Sizce bu kadının yüzü güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç konusmasa, tanimasaniz Selin Ciğerciyi sadece fotolarını görseniz trans olduğunu anlar mıydınız

Evet, onunda çenesi yüz hatları, göz çevresi ben transım diye bağırıyo. Saçları fazlasıyla sarı, translar nedense saçlarını direk platin sarısına boyuyolar ve direk anlaşılıyo.
Biraz daha koyu sarıya boyatabilirsiniz mesela saçlarınızı.

İnstagram fenomeni Beren Güney’i tanıyo musun? Onda mesela asla anlamadım, öğrenince çok şaşırdım.
Yüzü tamamen kadınsı olmuş ama Selinde ve sende (sensen eğer bilmiyorum) maalesef belli oluyo.

Peki en azından Selin Ciğerci njn ki kadar az belli etmenin yolu var mı

Hayir bu kadar koyu goze koyu sac olmaz daha sert ve keskin gozukur,yine sari veya karamel tonlari ama daha genc bi sari

Saçlara bakım, uzatma ve iyi bir kesim lazım.
Aynı zamanda kaş kontürü yaptırın, pudralama doğal duracaktır.
Özellikle kaş, ifadenizi çok değiştirecek, yüzünüzü daha dolgun gösterecek.

Burda paylastigi kendi fotosu ama, ben oyle tahmin ediyorum en azindan. Kendisiyle ilgili fikir soruyor. Buna benzer burnum nasil ameliyat olayim mi vs diye zibilyon tane konu var. Onlar sikayet edilmeyip bu neden ediliyor ki?
Hayır bu fotoğraf kedicik ya kendi fotosu filan değil ceylan bu kız. Eski kediciklerden şimdi hayatini değiştirdi

Bu kız ceylan özgül. Instagramin girin 2015 teki fotolarına daha çok benziyor.
Benzetiyorsunuz.
Yüz hatları bambaşka, ceylanın kedicik olmadan önceki fotolarıyla bile alakası yok.
O kadın olmayı bence konu sahibi oldukça isterdi, benzetmeniz bile umut ışığı olur.

Konu sahibi gördün mü, çok güzel bir kadına benzettiler seni:)

Konu sahibi mi Daha neler. Konu sahibinin fotosu diğer bu kişinin yüzü guzelmi konusunda var. Diğer fotoğrafların hepsi başka kişilerin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…