Sizce bu insanla olur mu

ayrilikus_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
25
0
1
25
Merhabalar, lisedeyken bir erkek arkadasım vardı. O zamanlar yasımız küçüktü tabii ben çocuğu çok seviyordum ama ondan hiç öyle şeyler görmüyordum. Sonrasında benden ayrıldı ve baya ask acısı cekmistim. Aradan 1-2 sene geçti çocuk bu sefer bana çok asık oldu, sürekli pesimden kostu ortak arkadaşlarımız vardı sürekli bir sekilde haber gönderiyordu. Yani anlayacağınız baya bir karmasını yaşadı. Sonra bir gün ben artık okula çağırdım farklı okullardaydık, yüzüne dedim seni istemiyorum diye ağladı baya. Artık üniye geçtik tekrar konustuk bi ara beni baya ailesine falan anlatmıs herhalde. Simdiler de bu çocuk aklıma düstü tekrar, acaba ergenlik kafasıyla yapılan hatalar mıydı, tekrardan olur mu diye?

yanii olgunken daha iyi olur tabii ama yine de bilemedim

bence su an duygusal boslukta olabilirsiniz onun sizi sevdigi zamanlarin kiymetini bilmediginizi falan dusunuyorsunuzdur ah beni cok sevmisti diye duygulaniyorsunuz ama yapmayin demek ki yildiziniz uyusmamis sirf sizi seviyor diye kalbinizin atmadigi birine sans verip zaman harcamayin derim

Ne demişler:

Dün akıllıydım; hayatımda beni koşulsuz sevecek tek kişi olacağını ve onu da kaçırdığımı bilirdim.
Bugün bilgeyim; değişiklik yapıp doğru ortamlara girilirse koşulsuz sevmeyi bilen partnerlere sık sık denk gelinceğini biliyorum.
-Matmazelli

Sence tekrar olur mu? Neyden dolayı düşündün bunu yalnız kaldığın için mi. Bir de bi yere çağırıp seni istemiyorum demek ne demek. İstemiyorsan görmene de luzüm yok. Aşırı bencilce gelmiyor mu bu sana. Hiç sevmediğin birini zamanla zorla olur mu diye sevemezsin. Bu böyle bişey değil yani

Dünyada adam mı kalmadı bosversene ünide ne çıtırlar vardır

Sırf beni seviyor diye değil aslında çocukluk kafasıyla belki düzgünce oturup düşünemedi kimse

Arkadasları çok fazla görüsün görüsün diye zorladı ben de artık mecbur kaldım kimseyi incitecek değilim. Bencillik yaptığımı da düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…