- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi takamambiradddd
-
Bakislari ,bir an simâsı.Neresi benziyor ki
Yani sırf trans diyip laf vurmak için de mi Selin Ciğerci ile hiç alakası yok oysaBakislari ,bir an simâsı.
Ameliyat oldunuz mu yoksa şu an estetik için resımlerden fikir mi edınıyorsunuz? Yani neler yaptırmanız gerektığıne dairYani sırf trans diyip laf vurmak için de mi Selin Ciğerci ile hiç alakası yok oysa
Yok asla ,aksine begendim gayet guzel bir yuz.Selin Cigerci'yi yolda gorseydim asla trans sanmazdim.Onunda boyle bir vesikaligi vardi.Kendide epeyce mizah yapmisti.Yani sırf trans diyip laf vurmak için de mi Selin Ciğerci ile hiç alakası yok oysa
Ameliyat oldum ama yüz estetiği ile ilgili bazı şeyler daha yaptırmak için dediğiniz gibi fikir ediniyorumAmeliyat oldunuz mu yoksa şu an estetik için resımlerden fikir mi edınıyorsunuz? Yani neler yaptırmanız gerektığıne dair
Pardon özür dilerim o haldeYok asla ,aksine begendim gayet guzel bir yuz.Selin Cigerci'yi yolda gorseydim asla trans sanmazdim.Onunda boyle bir vesikaligi vardi.Kendide epeyce mizah yapmisti.
Yok sorun degil ben uzduysem ozur dilerim.Eger bu sizseniz gayet guzelsiniz.Arkadaslarin da dedigi gibi kaşlarin kavisi azaltilmali,saclar daha bakimli olabilir.Pardon özür dilerim o halde
TeşekkürlerYok sorun degil ben uzduysem ozur dilerim.Eger bu sizseniz gayet guzelsiniz.Arkadaslarin da dedigi gibi kaşlarin kavisi azaltilmali,saclar daha bakimli olabilir.
Teşekkür ederim peki onlar sence kız mıKucuk bir ekleme,diger paylastigin..guzelmi diye sordugun kizlardan daha guzelsin.Sen aynada mutluysan sorun yok.
Peki Selin Ciğerci ye ilk bakışta trans diyebilir misiniz acaba çok merak ediyorumBen ilk bakışda trans dedim, bariz belli oluyo. Sebebi yüz hatları, çene, dudak kenarları, kaşlar.
Kesinlikle çirkin değilsiniz ama bence kaşlarınızı kalınlaştırın, bir de saçlarınıza bakım yapmalısınız.
Trans olma konusunda belli miBen beğendim gayet hoş bir kadın
Ilk bakista evet ,o kadar cok javline dolgu ve cene sivrilestiriyor ki gunumuz kadinlari,malesef anlamak zor ,maskulen bir ifadeden oturu yolda gordugum cogu kisinin cinsiyetini ayirt edemiyorum.Teşekkür ederim peki onlar sence kız mı
Sizce yüzüm güzel miEki Görüntüle 2765699
Sizce bu kadın güzel mi
Bunlarin tamami trans, burunlar ele veriyorTrans olma konusunda belli mi
Peki beni tanimasaniz trans olduğumu bilmeseniz onları tanimasaniz hangimize trans dersinizIlk bakista evet ,o kadar cok javline dolgu ve cene sivrilestiriyor ki gunumuz kadinlari,malesef anlamak zor ,maskulen bir ifadeden oturu yolda gordugum cogu kisinin cinsiyetini ayirt edemiyorum.
Yani biraz belli yuz hatlari çok sert keskin boyle daha yumusak daha tatli olabilirTrans olma konusunda belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?