilemiyorum ki hoslanmiyorum derim bi bakmisim olur. Ben tecrubeleeinizi fikirlerinizi merak ettim.hakaret edilsin diye acilmadi baslik
Vakit kaybi olarak bakmam ben muhakkak birbirimize katkimiz olur.olmuyorsa da ayrilirim diye dusunuyorum sanirim kabul edecegim
Bende hoslanan biri var ben 84 luyum o 88 li.yasi cok sorun etmesem de ben evlenip bosandim o hic evlenmemis.ben 165 im o 195 :) daha sayamayacagim pek cok sey var farkli...ben olmaz desem de o cok israrci.hoslaniyor musun derseniz hayir aslinda ilgimi ceken bi tip degil
Ama yalnizliktan da cok sıkıldım bi renk istiyorum hayatimda.siz olsaniz dener miydiniz sadece fikirlerinizi merak ettim.bana bi eksisi olur mu bu durumun?ayni isyeeindeyiz lakin seneye ayni isyerinde olmayacagiz zaten.yani yuzde seksen.hos olsak da benimm icin sorun degil ben ayrilsam da profesyonel davranabilirim.ne dusunuyorsunuz disaeidan duruma bakinca?
Zamanla olur mu diyorum ne bileyim belki once arkadas olmak.daha mantikli ilerlerse ilerler zaten dusunuyorim daha kararsizimYaş, boy ya da boşanmış olmanız onun daha önce evlenmemiş olması falan sorun değil de ilginiz olmadığı halde bişeylere başlamak.. bence doğru değil.
Kelimlerim itici sanirim.duzgun konusmayi bi ogrenemedim.aslinda soylemeye calistigim birbirimize isik olabiliriz belki ileride hoslanma durumu olur su an olmasa da belki bi ask olur.deneyeyim mi sizce daha makul sanirimbeni çok rahatsız etti sözleriniz
düşünsenize bir çocuk sizin için şöyle düşünüyor
-kız tipim değil abi hoşlanmadım da ama hayatıma renk gelsin ya iki takılalım
ne kadar aşağılayıcı
Başlamayı düşünüyorsanız da en azından şu an bir duygunuz olmadığını denemek istediğinizi söyleyin derim. Çok büyük bir beklenti içine girmez belki o şekilde. Belki siz çok aşık olacaksınız belki o istemeyecek belki evliliğe kadar gidecek bunları bilemeyiz tabi. Ama siz en başında net olun duygularınızı ifade ederken.Zamanla olur mu diyorum ne bileyim belki once arkadas olmak.daha mantikli ilerlerse ilerler zaten dusunuyorim daha kararsizim
Kelimlerim itici sanirim.duzgun konusmayi bi ogrenemedim.aslinda soylemeye calistigim birbirimize isik olabiliriz belki ileride hoslanma durumu olur su an olmasa da belki bi ask olur.deneyeyim mi sizce daha makul sanirim
Bilmiyorum benim dusuncem ben boyle bi adamla evlilik istemem ya hayalim bu adam degil ama bilinemez tabi yasamadanCiddi mi düşünüyor laylaylom mu?
Amacınız öylesine anı yaşamaksa buyrun yol sizin.
Evlilik istemem diyorsanız farklı bir ilişki olacak anlaşılan.Bilmiyorum benim dusuncem ben boyle bi adamla evlilik istemem ya hayalim bu adam degil ama bilinemez tabi yasamadan
Diger hersey aslinda hic dert degil fakat hissettiklerin bu ise sana degil seninle birlikte olacak o cocuga acırım. Ne kendine ne karsindakine bunu yapma.aslinda ilgimi ceken bi tip degil
Ama yalnizliktan da cok sıkıldım bi renk istiyorum hayatimda
Hoşlanmıyorsanız gönlünüzü oylamayın bence,ayrılsakta tın deyipte vazgeçemiyorum diyenlerden olmayın sonra üzülürsünüz.Bende hoslanan biri var ben 84 luyum o 88 li.yasi cok sorun etmesem de ben evlenip bosandim o hic evlenmemis.ben 165 im o 195 :) daha sayamayacagim pek cok sey var farkli...ben olmaz desem de o cok israrci.hoslaniyor musun derseniz hayir aslinda ilgimi ceken bi tip degil
Ama yalnizliktan da cok sıkıldım bi renk istiyorum hayatimda.siz olsaniz dener miydiniz sadece fikirlerinizi merak ettim.bana bi eksisi olur mu bu durumun?ayni isyeeindeyiz lakin seneye ayni isyerinde olmayacagiz zaten.yani yuzde seksen.hos olsak da benimm icin sorun degil ben ayrilsam da profesyonel davranabilirim.ne dusunuyorsunuz disaeidan duruma bakinca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?