- 30 Mart 2009
- 14.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.640
- 1.123
- Konu Sahibi takamambiradddd
-
Elbette hatirladim, baska hatirlayan arkadaslar da var gordugunuz gibi ve hepimiz hemfikiriz, dogru yoldasinizDaha önce hatırladınız mi beni
Kaçıncı kez başka insanların fotoğraflarını paylaşıyor, size yapılsa hoşunuza gidermi, ben kurallara aykırı olduğunu düşünüyorum.Neden mune? Bu konuda sikayet edilecek bir sey yok ki? Fikir soruyor konu sahibi
Peki hatirlamasaniz ne yorum yapardınızElbette hatirladim, baska hatirlayan arkadaslar da var gordugunuz gibi ve hepimiz hemfikiriz, dogru yoldasiniz
Burda paylastigi kendi fotosu ama, ben oyle tahmin ediyorum en azindan. Kendisiyle ilgili fikir soruyor. Buna benzer burnum nasil ameliyat olayim mi vs diye zibilyon tane konu var. Onlar sikayet edilmeyip bu neden ediliyor ki?Kaçıncı kez başka insanların fotoğraflarını paylaşıyor, size yapılsa hoşunuza gidermi, ben kurallara aykırı olduğunu düşünüyorum.
Kulaklari biraz kucultun, burun kanatlari azcik kuculsun ve mumkunse kaslar kalinlassinPeki hatirlamasaniz ne yorum yapardınız
Maşallah hocam.Sizce bu kadının yüzü güzel mi?
Cinsiyet olarak ne derdiniz hangi cinsiyette görürsünüzKulaklari biraz kucultun, burun kanatlari azcik kuculsun ve mumkunse kaslar kalinlassin
2 şer dakika ara ile 3 kadın fotoğrafı paylaşıldı hangisi kendisi? bana bir sakıncası yok derlerse bişey diyemem ama farklı bir amaç olduğunu düşünüyorumBurda paylastigi kendi fotosu ama, ben oyle tahmin ediyorum en azindan. Kendisiyle ilgili fikir soruyor. Buna benzer burnum nasil ameliyat olayim mi vs diye zibilyon tane konu var. Onlar sikayet edilmeyip bu neden ediliyor ki?
Bu 3. Konusu her birinde farklı kadınların fotosunu koyuyorBurda paylastigi kendi fotosu ama, ben oyle tahmin ediyorum en azindan. Kendisiyle ilgili fikir soruyor. Buna benzer burnum nasil ameliyat olayim mi vs diye zibilyon tane konu var. Onlar sikayet edilmeyip bu neden ediliyor ki?
Anlamadım hocam derkenMaşallah hocam.
Kulak boyutu sebebiyle bi arada kalirdim ama % 70 ihtimal kadin derdim. Herkes benim kadar dikkat etmeyebilir ya da farketmeyebilir, benden cok daha feminen bulan arkadaslar da olacaktir illa kiCinsiyet olarak ne derdiniz hangi cinsiyette görürsünüz
Tamam herkes direkt trans der miKulak boyutu sebebiyle bi arada kalirdim ama % 70 ihtimal kadin derdim. Herkes benim kadar dikkat etmeyebilir ya da farketmeyebilir, benden cok daha feminen bulan arkadaslar da olacaktir illa ki
Neden birtek ona cevap yazıyorsun?Tamam herkes direkt trans der mi
2 şer dakika ara ile 3 kadın fotoğrafı paylaşıldı hangisi kendisi? bana bir sakıncası yok derlerse bişey diyemem ama farklı bir amaç olduğunu düşünüyorum
Bence yuz hatlari olarak benzemeyi istedigi bir kadin var, ya da belki arkadasi. Onunla kendi yuzunu kiyasliyor. Mesela internetten guzel goz sekli yazinca belki diger fotolar cikiyordur, bilmiyorum.Bu 3. Konusu her birinde farklı kadınların fotosunu koyuyor
Demez, anlamayanlar da cikacaktirTamam herkes direkt trans der mi
Evet bunlarin çoğu internetten alınma fotolarBence yuz hatlari olarak benzemeyi istedigi bir kadin var, ya da belki arkadasi. Onunla kendi yuzunu kiyasliyor. Mesela internetten guzel goz sekli yazinca belki diger fotolar cikiyordur, bilmiyorum.
Konu sahibi arkadasim, bir yazin da digerleri kim herkes aydinlansin. Kimsenin fotosunu izinsiz kullanmiyorsunuzdur umarim
Dünyadaki en saf insan olabilirsin.Anlamadım hocam derken
Ama bunun bir suçu var biliyosunuz di mi. İzinsiz paylaşmamalısınızEvet bunlarin çoğu internetten alınma fotolar
Bunu direk yazsa emin olun çok daha güzel yorumlar alır,Bence yuz hatlari olarak benzemeyi istedigi bir kadin var, ya da belki arkadasi. Onunla kendi yuzunu kiyasliyor. Mesela internetten guzel goz sekli yazinca belki diger fotolar cikiyordur, bilmiyorum.
Konu sahibi arkadasim, bir yazin da digerleri kim herkes aydinlansin. Kimsenin fotosunu izinsiz kullanmiyorsunuzdur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?