Sizce bu kadının yüzü güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaçıncı kez başka insanların fotoğraflarını paylaşıyor, size yapılsa hoşunuza gidermi, ben kurallara aykırı olduğunu düşünüyorum.
Burda paylastigi kendi fotosu ama, ben oyle tahmin ediyorum en azindan. Kendisiyle ilgili fikir soruyor. Buna benzer burnum nasil ameliyat olayim mi vs diye zibilyon tane konu var. Onlar sikayet edilmeyip bu neden ediliyor ki?

Burda paylastigi kendi fotosu ama, ben oyle tahmin ediyorum en azindan. Kendisiyle ilgili fikir soruyor. Buna benzer burnum nasil ameliyat olayim mi vs diye zibilyon tane konu var. Onlar sikayet edilmeyip bu neden ediliyor ki?
2 şer dakika ara ile 3 kadın fotoğrafı paylaşıldı hangisi kendisi? bana bir sakıncası yok derlerse bişey diyemem ama farklı bir amaç olduğunu düşünüyorum

Bu 3. Konusu her birinde farklı kadınların fotosunu koyuyor

2 şer dakika ara ile 3 kadın fotoğrafı paylaşıldı hangisi kendisi? bana bir sakıncası yok derlerse bişey diyemem ama farklı bir amaç olduğunu düşünüyorum

Bu 3. Konusu her birinde farklı kadınların fotosunu koyuyor
Bence yuz hatlari olarak benzemeyi istedigi bir kadin var, ya da belki arkadasi. Onunla kendi yuzunu kiyasliyor. Mesela internetten guzel goz sekli yazinca belki diger fotolar cikiyordur, bilmiyorum.
Konu sahibi arkadasim, bir yazin da digerleri kim herkes aydinlansin. Kimsenin fotosunu izinsiz kullanmiyorsunuzdur umarim

Evet bunlarin çoğu internetten alınma fotolar

Bunu direk yazsa emin olun çok daha güzel yorumlar alır,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…