- 7 Temmuz 2015
- 172
- 340
- 103
- Konu Sahibi takamambiradddd
-
Hiç konusmasa, tanimasaniz Selin Ciğerciyi sadece fotolarını görseniz trans olduğunu anlar mıydınız
Bu foto netten alınmış bir foto değil google lens ile aratınca bir tane bile sonuç çıkmadı.Sizce bu kadının yüzü güzel mi?
Yoo cidden belli değilBelli belki de ama kırmamak için söylemiyor da olabilirsiniz
Peki en azından Selin Ciğerci njn ki kadar az belli etmenin yolu var mıEvet, onunda çenesi yüz hatları, göz çevresi ben transım diye bağırıyo. Saçları fazlasıyla sarı, translar nedense saçlarını direk platin sarısına boyuyolar ve direk anlaşılıyo.
Biraz daha koyu sarıya boyatabilirsiniz mesela saçlarınızı.
İnstagram fenomeni Beren Güney’i tanıyo musun? Onda mesela asla anlamadım, öğrenince çok şaşırdım.
Yüzü tamamen kadınsı olmuş ama Selinde ve sende (sensen eğer bilmiyorum) maalesef belli oluyo.
Peki en azından Selin Ciğerci njn ki kadar az belli etmenin yolu var mı
Ben soyleyeyim duzenli dolgular sık sık kuafor ,bakım ,para para paraPeki en azından Selin Ciğerci njn ki kadar az belli etmenin yolu var mı
Yüzü güzel bence sadece kaşlar bi tık daha kalın olsa bakışları daha güzel görünür sankiSizce bu kadının yüzü güzel mi?
Hayır bu fotoğraf kedicik ya kendi fotosu filan değil ceylan bu kız. Eski kediciklerden şimdi hayatini değiştirdiBurda paylastigi kendi fotosu ama, ben oyle tahmin ediyorum en azindan. Kendisiyle ilgili fikir soruyor. Buna benzer burnum nasil ameliyat olayim mi vs diye zibilyon tane konu var. Onlar sikayet edilmeyip bu neden ediliyor ki?
Hayır, değil.Hayır bu fotoğraf kedicik ya kendi fotosu filan değil ceylan bu kız. Eski kediciklerden şimdi hayatini değiştirdi
Bu foto netten alınmış bir foto değil google lens ile aratınca bir tane bile sonuç çıkmadı.
Trans olduğu belli miYüzü güzel bence sadece kaşlar bi tık daha kalın olsa bakışları daha güzel görünür sanki
Değil benceTrans olduğu belli mi
Bu kız ceylan özgül. Instagramin girin 2015 teki fotolarına daha çok benziyor.Hayır, değil.
Bu vesikalık fotoğraftaki kadının en az 20 fotosunu falan daha gördük, inanın ceylan ya da kedicik vs değil.
Benzetiyorsunuz.Bu kız ceylan özgül. Instagramin girin 2015 teki fotolarına daha çok benziyor.
Hayır, değil.
Bu vesikalık fotoğraftaki kadının en az 20 fotosunu falan daha gördük, inanın ceylan ya da kedicik vs değil.
Konu sahibi miBenzetiyorsunuz.
Yüz hatları bambaşka, ceylanın kedicik olmadan önceki fotolarıyla bile alakası yok.
O kadın olmayı bence konu sahibi oldukça isterdi, benzetmeniz bile umut ışığı olur.
Konu sahibi gördün mü, çok güzel bir kadına benzettiler seni:)
Hayir o degil, ceylan olmadigina cok eminimHayır bu fotoğraf kedicik ya kendi fotosu filan değil ceylan bu kız. Eski kediciklerden şimdi hayatini değiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?