- 21 Ocak 2021
- 68
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi takamambiradddd
-
Tamam derken diğerlerinin trans olduğunu nerden biliyorsunuzBunlarin tamami trans, burunlar ele veriyor
Aslında bence kaşlar ve saçlardan dolayı belkıde sarı renk yerıne daha yumuşak bı ton kullansa daha feminen durur. Sarı renk bazen çoğu kadında hoş durmayabiliyor. Resımde kaşlar kalın saçlar omuz hızasında daha bohem bir saç stılıyle çok çekici durabılırIlk bakista evet ,o kadar cok javline dolgu ve cene sivrilestiriyor ki gunumuz kadinlari,malesef anlamak zor ,maskulen bir ifadeden oturu yolda gordugum cogu kisinin cinsiyetini ayirt edemiyorum.
Bence oyle, burunlari cok uzunTamam derken diğerlerinin trans olduğunu nerden biliyorsunuz
Hicbirinize diyememem ,anlamam aslinda hic.Dedigim gibi şuan moda olan yuz sizin yuzunuz..Peki beni tanimasaniz trans olduğumu bilmeseniz onları tanimasaniz hangimize trans dersiniz
Transa en az benzeyen hangisiBence oyle, burunlari cok uzun
Aynen bu doğru ve daha ıyı bır ameliyat planlamasıyla daha hoş olurdu. Burun deliklerı ve kanatları hoş olmamış basık duruyorBence oyle, burunlari cok uzun
Kesinlikle katiliyorum, o kaslarin rengi kirilabilir..Sarı zaten yasi bi kac yas ileri atmis.Aslında bence kaşlar ve saçlardan dolayı belkıde sarı renk yerıne daha yumuşak bı ton kullansa daha feminen durur. Sarı renk bazen çoğu kadında hoş durmayabiliyor. Resımde kaşlar kalın saçlar omuz hızasında daha bohem bir saç stılıyle çok çekici durabılır
E siz trans gibi görünmüyor ben hiç fark etmedim dedinizAslında bence kaşlar ve saçlardan dolayı belkıde sarı renk yerıne daha yumuşak bı ton kullansa daha feminen durur. Sarı renk bazen çoğu kadında hoş durmayabiliyor. Resımde kaşlar kalın saçlar omuz hızasında daha bohem bir saç stılıyle çok çekici durabılır
Ben anlamadım zaten arkadaş anladığı için saç ve kaş olayı dediğim gibi olsa bence genel olarak anlaşılmaz.E siz trans gibi görünmüyor ben hiç fark etmedim dediniz
DeneyecemBen anlamadım zaten arkadaş anladığı için saç ve kaş olayı dediğim gibi olsa bence genel olarak anlaşılmaz.
Yandan elinde kadeh olan foto ile sizin aranizda terci yapamam. İkiniz de en az benzeyenlersiniz, siyah beyaz fotodaki arkadas cok belirginTransa en az benzeyen hangisi
Trans olma konusunda belli miBaya güzel bence ama kaşlar ve o saçlar acilen değişmeli
Siyah beyaz fotoyu trans konusunu açmadan yüzüm nasıl diye sorduğumda hiç kimse trans dememiş amaYandan elinde kadeh olan foto ile sizin aranizda terci yapamam. İkiniz de en az benzeyenlersiniz, siyah beyaz fotodaki arkadas cok belirgin
Attığınız resımlerde sızın olduğunuz resım var mı?Siyah beyaz fotoyu trans konusunu açmadan yüzüm nasıl diye sorduğumda hiç kimse trans dememiş ama
Tmm soru yoksa anlamamis kimse. Ben anladim diye mi sucluyum simdiSiyah beyaz fotoyu trans konusunu açmadan yüzüm nasıl diye sorduğumda hiç kimse trans dememiş ama
Vesikalık gibi olanAttığınız resımlerde sızın olduğunuz resım var mı?
Hayır, sadece gerçekten o siyah beyaz foto bariz bir erkek çocuğu gibi nasıl anlamadılar sasirdim. Faceapp programı onun cinsiyetinu erkek olarak algılıyorTmm soru yoksa anlamamis kimse. Ben anladim diye mi sucluyum simdi
Üniversitede kız arkadaşım vardı. Saçlarını berberde kestirirdi. Maskülen takılırdı öyle kadın çok var o yuzden olabılırHayır, sadece gerçekten o siyah beyaz foto bariz bir erkek çocuğu gibi nasıl anlamadılar sasirdim. Faceapp programı onun cinsiyetinu erkek olarak algılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?