Sizce bu kadının yüzü güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk bakista evet ,o kadar cok javline dolgu ve cene sivrilestiriyor ki gunumuz kadinlari,malesef anlamak zor ,maskulen bir ifadeden oturu yolda gordugum cogu kisinin cinsiyetini ayirt edemiyorum.
Aslında bence kaşlar ve saçlardan dolayı belkıde sarı renk yerıne daha yumuşak bı ton kullansa daha feminen durur. Sarı renk bazen çoğu kadında hoş durmayabiliyor. Resımde kaşlar kalın saçlar omuz hızasında daha bohem bir saç stılıyle çok çekici durabılır

Kesinlikle katiliyorum, o kaslarin rengi kirilabilir..Sarı zaten yasi bi kac yas ileri atmis.

E siz trans gibi görünmüyor ben hiç fark etmedim dediniz

Siyah beyaz olan gorselde ki kisi ,maskulen bir yuz,ona benzeyen sayisiz erkek sayisiz kadin vardir.Ergen ve yuzu oturmamis sacini da kestirmis dolayisiyla cinsel tercihi bizi ilgilendirmez ama kendi icinde trans olabilir..Genelde ergenlik donemindeki kiz cocuklari siyah beyaz gorseldeki kisi gibi suan

Hayır, sadece gerçekten o siyah beyaz foto bariz bir erkek çocuğu gibi nasıl anlamadılar sasirdim. Faceapp programı onun cinsiyetinu erkek olarak algılıyor
Üniversitede kız arkadaşım vardı. Saçlarını berberde kestirirdi. Maskülen takılırdı öyle kadın çok var o yuzden olabılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…