- 30 Mart 2009
- 14.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.640
- 1.123
- Konu Sahibi takamambiradddd
-
Tamam tahmin ettigim gibi. İnternete yuklenen fotolar umuma acik demektir, hakaret ya da benzeri bir sey yoksa guzel mi degil mi diye sormak icin kullanilabilir bence mahsuru yok ama yine de foto internetten alintidir diye belirtin ki yarin obur gun bir sorun cikmasin ya da insanlar size tepki gostermesinEvet bunlarin çoğu internetten alınma fotolar
İnsanlarin her olaya yaklasimi olmasi gerektigi gibi olmuyor maalesef, tepkilerden cekinmistir yuksek ihtimalleBunu direk yazsa emin olun çok daha güzel yorumlar alır,
Ne olmuşOlmuş evet
Yüz eskisinden daha iyiNe olmuş
Neyse beni takmıyor zaten, işine gelmedi çünküİnsanlarin her olaya yaklasimi olmasi gerektigi gibi olmuyor maalesef, tepkilerden cekinmistir yuksek ihtimalle
Size deNeyse beni takmıyor zaten, işine gelmedi çünkü
iyi geceler size
Nasıl neden trans desinlerKaşlarınızı biraz kalınlaştırın. Artık bu kadar ince kaş moda değil. Birde saçlarınız sağlıksız duruyor. Ona da bir bakım şart.
Ayrıca neden trans desinler.
Boşverin etrafı Sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz önemli.
Tamam herkes direkt trans der mi
Üsteki yazınıza karşı dedim.Nasıl neden trans desinler
Peki trans gibi görünüyor muÜsteki yazınıza karşı dedim.
Kimse kimseye bakıp aa bu trans aa bu değil demiyor ki
Görünmüyor. Yani ben görünce hiç anlamadım ne yalan söyleyim. Ama kaşları hallet birde saçlarına bakım yapmalısınPeki trans gibi görünüyor mu
Peki bu diğerleri nerden anlamışGörünmüyor. Yani ben görünce hiç anlamadım ne yalan söyleyim. Ama kaşları hallet birde saçlarına bakım yapmalısın
Geçmiş konularınızı bilmiyorum belki ordan anlamışlardırPeki bu diğerleri nerden anlamış
OlabilirGeçmiş konularınızı bilmiyorum belki ordan anlamışlardır
Beni kastediyorsaniz, ben hatirliyorum eski konularinizi da eski fotolarinizi daPeki bu diğerleri nerden anlamış
Doğrudur olabilir ama saat böyle geç olmasa illa ki başka hatırlayanlar da çıkardıBeni kastediyorsaniz, ben hatirliyorum eski konularinizi da eski fotolarinizi da
Elbette, ayni anda milyon tane konu acan belamizsiniz siz bizimDoğrudur olabilir ama saat böyle geç olmasa illa ki başka hatırlayanlar da çıkardı
Neresi benziyor kiSelin Cigerci'ye benzettim ,bu fotodaki kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?